Snart en ny månad

Det tackar jag gudarna för!! Men ack så duktig man varit!


Känner mig helt slut i kroppen, den vill inte vara på lika topp som humöret.


Var hem till Hanna igår efter jobbet och fick gudomligt god tårta och trevligt var det.


Ikväll har jag och E kollat på film med hennes kusin Linda, kollat på Vad kvinnor vill ha och en till jag inte kommer ihåg namnet på men bra var den. Vi käkade banan,glass och chokladsås till yummie!


Ne gud vad tråkigt jag känner mig, har inget alls vettigt att skriva om så nu ska jag väcka Papaja och låta henne komma ut en sväng medans jag tar en cigg och ringer Cillivill.


Bye

Hi

God morgon

Helgen

I lördags har jag full rulle hela dagen. Var till kallmyr och fixade klart Maddes present innan jag drog till henne i Vallsta, trodde jag skulle avlida av allt barn prat medans jag var där, men som ni ser lever jag än :D Var riktigt skoj och gå på kalas :) Sen åkte jag hem med en jäkla fart visste ju vad som låg i bilen och väntade på mig, så det vart vin :) Fredda skjutsade ner mig till en man vars namn var Ted, satt hemma hos han och drack med han, Mattsson och Carro :D  Synd att jag skulle bli så jäkla full, hmm var nog första och sista gången dom bjöd in mig till deras drick sällskap iaf :D Haha, på söndagen var jag hos DiselDoris ett tag innan jag gick till statoil och köpte mig en cola och väntade på skjutsen hem som bestod av Hanna och Henrik :) När jag väl kom hem så hoppade jag in i lilla röda och drog till bollnäs och hämtade E! Vi drog på max och käkade sen svängde vi även in på statoil i jarse och hyrde oss två filmen vi kollade på innan Johan Falk började.



Idag har jag jobbat med en jäkla huvudvärk som aldrig ville ge med sig, efter jobbet drog jag och DiselDoris på Delins och handlade lite matvaror. Nu har jag precis krypit in i morgonrocken efter ett bad, så nu blir det tv ett tag innan jag ska sova, för imorgon jobbar man extra :D


Bye

Sssöndag

Trött som satan, uppdatera imorgon om helgen. Har haft full fart hela tiden så min lugna sköna slapp helg såg jag inte skymten av.


God natt

Abow

Har lånat E´s spotify så nu lyssnar på man på lite musik och har precis käkat lite frulle :) Moffen ringde precis och frågade om jag kunde gå lite ärende åt honom och sjklart svarade jag ja :)


Igår kväll var jag med E här hemma i boda och kollade på film, sen låg jag på kökssoffa och lyssnade på musik medans E satt vid datan, men lugn och ro stördes av att det knackade på dörren :) Det var Röve&Myggan som försökte få med mig och E hem till mr P för biljardturnering, men tackade nej och drog till Ljusdal istället vi. E sov hos sin pappi så jag fick åka hem själv höhö luftar oss lite grann denna helg :) Ikväll ska E till bollnäs och festa hoppas hon får skoj :) Själv vete sjutton vad jag ska hitta på, Elin hade skrivit på facebook att hon ville att jag skulle komma och hälsa på men men får se hur det blir med den saken.






Bye

Dumpa Honom

Hur bra film som helst :)



ÖÖÖÖÖÖÖ ge mig en fylla kanske.




Fredag

Ska åka iväg och jobba sista dagen för denna vecka :) Ska bli så skönt med lite ledighet är helt slut i kroppen och knoppen :/ Allt jag vill är bara att sova sova sova sova, drygt som attan.

Ska väcka E nu för vi måste åka till Ljusdal, ska hem till henne en sväng med så hon kan lägga ut dvdn åt miniman.



Ha en bra dag !


So long suckers

Sovdags

Man måste upp tidigt imorgon igen men tack och lov får man sova lite längre på lördagen!


Kollat på film med E och det var mumsig sallad till middag, det GILLAR vi !


God natt

Håhåjaja

Är obeskrivligt trött !!!

