Likör 43

we like it :) Sitter med E och C och har börjat skåla, väntar på Louise och Anna nu sen är väl kvällen gjord, eller?! Den stora frågan är väl vart vi ska svänga våra lurviga klockan 00.00 när vi går in i det nya året -10!


Passar på att önska er ett jävla gott nytt år :)


Skål och Hej.




   
ooops did she do it again.




Bye

Gott nytt år.

Sitter hemma hos Sara och Ante nu, har precis myst lite med Lukas :) Kåta Marie och Folk öls Janne är här så måste ju hälsa på dom lite.





Har städat klart huset , puuh skönt. Ikväll då blir det fest, har köpt lite cider och Likör 43 yammie :)


Nu vrålar kåta Marie att det är kaffe så..


Bye

vill ha..

..en cinderella story.


Skönt imorgon e man ledig, men dess värre så har jag inga som helst planer för kvällen :/ Hjälp!!


Imorgon är det fullt upp ska städa,hälsa på folk, köpa alkohol hoppas på att man hittar någon trevlig fest..

btw mitt första CV går till grekland :)


Nu film

Bye

brr brr

Kallt som satan ute, jag höll på å frysa fingrarna av mig och Papaja pälsen när vi åkte bilen ner imorse. Kanske man skulle skaffa motorvärmare i bilen sin?!


Är hos Sassy och har lite lunch, har inte så mkt mer jobb idag, funderar på och ta dom ställena jag har kvar efter fyra/fem för då är det ingen där... Jaha då vart det lite levande musik av Sassy med sin gitarr :) Börjar bli lite duktig tycker jag.


Bye


Jobb

Trött, fryser och det är flera timmar kvar tills klockan är halv fem :( Faan ge mig lite positiv energi!
Bara man kommer på jobbet blir det nog bättre hö hö :O

Bye

white trash beautiful

Kommer ur högtalaren på datan just nu, hade helt glömt bort den tills jag hörde den på reprisen av Idol 2005.


Gick skapligt bra att jobba idag, var till Sandra på lunchen och drack kaffe med henne och Anna som vanligt rökte vi lite cigg å snackade en massa. Efter jobbet åkte jag igen till Sandra, den stackaren får aldrg någon ro. Väntade där på E och ett tag efter hon kommit dit drog vi och kollade på mellandagsrean. Skit rea!!! Åkte hem och kolla på tv och käkade middag istället. Skjutsade hem E runt nio och sen åkte jag hem och väntade på att Silent Library skulle börja. Så här sitter jag nu framför tv och data och skrattar gott för mig själv..


Funderar på om jag kanske ska börja kalla Sandra för Sassy?! Låter både lite tufft och äckligt på samma gång haha och förresten tror jag hon skulle gilla det :)



Just ja har fått en ny gammal granne idag med, böck Fredde har ju flyttat ner i bunkern. E och jag var dit tidigare och hälsade på en sväng :)


Ne om man skulle hälsa på sängen så man är pigg och utvilad till imorgon eller kanske kolla på criminal minds först ;)


Bye


gäsp

Hua snart ska man åka iväg och jobba och allt jag bara känner är VARFÖR fick jag den lyckliga lotten att jobba mellandagarna?! Men den känslan går väl över den med snart förhoppningsvis, är ju bara denna dag och två till sen är man ju ledig igen.

Nyår nyår, vad sjutton ska man hitta på då? Ska ni hitta på något roligt, ge mig lite tips tack???!!!!

Ne kollade precis på klockan och det är väl dags att brumma iväg. Ha en bra dag :)

Bye

är man inte bäst, ja då är man bara lite sämre.

Det är ju en jäkla tur att dom plogar här i skogen annars skulle Papaja drunkna i snön, ser lite små rolig ut när hon ska ta en tur på sidan av vägen och allt man ser är en svans :) Se synen framför er snö snö snö något hårig som sticker upp snö snö snö, fan sj skulle jag vägra krypa under snön måste ju stickas i ögonen eller kanske vara lite kallt ?!

Jag valde iaf att se på Kocken, vet inte om jag tyckte den var så där hyper bra, men nog hejade jag lite så där i smyg på Martin när han låste in Stein i frysen. Kände ibland att jag bara ville styrpa gubbjäveln!







Ne om man skulle ta och slita av sig morgonrocken, bära bort datan fram sängen, släcka alla lysen å sen bara sööva! Jobba imorgon som ett aaas, sen kanske man skulle gjort ett bio besök?!


Bye 


tyst

Fasiken vad tyst det blir fort när man är själv. Har haft E och hennes katter här sedan i onsdag så det har ju varit lite liv och rörelse här, men skjutsade hem dom till sig för ett tag sen och nu har vi lugna gatan hemma.


