Tyst och lugna dig!!!

Vilken jäkla nervöschok jag fick.
Jag och Ida skulle till prix och köpa nå jäkla special vatten åt John. Vi parkerar där längst fram närmast övergångsstället. Då kommer det en jäkla dåre och parkerar bakom oss, "men va fan är det där för gubbe" tänkte vi ungefär båda två i fem sekunder. För det visade sig vara en ganska ung polisman, jag tror iaf det vart så jäkla nervös. Va fan hade ju glömt bälte och blinkade jag verkligen när jag skulle in?! Hmm. Han kommer iaf fram och säger att det är nykter och körkorts koll, sliter fram körkortet med skakiga händer och tänker att "faan faan faan jag har verkligen inte råd med någon böter nu". Men det var tydligen inte problemet. "Är det din bil?" frågar konstapeln, "Ja, eller nej förresten det är ju mammas, men jag lånar den då och då vet du" svara nervot, "Du vet om att det är körförbud på bilen, skatten (tror jag det var) är inte betald, det betyder att du inte får köra den efter vägarna" konstapel knappar på sin jäkla minidata och jag förbannar mamma i tankarna, "ja men du vet, jahaa och vad då?" nervot börjar få panik, "Ja även om du inte är den krimminelaste i Ljusdal, så kan vi i värsta fall ta plåtarna och kör du endå med bilen så kan du få fängelse" konstapel börjar förstå att han pratar med ett pucko, "A men vad då jag ska ringa mamma och höra, va fan hon sysslar med, för jag var dit med pengar till det där, ja du vet jag betalar ju halva eftersom jag lånar den då och då" nervot kan tydligen fortfarande konsten att ljuga och krångla till det. Börjar ringa i konstapelns telefon så han ursäktar sig och pratar i samma veva som jag får tag i mamma lägger han på. "ja du...." konstapeln hinner inte längre för jag vrålar, "TYST OCH LUGNA DIG NU" nervot fick sammanbrott när konstapeln försöker prata med henne samtidigt som hon pratar med mamma. Efter ett tag lägger jag på och berättar att mamma hade betalat in det där idag. "Så nu då vad händer nu, får jag köra eller vad då" nervot vill verkligen få fortsätta köra. "Ja egentligen får du inte köra på ett par dar, men det är lugnt kör du" konstapeln har insett på riktigt att han måste ge upp och springer och sätter sig i sin bil och brummar iväg. Han glömde bort och kolla om jag var nykter. Men tror han tyckte det hela var lite roligt, för han hade skrattat lite när jag pratade med mamma i telefon.

12 dagar kvar



Finess

Tror jag ska masa mig dit för frukost idag, är så jäkla sugen på ost och orkar inte köpa hem någon heller.
Plus att jag kan dra en repa runt sjön eller nå annat efter.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS :D

har jag sagt att jag är lycklig

Känner mig trött och lycklig, har jag tur sover jag nog bra i natt.
Haft två jätteroliga dagar på raken! Det är inte illa kan jag lova!
Nå väl nu ska jag sova och vakna upp till en dag då en väldigt trevlig själ föddes för ett x antal år sedan :)

Jag har börjat älska vanliga långärmade tröjor.


Troshäng, bål och en jäkla snygg jurygubbe.

Är typ helgen i stora drag. Haft en helt underbar helg, men kunde gärna skippat söndagen för uff vad jag inte gillar att känna mig som en halv död Sarah när jag e bakfull.
När vi satt här i söndags, jag, Louise, Cilla och Werner så kunde vi konstatera att Emma var fullast tills hon åkte sen tog Louise över sen kom nog jag och Werner på delade tredje plats. Emma lekte cowboy med sina trosor, Louise drog ner Karin i ett tidningställ så hon skrapade upp ryggen, Werner gick och däckade i bilen sin, men tydligen kan inte det ha varit skönt nog för han drog upp till magasinet och la sig i en fåtölj ist.
Vi skulle absolut inte ut, men efter som jag tydligen älskar folk så vart det så ändå. Men vi åkte ganska sent och tack och lov för det. Var tydligen kareokefinal och i juryn bestod av lite olika gubbar och tanter, en snygg gubbe var dock med och naturligtvis gick jag fram och talade om det för honom.
Hann med att böla en skvätt, men tror det nog mest berode på att jag var jäkligt trött och slut höhö.

Det är tisdag nu och äntligen är hela jag tillbaka på tipp topp.
Tack för i helgen älskade vänner och tack för alla gratulationer!

Choklad och ny plånbok.