Torsdag

Vaknade lika trött som när jag gick och la mig igår! Men efter en stund inne i badrummet med vatten i ansiktet osv så vart man fit for fight igen :)


Ska strax åka till jobbet, sen när man slutat ska man och skriva försäkringspapper, sen kanske man skulle tagit sig en lång promenad, men har ju så jäkla ont i låren. Ikväll blir det bara jag, Papaja och Elvis i boda för E ska iväg på andra uppdrag (:


En fika på finess snart??


Bye


Äntligen.

Gud så glad man vart när man såg att man äntligen fått in pengar från A-kassan, kan säga att dom verkligen var i rättan tid!


Var inte så hemskt som jag trodde att berätta för mammi å Rolf om bilen, dom till och med förvånade mig genom att skämta lite. Kan dom slagit huvudet kanske? Eller fattar dom att det faktiskt kan hända alla även den bästa :P


Har fruktansvärd träningsvärk i låren! Huua hoppas det är bättre imorgon :)  Ser verkligen fram mot lördagen och lite MRL! Faan vad jag ska ligga i nu dessa månader jag har kvar här.
Blir skapligt less på folk som inte tror vi kommer dra, men i Juni då säger jag so long suckers, så då kan ni stå där med tår i ögat ;P


Baah just, försov mig imorse med ! Är inte så knepigt med tanke på att jag sov väldigt dåligt inatt...


Torsdag imorgon, ska iväg till färila och städa på sågen då :) Efterlängtat jag gillar det ställe skarp men bäst är nog när CJ och jag städar där, faan va roligt vi hade! Saknar oss och sommaren!



Ne ta en cigg och ringa Cillivill och prata lite :) Stjärnan <3

Bye

lagt sig.

tror all spänning jag fick i kroppen vid krocken lagt sig nu, ett varmt bad kan göra mycket gott för kropp och själ!

E kollar på paradise hotell tror jag ska joina henne om en stund.


Ha en bra kväll.

Bye

Suck

Skulle åka ner på bodypump var glad ihågen och peppad som satan, brum brum sa bilen sen kom en mötande bil jag ska bromsa lite och styra in på sidan ja va händer inte då jo bromsarna låser sig och styrningen ville inte som mig så brak och knak så hade jag kolliderat med hela sidan in i den andres bil AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Skakig som faan å huvudvärk vart det, faan vad det var hemskt hoppas på att det var första och sista gången jag krocka!

Bodypumpen var väldigt roligt men väldigt jobbig pga av träningsvärken man hade från igår...



Längtar verkligen inte till imorgon. Gud ge mig styrka snälla!!



Bye

Tai Chi/Qi gong & BodyAttack

Provade jag och cilla på igår :) Body attacken var skit jobbig men underbart härlig! Så den kommer jag fortsätta med, vill man vara fin får man lida pin :)


Ikväll ska jag iväg på body pump med Cillivill om hon inte har för mkt träningsverk idag, sj är jag lite öm i armarna och axlarna haha.


Ne ta och klä på sig och göra något vettigt, låter som en bra idé


Bye


DiselDoris och en gitarr

Får lyssna till underbart gitarrspelande?! Hmm vete sjutton tycker hon är lite sämre än vanligt idag, kanske mycket förtjusande saker att tänka på kanske ;)

Vill sluta nu för är sugen som satan på lite träning, blir även Body attack ikväll hehe :) Hanna lyckas alltid övertala mig men bra är väl det.

Bye


..

God morgon :) Nu ska man snart ställa sig under hårfönen och låta den göra lite underverk med mitt ny duschade hår :)  Papaja och E sover ff men ska snart väcka dom så vi kan åka, ska skjutsa hem E så hon får hämta kläder och sen ska hon till pappi sin och Papaja ska till morfar. Tror det blir i Jarse jag ska börja städa idag tycker det är rätt trevligt på dom ställena :) Lite drygare med eftermiddags jobben suck suck, men allt går :)


Längtar till ikväll!!!!!!



Bye

Säger ja tack..

..till att hoppa till sängs, man måste ju vara utvilad så man orkar med jobbet imorgon.

