Olala

Vilken bra dag jag haft. Först jobbat på bästaste Backsippan! Sedan åkte jag till Sandra och drack lite kaffe, sedan kom vi på att vi skulle åka till Hölick, sagt och gjort. Först åkte vi hem till mig en sväng, sedan in på colorama och köpte lite färg till altan. När vi var klar med det åkte vi till Hudik och in på fyren för Sandra skulle lämna tillbaka en klänning, sedan åkte vi till mitt nya favoritställa Hölick! Å som det var vackert där, jag är helt in love. Tänk å få ha en stuga där!!

Jobbarn

Ska strax åka iväg och jobba lite på Backsippan, tjoho :D Älskart där jag!!!!
Sedan ska jag iväg och köpa lite färg till altan så den får bli målad någon gång :)


Ibland kan det gå flera månader/år utan att du tänker tillbaka, men en doft, låt eller plats kan snabbt rasera muren och du kan känna som du gjorde förut. Har man tur så kommer man ihåg med glädje och tacksamhet, är det åt andra hållet kanske det sticker till i hjärta och en tår rullar ner från din kind.

Tazzi igen

slänger in en bild när kvinna övningskör med bästa lärare någonsin och det råkar vara jag :)

Tazzi


Städat ur lägenheten

åå underbara varma dag :)
Har idag städat ur morfars lägenhet, Cillen ställde upp som hjälpreda! Vad skulle jag ta mig till utan den sockertoppen?! <3
Nu längtar jag iaf tills imorgon, vill upp tidigt och möta solen. Hoppas på att få umgås med Sandra, måste ju sätta eldgaffel i röven på henne, så det blir något körkort snart :D

Solhatt och nötter

Ska strax åka till Cillen för att få i mig en massa kaffe. Vi ska städa ur morfars lägenhet idag, så vi har nog en del att göra.
Måste även köpa mer jord, ska ta och plantera om lite blommor.

sunbeam


100%

Sol-fan skiner från klarblå himel! Jag kan nästan känna på dom varma strålar som värmer mig, livet e nog allt bra underbart :)
Klänningen är på och solhatten ska även snart sitta på plats, först måste bara håret få torka.
Jag älskar er så himla mycket, mina vackra fina vänner. Ni är underbara och så himla vackra!

80% Sarah


.

Ligger i soffan i bakrunden går travet på min "nya" tv. Papaja har klämt ner sig nere vid benen, älskart. Försöker komma underfun med hur jag ska orka städa både här hemma och jobbet. Lyssnar iaf på underbar musik och minns din doft.

Hade en underbar dag igår. Var till Orsa med Andreas och Sandra och Papaja, kollade på dragracing <3 På kvällen grillade vi, eller jag och Sandra grilla. Andreas bara åt han :) Cilla och Werre kom ett tag efter vi vräkt i oss middag, så kokade kaffe och ställde fram gräddtårtan till dessa underbara människor. Efter att tårtan kommit till bordet så var det i princip gräddkrig resten av kvällen. Ser även nu att det fortfarande är grädde på soffan, och ja jag ska även städa bort det. Men måååååste bara lyssna en gång till på låten!!
Madde och Lars kom en sväng dom med igår hit, det var jätteroligt!
Jag, Sandra och Andreas åkte iaf till Järnvägs senare.

just another Bieber?!


Hörde att livet var underbart!!

Kan bara hålla med :D:D:D

Borde sluta fundera så mycket

Gillar inte när det känns som att en fnurra på tråden finns. Som bara en av oss kan veta vad den handlar om gör det ännu jobbigare. Men sen kan det ju även vara jag som gör höna av en halv fjäder med. Men jag e helt säker på att det är något, kan fasiken inte bli av med den känslan för femöre. Jobbig känsla.

Nåväl ska försöka sova nu så jag kommer upp i tid. Tänka åka till mammi kolla om jag får sno bilen å åka upp till Hälsinge-nybo och kolla. Dricka kaffe och bara vara en stund. Vila upp mig själv för resten av dagen, som kommer att bestå av gräsklippning, röjning, damm doningar och en massa mer. Är inte bara och ha ett hus, men det är just det jag älskar dom flesta av dagarna som springer ifrån mig.

Host host

Har precis vaknat av att jag försöker hosta upp lungorna. Väckeraklockan står på sju, men med svetten droppandes från pannan och hostan som aldrig vill ge upp, ja då kan jag lika gärna vara vaken. Var ner och kokade upp mjölk, slängde några eucalyptus i en kopp. När mjölken kokat i med det i koppen och vips har jag en dryck som lenar både kropp och själ. Iaf så blir halsen bra för ett tag. Fick så lov att öppna fönstret med i sovummet (pga av svettningsdöden) så nu halvligger jag och lyssnar på en massa fåglar som snicksnackar. Sol sol strålande sol är det med, kanske blir en fin och svettig dag idag?! Bra dag vilket som, för jag lever och mår bra.

Tacksamhet

av allra högsta grad för att jag har underbara vänner, familj, djur och ett helt jäkla okej liv.
Sitter ute och känner den underbara doften av syrenerna, dricker kaffe som en dåre och läser Dyngkåt och hur helig som helst, älskar Mia Skäringer.
Det finns inget bättre än att sitta hemma och bara njuta. Tror Papaja älskar det mest av allt, att få gå omkring som hon vill och upptäcka alla möjliga platser. Jag är ganska tacksam mot mig själv med. Jag ryckte upp mig TOTALT! Jag är jäkligt duktig enligt min egen mening. Jag slutade leka vinkärring som ej tål alkohol varje vecka, helst två gånger i veckan. Var man ledig så kunde det gärna få bli tre gånger i veckan med. Visst ska väl inte skriva att jag är någon jäkla präktignisse heller, för visst hände det att jag dricker vin ibland. Men det händer sällan, ibland inte ens en gång i månaden. Jag vill inte längre dricka vin, bli skitfull, ragga, spy och skämma ut mig. Jag vill sitta hemma och mysa för mig själv eller med människor jag älskar av hela mitt hjärta mer eller mindre. Jag vill bli en svensson men utan volvo. Hus, hund, katter och en jetta är vad jag kan erbjuda, är det för simpelt ja men då är det helt gratis att leta något annat. Man kan inte vara älskad av alla och det är inte det jag är ute efter heller. Jag är ute efter att få vara den jag är och få utvecklas i min egen takt. Bli gammal med mig! Eller yngre om det låter bättre.
Jag vill ge allt till dom jag tycker om, kärlek, glädje, en hel Sarah att gråta ut mot eller skrika på om det känns bättre, jag hoppas jag tillför något till dom jag känner. Tack för allt ni gör och låter mig få vara med om, ni får mig att känna mig som en prinsessa och hur älskad som helst.


Jag kan vänta i en evighet på dig, bara du får mig att bli som en mes.

Vill göra nå skoj!

Men kan inte komma på något. Skulle även behöva en gräsklippare till min "äng" här hemma, fy satan vad högt gäset e nu. Så jäkla drygt och inte ha en fungerande klippklipp hemma. Måste nog smöra för handyman så han kommer och lagar den åt mig. Kanske en massa nybakta kakor å bullar för det gillar han ju iaf :D

Ska nog åka till Kallmyr och beklaga mig en sväng nu iaf, sedan ner till Ljusdal en sväng.

Min älskade

Papaja mitt hjärta

RSS 2.0