Vart ingen gröt för min del idag eftersom E vill åka på Öje och äta men när vi kom dit så var det fullproppat så vi åkte till Ljusdal och käkade på Rio istället. Sen var vi iväg på matpunkten och handlade lite och på statoil. Papaja hämtade vi upp på vägen hem hos pappi, så nu har man lillan hemma igen :) Kollat på två filmer gjorde vi en rysare och en komedi/drama. När jag skjutsade hem E så passade jag även på att låna hem lite filmer av henne så nu blir det mys med Papaja och Elvis, på med duntofflor och morgonrock ta ut Ben&Jerry´s från frysen för nu är det myspys söndag som gäller.



   
 



 Bye

hemhjälp

Sitter i sängen i förd min morgonrock och hoppas på att det är traktorn som ska ploga utanför mig som kommer, igår när jag och Emma skulle ner och handla (vart en ny film & ben&jerrys) så fick vi slira från gårdsplanen och vi fastnade när vi kom tillbaka. Igår snöade det mycket! Kollar ut genom fönstret och ler är så jävla mycket bättre när någon annan plogar än att man ska måsta plumsa i snön eftersom jag vägrar skotta! Emma min hemhjälp städar lägenheten och jag känner mig ännu mer nöjd, hur bra har jag igentligen inte det? Emma är världens bästa hemhjälp, fast jag får göra frukost/lunch själv men det ska väl kunna gå.


I snart en halvtimme har jag väntat på att facebook ska byta profilbild åt mig!!!! Jag börjar smått ogilla facebook.


Idag är inget inplanerat och så längde det inte är helt plogat här så tar vi oss ingenstans.


Nu blir det gröt>bad>kläder.


Bye

jul fest

Julafton.











Juldagen.

















































































Detta har varit en helt otroligt rolig jul-helg, igår låg jag och Emma i soffan bara och kikade på film :)




Bye

Hanna&Henrik

sitter hemma hos mina små darlingar nu, tog en vila ögat här inatt. Väntar på att Sandra den mården ska pallra sig hem från Andreas så jag kan kolla om jag lämnat kameran där :o Ooops kanske den är lite bort tappade o:)


Hade hur skoj som helst igår :) Tack alla som gjorde min kväll.


Bye

ferre

sitter och väntar på skjuts till Sandra så vi kan festa oss i form innan utgång.














bye

mat

Sitter hemma och väntar på att E ska se ut som folk igen, för idag när jag hämtade henne såg det ut som hon nyss kravlat upp ur ett dike efter en regnig natt :P Skjutsade även lite folk till järvsö som ska på after skin, hoppas ni får skoj :)

Ne nu måste jag jaga på E lite så vi kan få mat i magen :) För sen blir det en liten fylla :D


Bye

Juldagen

Sitter i sängen och äcklas lite av vad den stackaren var me om igår..

När jag och E kom hem igår tog vi en cider och gick upp till grannen, en cider blev snabbt till några fler plus lite grogg och vin på det :) Men ändå tyckte Micke (vakten) att jag nästan var för nykter för att komma in haha :) Roligt att man kan chocka någon med att vara fin lirar full för en gångs skull, drack tre drinkar inne på järnvägs, en rosa pantern och två orgasm yummie :)

E den slampan gick till Stefan och drack vin. Delade taxi med en gubbe som skulle till lilla vintergatan han pröjsade 200:- så när vi anlände till boda behövde jag bara hosta upp 150:- gav han 50:- i dricks med, bara för att han var så jävla trevlig!


Ska åka och hämta E nu sen skjutsa hem Jimmy som jag hittade på min soffa inatt när jag kom hem! SUCK.



Förövrigt önskade Herr E mig God Jul igår hmm, önskade han detsamma. Hatar att vara snäll när jag vill vara snobbluder! Men Herr E kommer nog alltid vara min favorit i alladin-asken ändå.


 
mys i min nya morgonrock!




Bye


Julklappar (:

Så där nu är julen i princip över för min del, skönt skönt.



























Som ni ser e klapparna öppnade och ris ala maltan i magen hemma hos familjen Estander/Andersson, så nu önskar jag er en glad fortsättning på kvällen för själv ska jag åka hem och göra något vettigare än att sitta här rakt upp och ner :)


Bye

proppmätt

Har precis ätit julmiddag med mamma, Rolf, syster, bröder, morfar och Agnes, gott var det även om jag bara äter köttbullar och potatis ;) Har även hunnit med en powernap i soffan medans mamma och Robert var iväg och hämtade morfar och Agnes, börjar jag bli gamal och grå?