Vill att det ska bli mars och april, vill på intervju och flytta från boda :) E och jag kommer vara hemlös en månad men det kommer vara värt det med tanke på pengarna vi tjänar in på det!!!


Har beställt lite från H&M så här på kvällskvisten vi :)



Henrik tack för att du gjorde min kväll iaf :P


SOVA


Bye

Helgen

har varit underbar. I fredags var det filmkväll, lördagen spel och charader och lite glögg och idag har vi åkt pulka och madrass med andra ord helt toppen :D Jag måste vara bäst på att åka madrass iaf av mig, latmasken E och Cilla träningsdoja!


Nu ska jag ut och hämta en cigg av Styfen :)


Bye


Cecilia

Vaknade för ett tag fick smyga från sängen eftersom jag delade med Cillivill, gick ner och kollade om E var vaken och det var väl klart hon var :D  Även cillivill har vaknat! Sitter och väntar på kaffe nu, gött så här på morgon det :)



Älskvärd kväll igår kollade på mkt bra filmer, Tidresinärens Fru & 100 feets och började på brokeback mountain fast den ska vi se klart idag.


Ne om man skulle låta E få kolla sin face innan hon får panik kanske :P







Bye

Filmkväll

Ska kolla på film och äta namnam med Cilla&E ska bli hur roligt som helst :) Nykter och stabil som man är på helgerna nu för tiden :P


Pappa har pajsan och är hemma i boda, han ska kanske sova där höhö så jag sover hos cillivill har jag bestämt :D


Två gånger idag har jag varit nära och krocka idag, jäkla OK korsning.


Bye

Kanon dag

Vilken underbar dag detta har varit. Först jobbade man efter det så ringde man och bestämde tid till arbetsintervjun och sen promenad med Cillivill och nu sitter man bänkad framför tvn med E :) Längtar som satan efter att få veta om vi får jobbet eller ej :)




Bye

Snellman

Sitter hemma hos Snellman och snackar lite skit och dricker kaffe, lunch är hur underbart som helst :)
Är skapligt skönt väder ute idag, ska bli gött med en promenad efter jobbet med Cillen.


Ne en cigg och mer kaffe sen blir det ännu mer jobb.


Greklan VS Spanien, eller kanske man skulle ta Grekland först och Spanien sen :)


Bye


Pigg

Snart ska man bege sig mot jobbet, huvudet känns lite tungt en timmes sömn till hade gjort susen.
Vaknade inatt av att jag näsan rann ganska snabb insåg jag att det var näsblod. Ve och suck upp hämtade en pappersbit jag tryckte upp i näsborren sen fick jag se ut som hej kom  och hjälp mig medans jag sov, det är då man är glad att man har sängen för sig själv.


DiselDoris påstår att hon är sjuk så där hade jag inget kafferep att hämta idag, kanske man skulle försöka med Snellman eller så skulle man jobba som en galning och bli klar lite tidigare. 
Sitter i sängen nu och små ber till gud att det ska vara varmare idag, vill verkligen inte jobba i kyla så himla jobbigt. Igår när jag skulle låsa upp ett stort hänglås på ett av jobben så fastnade mitt pekfinger -AJ AJ AJ.
Usch gruvar mig verkligen för att gå upp, morrar tyst när jag kollar på klockan och inser att jag måst gå upp om någon minut! 




Bye

American Pie

BAND CAMP MED E!

Cillen

Ska snart ut och gå med Cillivill :) Kallt och skönt ;) Vart även bjuden på middag av henne, Werner kan då göra köttfärssås han :D:D

Var trevligt att äntligen få jobba lite idag, känns som man inte jobbat på hundra år fast man bara varit hemma en och en halv dag! Imorgon blir det hel dag på jobbet och även kanske på fredag, vilket bara är bra då man behöver lite extra pengar.


I helgen blir det film med Cilla ska bli skoj ala skoj, äta lite god mat se på bra film och bara vara.


