mammi

Du är den bästaste av dom bästa, all min kärlek till dig idag!


väntan

Jag väntar och väntar, vilken jäkla gårdag. Tur att man åker härifrån på onsdag säger jag bara.


Lousie den lilla fisen är i vallsta smörtingen där, så nu sitter jag hemma hos kenniboy och väntar på henne. Funderar stark på att gå till statoil för att köpa mig en läsk, skulle sitta bra jäkla fint de nu! Känner mig ff lite små full, drygt! Tror även att jag och Louise inte har dom mesta begåvade hjärnorna på fyllan, vem i helvete skenar runt ett hus med äggklockor som ja, jag har faktiskt ingen aning om vad vi hade äggklockorna till?!
Min telefon lyckades jag även glömma hemma hos Lagesson, suck stön och armhävningar.


Men lite roligt hade vi ju igår :) Började med att åka till Bergsjö med Henrik, Ken och Louise å någon som heter Maria som körde bordellbussen, efter vi varit där ett tag så åkte vi hemåt å jag och Louise drog på Järnvägarns. När vi var på Jvgs och dansade som mest ringde Jimmy och bad oss komma å festa med han och Wängis :) Så Louise raggade upp en turk utanför Jvgs som varken kunde svenska eller engelska men det funkade ganska bra ändå och vi kom iaf iväg på efterfesten som ballade ut totalt på morgonkvisten. Jag och Louise gick och gick, cyklade och ramlade, cyklade lite till och gick mkt mera. Slutade med att Louise hamnade i Vallsta och jag, ja jag sitter ju här.

Men i det stora hela så har detta varit en toppen helg  :)



Nobody is perfect but I'm pretty fucking close.

Sol och värme

Vaknade halv tio med panik, anledning till panik var att vi klockan 9.30 skulle vare i Uvås vilket vi inte var. Tog den lilla vita och brummade fort som satan för att hämta "mormor"
Sedan när vi släppt av henne på stationen åkt vi till macken och köpte ciggisar. Kom hem och fick de roliga uppdraget att klippa gräsmattan, men körde på ett träd och kom ej på hur man backade så då stängde jag av den och gav upp (efter jag försökt fått igång den igen men inte fattade hur man gjorde).

Sitter hemma hos mamma nu, fått i oss lite frukost :) Nu blir det dusch och sen bolaget :)





Hmmpr

Ja jo jag vet det var väldigt länge sedan jag bloggade nu. Men får skylla på att jag varit väldigt upptagen med flytt och livet i sig.

Det har ju hänt lite sen sist jag var in kan man säga, drar en liten snabb uppdatering;

Bor hemma hos pappa sedan sista april.
Beställt flygbiljetterna till Spanien .
Madde har fått lilla Vincent och Elin har fått sin lilla Ellen.






13 dagar kvar tills jag och Emma far utomlands :) Kommer troligtvis dö på kuppen, en slagen hjälte i Spanien :P
Kommer framförallt saknar min Louise !! Även mitt myspar efter hudikvägen, ni är helt otroligt underbar :)
Kommer vara som en befrielse att få sätta sig på planet och vända ryggen åt all skit här hemma :)






Sitter i Kallmyr nu och väntar på att Louise ska komma :) Först ska vi dra iväg på en långpromenad sen blir det förhoppningsvis film hos vår karl ;P höhö





So long suckers.

RSS 2.0