Nu snart är det fika sedan blir det julklappar eller om det är tvärtom hmm kommer inte ihåg.













posar lite i mina nya kläder jag fick i julstrumpan imorse :P Även min tönt till syster fick vara med på ett kort (vi lyckades bli ovänner medans mammi skulle knäppa) suck..

Jag behöver en kaffe och en cigg om jag ska klara av detta utan att få hysterisk utbrott.

Bye

Julfrukost/lunch

Emma och jag hade en mysig julfrukost.








Sen vart det lunch med far och farbror, hans fjälla, kusin och farfar :)










Julklapparna från lunch vart : presentkort på reseshopen 2000:-, en ljuslykt, snöa band (duk), sommar kokboken, pengar 200:-, presentkort ljusdal 200:-, dufvenkrooks starkvinsglögg 5st 20cl. Får tacka så hemskt mycket för allt :)








Bye

Powernap

Hergud vad är det som hänt med mig, jag är så hmla tröt hela tiden. Igår när vi skulle spela bingolotto somnade jag innan nyheterna började och vaknade lagom till fyrans bingo och tur var väl det för då vann vi 100:- :):)

Mumsad på kex och ost å massa godis går.

Jul städade åt morfar igår med och fyllde i lite räkningar, hjälpsam människa jag.











Bye

Två dagar kvar.

Idag fick man lite hjälp av Cillivill på jobbet, tackar gumman var verkligen uppskattat :) Sen åkte vi hem till henne drack lite kaffe å snackade med Göbben. Hämtade upp Emma lite efter fem på hennes jobb sen drog vi raka spåret och handlade julklappar och alkohol och lite smått å gott på prix, var ju även hem till Hanna och Henrik och bytte julklapp med varandra. Hem till boda där jag började med att färga håret och Emma fick slå in julklappar fast jag hjälpte ju till lite iaf :) Ost och Kex mm så jäkla gott att det blir det imorgon med när vi ska spela bingolotto.


Usch nu börjar det bli så där jäkla kallt i lägenheten igen !! Faan det värsta med vinter är den förbaskade KYLAN!!


Ne nu ska jag ta och krypa till sängen och med följer två extra filtar!


Bye


Bilder.


Julkapps inslagning, ost&kex, ny hårfärg :)






Klappar

Jag färgar håret och Emma slår in mina julklappar jag köpt idag :) Har även tjyvöppnat en idag med, tack Hanna <3

Nu blir det lite ost och kex med Emma.

Återkommer med ny hårfärg ;)


Bye


Kallt

Brr är jättekallt ute så nu har jag tagit lunch för att värma mig hos Sandra med en kopp kaffe. Har inhandlat alvedon (bra att ha i jul utifall huvudvärk skulle uppstå på något mystiskt sätt), ansiktsrengörning (fin hy ska det va),försvarets hudsalva (finns inge bättre), idominsalva (lena läppar ja tack), avmaskningsmedel för hund/katt (ingen vill väl ha mask i magen eller i röven) apoteket är bra ställe det.


Längtar tills jag slutat så jag kan få hanla julklappar och annat smått och gott. Undra vad man ska dricka för slags alkohol i jul då hmm, kanske lite cider och något gott vin?! Ja det blir det att ta sig en funderare över det.


Nu blir det en kaffe till och en ryk sen jobb jobb.


Bye


Hanna Jonasson

Du är så jäkla underbar. Du och jag genom livet så kommer det alltid att vara så är det bara. Har så många minnen med dig, som den gången du skulle lär mig att "slira" när man bromsar med cykel och du bröt nyckelbenet :P Eller när du körde omkull med crossen och om man kollar på ditt knä än idag så finns det ff ett ärr av det kvar. Kommer du ihåg när vi gjorde en plan så du rymde till mig på morgonen, bara så vi kunde cykla tillsammans till bussen?! Italien -skavsår,alkohol,hästar,kamera,havet,hund,bil så mycket på så kort tid när jag var där.

Du är den modigaste person jag känner, du var den som vågade gå på skola långt bort, den som åkte till Florida på praktik, började jobba i Italien, jobbade en sväng hos oss innan du begav dig till sthlm för att jobba där!

Du är någon jag jag ser upp till väldigt mycket och älskar så himla enormt så att det ej går att sätta ord på det.

Jag har sett dig skrattat och gråtit vi har gått igenom mycket och av att ha dig vid min sida gör mig starkare och till en bättre person. Tack vare dig vet jag hur äkta vänskap ska se ut och hur den ska vårdas så den håller sig stark även om personen befinner sig i ett annat land. Det är du som får mig att vilja fortsätta när jag fastnat och inte kan ta mig fram smärtfritt.