Bye

Elvis

Det är min man det, min och Papajas :) Han är gosig,mjuk,fluffig och han dyker upp på studs om man ropar på honom, bättre kan man inte bli :) Jag, Papaja och Elvis har förmiddagsmys i sängen medans stackars E får sitta ute i soffan, men det är bara för att Elvis och Papaja tycker att hon är en häxa :P







Ska lämna över datan åt E nu så hon kan jobba lite, för måste åka ner till Ljusdal ganska snart ändå.

Have a nice one.






Bye

Jobb jobb

Börjar man jobba om  två timmar då :) Ska bli skönt blir lätt rastlös av att inte ha något att göra!
Efter jobbet blir det en promenix med Cillivill :)

Men nu blir de till att slänga sig i duschen.


Bye

Natta

Har nu tagit mig till sängen eller ja för ett tag sen, men på något vis fick jag med mig datan. Känner mig lite rastlös och jäkligt varm, överhettad ett ord som passar in.
Funderar på när min lägenhet kommer se städad å proper ut igen, efter Es och min "leta grejor att sälja" dag så ser det ut som en hinderbana utanför min sovrumsdörr. Är kanske sånt man får stå ut med när man ändå ska sälja det mesta och slänga resten innan April, tidigt att börja med det tänker ni kanske nu men då känner ni inte mig som är en riktig samlare. Uscha jag har för mycket grejor för mitt eget bästa och det är den ständiga frasen när någon vill göra sig av med något onödigt "stopp den där kan jag ta, kan vara bra att ha någon gång" som sätter mig i den situationen, men man kan väl inte vara bäst på allt :P


Är skapligt less på att min telefon ff inte har någon ringsignal! Kanske kanske man skulle göra något åt det, hmm får se hur jag gör. Måste ju ha med mig en massa pengar från lön när jag ska åka till sthlm med, jag längtar :) Fota mig fota mig !! Jag måste gå på NK när jag är där -Gillart som satan!


Ne nu skriker mitt högra öga efter sömn, så God Natt.



Bye

Varmt

Ja har man inte 17 grader i lägenheten ja då har man 25, varmt varmt, vete sjutton om det inte är för varmt för mig nu haha Kan man klaga mer än mig :P


Har haft en fullspäckad dag.
Rensat garderoben på grejor och lagt upp lite på tradera, sen varit och tankat, kört ett brev till hudik åt pappa, ätit på donken med E och Cillivill och nu har jag och E kollat på två kanon filmer :)


Sängen börjar skrika på mig, men blir en nattinatt cigg först.



Bye

Sängen

Skönaste platsen jag vet, man kan ligga,sitta,stå,hoppa och krypa och mycket mer.


E sitter och kollar på nå ordquis på tv, hon ser faktume riktigt rolig ut när hon sover!! GAPA! Men vågade inte knäppa kort utifall hon skulle vakna, för på morgonen e hon lätt väckt :)



Ska ta och tvätta lite mer kläder åt pappi vars vatten det har blivit något fel på :/


Igår var det jobb jobb gick bra som vanligt. Skulle vart på promenad med Cilla men pappi ringde och frågade om jag kunde hjälpa honom med tvätt m.m. På kvällen kollade jag och E på en skitkass "skräckfilm" sen kollade vi på Bakom snart är det Lördag igen och mordkominssonen! Sist nämnd film gillar vi skarpt! Blir mer av det ikväll, har tre till avsnitt på filmen.


Ne en snabbis i duschen och sen göra något vettigt kanske.



Bye

Johan Falk

Ska jag nog ta och börja kolla på, jäkla snygging som var med i den filmen.
Hehe vad glad E ska bli när hon kikar på bloggen och upptäcker kortet jag tänker lägga upp på henne här nedan.




bakfull,frysen och trötter. min lilla boll :)


min och pajans myshörna :)




Nu ska jag ta och följa Es exempel på att sova men först blir det en cigg.




Bye




Måndag snart

Har kollat på Man i love you med E tidigare ikväll, nu kollar vi på Johan Falk. Har bäddat på golvet framför tv så jag kan mysa ner mig där med Papaja, då E har tagit över soffan tills imorgonbitti :) Alltid lika roligt med lite sovsällskap är mycket lättare då att kliva upp på morgonen.