Varm choklade på morgonen är inte helt fel :)
Älskar denna plånbok <3
Var in på Kardemumma igår och hittade denna <3

Gosi natti


Nu känns det att det är söndag


25 år

Idag för siså där 25år sedan föddes Sarah Gertrud Maria Andersson.
Halvvägs till 50, har jag nu. Jäkligt SKÖNT, jag klarade av alla jäkliga år under 25!!!! Nu ska jag bara göra sånt jag vill och tycker om.
Nu ska jag göra tårta :)

Imorgon kommer Louise :)


Helt sjukt.

https://www.flashback.org/t1627606

Snart lördag

Då fyller jag tydligen 25. Känns ganska knepigt, hallå vart tog åren vägen? Jag vet nog vart mina tog vägen och är väldigt glad att ha ny 25år att uppleva :) Gud det där lät ju nästan hemskt. Fast jag gillar nog lite att bli äldre ändå.

Ska idag fortsätta med att måla skåpluckor, dra fram allt som vi röjde ner igår. T.ex syrenbuskarna, för är bara dom kvar :)
Tror Louise ska komma hit idag med, men har ej hört någon från henne än. Men dagen har ju bara börjat och för vissa har den inte ens det.

Svett svett

Sitter på altanen och svettas, högröd i ansiktet och ben som mått bättre. Nöjd är bara förnamnet på vad jag är! Har slagit mitt "rekord" och det känns så skönt, jag springer ju inte superlångt som en vältränad gör, men långt för att vara en otränad klubbsäl som mig. Känner så lycklig man blir!
Gjorde även lite situps imorse. Det går bra nu :)



Idag ska jag till bilprovningen med bilen :) Det är så himla skönt att fått tillbaka renaulten! Känns som att åka en "ny"bil.
Så nu hoppas jag på ett blankt papper.

Skin som en sol

Japp efter argbigge morgonen, har jag nu funnit solen i mitt hjärta och ser med glädje fram mot att städa lite och laga mat! Tänk som man kan ändra sig snabbt :)
Blir riktig gomat idag!
Fick hem läs-stolen med till tv-rummet idag, lycklig :) Nu ska jag bara få ut dom andra två dunderklumparna!!
Har kafferepat hemma hos Sandra och Cillen, handlat, träffat mannen i Sandra liv, när jag var nere, myspys.
Rökt för mycket som vanligt, men vad gör det. Ska sluta bara jag finner modet, som inte vill infinna sig riktigt än. Men träna har jag ju börja gjort så går åt rätt håll iaf!
Har skaffat ett block där jag skrivit upp alla mått på kroppen man helst skulle slippat veta haha. Ny mättning om tio dagar.
Jag känner mig i harmoni och är glad över vad just jag har och vad jag lyckas med.
Älskar min mamma och pappa deras kärlekar och mina syskon sjukt mycket!
Utan dom skulle jag inte vara där jag är idag.
Älskar även att just min pappa är den han är och vart han står idag! Han är en sjukt stark person som totalt gjort en hel vändnig och en bra sådan, du är bäst pappa! Även om vi inte riktigt kommer överens alla gången, men det ska man kanske inte göra heller.
Ne nu ska jag sluta interneta och göra det jag ska ist!

Ovädret i min kropp börjar avta

Tur jag slipper vara jag arg så himla länge. Nu har jag andas och fokuserat på annat (datan). Så nu ska jag ta i tu med köket, sedan en dusch och efter det åker jag ner och tankar bilen, hämtar bröder som ska fortsätta med och avsluta vedhögen. Själv ska jag bära in ved och stapla upp i garaget.
Kasta ris på vagnen, köra det till majkassa. Jag har för mycket att göra för att hinna med det jag skulle göra idag, det är inte bra!
Nu musik och hoppas lugnet besitter min kropp hela dagen.

Surpuppa.

Känner mig ganska arg idag, arg på folk som inte kan ta reda på efter sig. Det är jämt det där förbannande jävla jag som ska göra det. VUXEN??
Arg för att det är så jävla svårt att sluta röka.
Arg för att jag inte har någon träningsvärk från gårdagens joggande och joggande upp och ner för lösgruset i gropen.
Arg för att det är skit vart jag än tittar.
Arg för jag när jag är arg så får jag en sån där äckelklump i magen som är så ini hela helvetes jävla värdelös.
Arg för att jag bara är så jävla misslyckad hela tiden.

Känner att det kan vara dags nu.