Bye

Sovmorgon

Tog verkligen priset på att sova länge idag, vaknade för ungefär en tjugo minuter sen! Suck, ja då var hela den här dagen borta då...

Hade jättetrevligt igår, så tack så mk :) Började i boda åkte sedan med Stefan till MiniMan och drack lite mer sen så drog vi till Stadt och dansade röva av oss iaf jag hehe, sen hamnade jag på 50-års fest en sväng och såg en massa fulla, glada, roliga människor :) Mammi agerade chaffis åt dom äldre så då passade jag på att få skjuts hem till boda :)





                                                         







Bye

Just remember this...

..min nya favorit låt :) Är glad att jag hittade den på Maddes sida -http://maddeluttten.blogg.se/2009/september/just-remember-this.html?_tmp=b6e6fad1ee8b5225612f7f9ae61f79933ac09040





Ska åka till E nu och äta fulle sen ska vi "jobba" lite grann även ett besök i Kallmyr måste det bli för Lisa är där tror jag :) En jäkligt underbar sthlms-tant :P Sen vete sjutton vad man ska göra resten av eftermiddagen/kvällen.
För dricka det vill jag nog ändå inte, kallt å jävligt som det är. Men måste iaf hälsa på min älskade Cill så de så, för hur i fridens dar skulle jag klara mig utan henne och göbben :)


Snuten i varuhuset & The Uninvited måste ni se!!!! Länge sedan jag skrattade så mkt till en film som jag gjorde åt Snuten i varuhuset :)


Fick ett samtal igår så jag vart nervklen, jäkla karl å skrämma mig på det där viset!! Men han ska få igen, vänta han bara :)


Have a nice day brr brr :P


Bye

Fredag

Sitter hemma hos Cillivill å Göbben, snart blir det iväg och städa och hämta Papaja :)
Var på finess för ett tag sen och drog två kaffe med Cillivill, trevlig som vanligt.

Undra vad man skulle ha hittat på imorgon då?! Kanske umgås med Cillivill :) Låter som en prima ide tycker jag.


Längar till V.3 för då blir det prova på vecka, ska prova Tai chi/qi gong, Bodypump, MRL-toning :D Sen blir det hårdkörning är trött på att vara en köttebulle nu höhö :)



Bye

Lunch

Med Robert och Johan, fördriva tiden tills E slutar. Skönt att få ledig eftermiddag höhö, men sen blir det till att städa igen :)


Bye

Glee

Tjolahopp imorgon är det äntligen fredag, nykter/vila/ta det lugnt helg är något jag verkligen ser framemot!


Är lite för trött för att orka skriva så mycket mer än att jag bara varit hemma för mig själv ikväll och kollat på älskade Glee :D Just nu sitter jag och retar A.M på face, men ska nog stänga ner datan och inta sovpose.


Bye

Värmer..

..mig hemma hos DiselDoris nu när jag har lunch, gött med lite vamt kaffe inte lika gött när vi var på ballkongen för att röka för ett tag sen.

E jobbar till 18.15 idag kanske man skulle haft lite längre lunch så man kan göra OP senare så man passar in tiden med henne.

Underbart bra att man har fungerande telefon igen, mindre underbart att jag vart tvungen och byta nummer.

Bye


Vill int.

Ne fy sjutton för att lämna denna varma säng, det är kallt i lägenheten och säkerligen iskallt ute! Vem sjutton vill med dom förutsättningarna lämna en varm säng?
Blää, men är ju bara 1½ dag kvar, sen kan jag ligga under täcket så mycket jag vill ihelgen, inge fylla här inte ihelgen. Undra om man skulle städa lite här hemma, för det behövs verkligen :D



Ne upp och dra på sig lite kläder och klä på Papaja overallen.




Bye

Chop

Ligger nu under två täcken och två filtar i sängen och kollar lite smått på So You Think You Can Dance, även Papaja vart lite intresserad nu när dom steppar :)


Har äntligen fixat mobben, vart till att köpa ett nytt simkort! Så nu är det nytt nummer som gäller igen ;P
Har kollat på Martyrs, skit dålig film och till råga på allt så hackade den i mitten hur länge som helst, sen kollade jag och E på American Pie -The book of love och den var toppen :) Så jag och E lyckades iaf hyra en bra film!


Känner verkligen inte för att jobba imorgon, in å ur, in å ut hela dagen -KALLT. Fasiken det är nu man skulle haft kontors jobb! Sen kanske man skulle varit tillbaka på Fifty å kollat hmm, ja får se hur man gör.
Men blir iaf till DiselDoris på lunchen, den saken är säker!




  Vänder andra sidan till och hoppas att solen steker när jag tittar tillbaka.




Bye


Livet...

...knullar oss alla, å jag får orgasmer av det.




Vill flytta nu!

Sista april vill jag ha nu, då är det faan inge mer boda för min del :) Var lite svårt först att inse att jag behövde säga upp lägenheten, helst hade jag då velat haft den kvar, men nu ska de bli så jävla skönt. Kallhål till lägenhet, det är som en lott du vet aldrig när du vinner, visa dagar är det varmt och mysigt eller så är det som idag små kyligt ! Blir så jävla less, men snart är det slut med alla denna skit, sen bor man bara kvar i Ljusdals kommun/Sverige en månad till höhö :) Är väldigt lycklig för att E ska följa med, men hade velat haft med DiselDoris med, men man kan ju inte få allt. Spanien, ja de tycker jag låter bra, dom ringde igår så nu är det tamefan bara att hoppas! Sen blir man borta ett halvår minst.


Tänk om E kunde ta och gå in på face som vi kommer överens om igår! Give up the man och inse att vi har saker att göra !



Någon som är sugen på att köpa en kökssoffa så hör av er, naturligtvis här eller på face då eftersom min phone är trasig :)



Ne kanske man skulle dra till systeryster och kolla om man får låna telefon av henne! Men anntar att det blir ett njaaa, glöm dää!




Bye

Ridtur, höhö snyggva



































I Färila












-20

På med LÅNGKALLSIPPAN, kommer bli brrbrr att rida, men det finns inget dåligt väder bara dåliga k.....


Ska idag.

-Rida med Hanna
-Följa Hanna till hudik
-Kafferep med Cilla
-Kanske film med Cilla



Men waf är ju ledig imorgon iaf :) Ne om jag skulle ta å kolla om jag har nå frulle liknande hemma och klä på mig.



Bye

6.30

Inte ens en lite sovmorgon så här på självaste tisdagen:/ Får ta det imorgon då förhoppningsvis. Sitter i sängen och spanar runt på lite mystiskt folk, Hanna kommer 9.30 så är ju ett tag till dess.
Ska knäppa en massa kort idag som blir upplagd ikväll kanske.

När man fickparkerar och råkar få en gammal dam bakom sig, varför blir man då nervös när man ser att hon hoppar in i bil och hör hur hon låter den där stackras motorn rusa ett tag innan hon ska börja backa. Nä tantar håll er till rullatorer och spark!


Höhö somnade till tvn igår, var visst lite trött i ögat (:


Bye

DiselDoris

Sitter hemma hos DiselDoris och har lite lunch, går riktigt bra att jobba idag :) Är på ett solskens humör så det heter duga :) Synd bara att telefon inte kan funka!!! Hmm köpa ny eller lämna in den på lagning är frågan..

Idag ska jag umgås med E och längtas tills imorgon när jag och Hanna ska ut och rida :)

Bye


Mobil

Jäkla skit grej funkar ff inte! Ååå varför ska den måsta jävlas med mig för?!

Idag blir det iaf kafferep hemma hos DiselDoris :) Skojskoj



Göra sig ordning för jobbet kanske man skulle.


Bye

Film

Kollar på Ondskan nu och är gaalen på min mobil som ej funkar som den ska, vad ska denna kvinna göra.
Inside kollade jag på innan med E, jäkla äckel film!