  • Sluta röka
  • Träna på ett eller flera sätt
  • Kolla i matteboken
  • Göra klart i älskade huset

Är väl vad jag kan komma på just nu. Men listan fylls väl på eftersom. Känner verkligen att det är NU och inte sen eller om tre år det ska hända.
Vill även ha någon skojsig hobby, vet ni av någon skoj kan ni ju fåt tipsa mig!!
EN DAG I TAGET!

Jättebra film :)


Älskade älskade vän.

Du är så himla vacker, så jag lära sno kortet av dig <3
Hand i hand du och jag, älskar dig.

Allsång med grillat

Har ätit grillat mumma :) Glåmar på allsång eller jag lyssnar iaf.
Har haft en jäkligt bra dag i nästan vanlig ordning. Dammen är snart klar :) Veden är ja, lite har kommit in iaf, min älskade röda pärla har kommit hem, bobba har klippt till buskarna ner mot vägen. Nu har det verkligt gått framåt och skönt är väl det!

"Inne i salongen 
Dansgolvet är hett 
Alla min vänner 
Är dom snyggaste jag har sett 
Jag ser knappt genom röken 
Men ändå har jag full kontroll"



Skulle vilja skriva en bok

Har fått för mig som så många gånger förr att jag vill skriva en bok. Men jag vill skriva en rolig bok en sån där som man skrattar när man läser. Är det något jag är dålig på så är det och skriva.
Har skrivit en massa novell men vem kan inte skriva sådana, eller ja skulle vara Emma som googlar efter sina och tar med till skolan hehe :)

Sakta men säkert


Pass

Ska strax åka till Hudik med Sandra, för att fixa mig ett nytt pass. Sandra ska som valigt handla en massa kläder så jag kommer nog placera mig själv på en bänk. Kanske måste hitta en bok och läsa med.

Kärlek


Året var 2008


Jag är inte rädd, jag gillar bara att ha nattlampa.

Sitter i sängen insvept i morgonrocken, Papaja ligger och värmer mina fötter. Elvis och Tarzan ligger som två utslagna hjältar dom med. Släppte in dom för ett tag sedan, regnet ösde ner. Men tror det har avtagit nu, låter iaf inget längre. Mig spelar det visserligen ingen roll om det regnar idag för jag börjar jobba klockan två.
Imorgon är jag ledig igen, wohoo. Ne så roligt är det inte att vara ledig ändå, tycker om att jobba jag. Har bara fyra pass kvar nu sedan är detta sommarvikariat slut :( Mycket tråkigt för jag trivs som satan där!

Ne tror jag måste försöka få upp sjusovaren nu, sedan kaffe och kanske lyxa till det med paj så här på förmiddagen.

Trivs som få med hjärtat.

Hjärta ett&två ligger här brevid och myser. Vi kollar på sommarkväll, vill att det ska bli en bra film på tv. Skulle börja en efter 22.00?! Så hinner med en varm dusch och svepa in mig i mysrocken innan, helt underbart. Tända en massa ljus och bara vara med mina älsklingar.

Sommaren känns så himla kort. Den ska förlängas med tre hela veckor i Thailand med mina vänner Cilla och Werre <3 Gud som dom gör mitt hjärta lyckligt. Ikväll har vi smaksat av pajen och glassen dom hade med sig, svept en massa kaffe och löst korsord. Tack mitt fina par för ikväll.


Paj

Har gjort en paj tills Cilla och Werner kommer hit och ska fika :) Blev en med röda vinbär/svarta vinbär/äpple.
Ikväll blir det hemmamys med dom älskade djuren. För imorgon är det jobb som gäller igen.

,,,

Stupid girl, I should have known
I should have known

I'm not a princess, this ain't a fairy tale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell

This ain't Hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse, to come around

Ny dag med nytt hopp.

Undra hur länge man orkar låtsas?

Ibland gör det ont som sjutton,

men då minns jag vilka underbara vänner jag har och
plötsligt gör det inte lika ont.

sunbeam

"The things we won't do for love
I'd climb a mountain if I had to
And risk my life so I could have you"




Försov mig naturligtvis imorse, var så himla trött. Men ska snart bege mig mot Ljusdal och träffa min lilla Ida. ÄNTLIGEN!!
Senare blir det kaffe med Cilla och Werner som alltid :)
Jobb 16.00-20.00.
BRA DAG!


11 september

Jag längtar som en tok!!!!

Sätta igång..

..med operation bleka håret kanske :) Frågan är väl hur orange jag blir, tur jag är en sådan som inte bryr mig allt för mycket. Känns som det inte spelar så himla stor roll hur man ser ut här på landet!

Funderar skarpt.


!


Vart inte idag blir på Torsdag :)



RSS 2.0