Längtar tills på tisdag för då blir det ridtur med Hanna :D


Bye

utomlands

Har skickat CVn till Grekland,Cypern och Spanien nu :) Hoppas hoppas.

Vart ingen ridning för mig, Madde&Prille lyckades slå på en vurp på täckten suck.

Bye


Förklaringen

Höhö vet varför E inte hört av sig på ett tag, hon ska se filckan som lekte me elden med Stefan.
Vad sjutton ska jag hitta på nu då?! Något förslag så dör av er!


Bye

Söndag

Då var den här igen, dan före jobbaredagen :P Jag vill ha mer ledig känner jag.


Var in på fb nyss och hade fått något knepigt mail från Maggan :s
Kan ju säga redan här att vad jag gjorde i maj-09 är inget jag kommer ihåg idag och du kan ju förklara ditt mail bättre för jag fattar ingenting av det!


Knepigt att E inte hört av sig, hade ett missat från henne imorse men nu har det vara tyst hur länge som helst.


Bye

woho

Gud som jag håller tummarna för att vi ska få jobbet i Grekland, gör mig en tjänst och håll tummarna ni med :)

Har kollat på film med E ikväll det vart Storm Warning & all the boys loves mandy lane sen skjutsade jag hem E och åkte fort som satan hem igen för att kolla på Harry Potter och En förtrollad romans, bra filmkväll. Fast vi har ju Inside kvar att se eftersom jag även idag glömde ta med den från Kallmyr -suck.


Fryser knepigt mycket om lång&ringfingret på höger hand, kanske man skulle dra på en vante en sväng.



Ne om jag ska orka med att E ska ringa tidigt imorgon är det bäst jag går och besöker sängen -å skönt ska d bli.


Bye

Färila

Japp då var man här igen då, Robin den gnällspiken blir jag tokig på snart! Gnäll gnäll :) Till och med E gnäller minder än den hunden. Funderar på vad man ska hitta på idag?! Kanske man skulle premiär åka lite bräda i vår älskade backe i boda ;)


Blir kallmyr senare för att hämta filmerna som ej kom med igår.


Bye

Gröt

Har ätit för mycket gröt vill bara spy känns det som. Baah att man aldrig ska få sovmorgon :/ Vill ju få sova hela dagen helst, nä inatt stänger jag av ljudet på den, så kan ni försöka ringa så mycket ni vill sen :P
För en gångs skull är jag klar före E, känns som en bragd värd att få medalj för :)


Sikken filmkväll det vart då, var och hämtade tre filmer av Henke men när vi kom hem så fanns det bara en film i fodralen och med våran tur var det Gargolyes` Revenge Hur jävls skit dålig som helst. Vi somnade som två stockar till den filmen, pappi ringde och väckte oss runt halv tio.


Nu ska jag knöla till håret i en proper knut kasta på lite svart på fransarna, dra på björnskorna och jacka för sen ska jag hämta E :)



Bye

Film

Man kanske skulle göra ett ryck och hoppa in i duschen, ligger ff i sängen och kollar på alla älskar raymond. Ska hämta E om ett tag med, sen ska vi skjutsa runt lite på pappa.

Ikväll blir det film med E vi ska ha rysarkväll, fast läre nog leta upp en komedi med så man kan sova sen hehe, är ju lite fegis när det gäller skräck. Jag satt och tänkte på något nyss som jag skulle skriva men det flög nog ut lika snabbt som det kom in.

Nu börjar den galna professorn 2 med. Nä nu hoppar jag ner i karet och sen drar jag vidare kan ju inte slå bo här i sängen!



Bye

2010

Sitter i sängen och kollar på Dennis med Elvisen, idag är det mys mys. Haha ska nog skaffa mig en slangbella.

Igår åkte vi ner till Malin på kvällen därifrån smet L&A någonstans, sen smet jag och C tror E vart lite lagom glad då :P Så nu ska jag ge fan att svara i telefonen ett tag så hon får lugna ner nerverna lite höhö, så jag laddar upp lite kort istället från brudisch förfesten.


    

    

    

    

    

     

     

     

     

 




Sista förfesten år -09.



Bye

RSS 2.0