Jag kan aldrig tacka dig nog för allt du gett mig, men jag kan lova att aldrig vika av från din sida, du och jag genom livet min älskade Nanna <3





                                    


Strålande sickan (:

 

Emmas första tatuering.

 

 

chokladstenar.

 



Köttbullar.



Lite ostkaka.



Julmust.



Emmas nya Ö mössa.


m y s i g t

Denna helg har varit one of a kind! Det har varit så himla skönt att vara nykter, haft massa på G hela tiden och bara softat och myst. Fast hade kanske kunnat få legat i sängen nån timme extra på morgonen men ikke för Emma e ruskigt bra på att få folk upp ur sängen, ringer gång på gång på gång :) Vart jättetjusigt hemma hos farfar Julfint som ini bomben! Hemma hos far satte vi ju även upp tomtar, undra vilket årtal han hade det sist framme?! Emma och jag käkade god middag och kollade på Swing Vote -rolig film. Efter film+middag+disk satte sig Emma vid datan och jag tog en powernap med Papaja i sängen, fast vart inte så himla lång powernap för grannens ungar åkte fyrhjuling runt huset om och om och om igen :) Men var väl lika bra att man lära kliva upp så man kunde slänga in lite tvätt och byta i diskmaskinen, sen for vi även på ICA för Emma skulle ha kattmat och jag skulle ha refillkort -äntligen. Man blir ju helt störd av att inte ha pengar på mobilen även om det bara är för en dag suck!


Imorgon ska jag jobba, sen ska jag till Hanna och hälsa på lite :) Efter det blir det nog hem och slänga sig i sängen så man orkar med tisdagen då det först blir jobb och sen springa runt i affärer och leta julklappar till alla ! Hatar att man jämt ska vara ute i sista minuten, spelar ingen roll om jag säger i augusti att jag ska börja handla julklappar då för när det väl kommer till krita, ja då gör jag det någon dag innan julafton!  Stressigt jobbigt men hopplöst glamouröst med jul - i love it!


Nu ska jag gå och tömma tummlaren och sen blir det sängen -God Natt.

Bye


Jul



Emma i jobbarbilen (:






Emma fixar lite musik






Jummie ;)






Emma "jobbar"



bottenvåning

sitter i sängen ff men ska väl snart kliva upp och dra på mig lite kläder, idag har ju jag å emma ett pressat schema. 1. städa hos farfar 2. Kolla på lägenhet 3. Julstöka hemma hos mig. Riktiga hurtibummor vi (:

Klockan tre inatt vaknar jag av att papaja skäller och det bankar på dörren, en yrvaken Sarah snurrar filten runt om sig och öppnar dörren. Jaahaa där stod en full Fredholm, han kom in en sväng på besök sen fick ja med min tur hoppa i kläderna och skjutsa honom till en efterfest här i boda. Karlar att dom aldrig lär sig, är det mörkt hos någon så är det knappast efterfest där! :)


Har legat i sängen hela morgonen igen, önskar jag inte bodde på bottenplan då jag älskar att springa nakenfis ett tag innan jag på riktigt hoppar upp ur sängen och ner i kläderna :)

Min säng e för jäkla skön den, men skulle haft ett gäng med kuddar till.

     

Papaja den vackraste vovi jag vet (:                         




S Ö N D A G S M O R G O N S M Y S -<3




Nu ska jag åka och hämta Emma, ha en riktigt nice dag (:


Bye


En shopaholics bekännelser

käkar popcorn och kollar på film med slemEmma nu.



Dagen har gått skapligt fort, först hämtade jag Emma sen for vi på ljusdal och handlade lite grann. Köpte en jättegod lasange på Tempo -måste göras om! Städade hos pappi och satte fram lite tomtar åt honom :) Tog en paus och kollade lite på P3-live innan vi for till boda och kollade om det blivit varmare hemma. Hmm någon grad hade det iaf gått upp men satte iaf i kupé-värmaren medans vi for till ljusdal och köpte clementiner. Har även fått nya gardiner och prydnadskuddar av mammi och roffe idag -tack <3.

Suck och frust har fortfarande ont, hoppas på att det blir bättre annars kommer det bli jobbigt på måndag när man ska till och jobba :/

Bye


ont i öra

Fasiken vad jag hatar öronvärk.. Så fort jag sväljer hugger det i örat och eftersom jag då inte vill svälja så producerar min mun helt plötsligt flodvågor av saliv blir tokig! Vaknade runt åtta idag insåg att ja inte skulle somna om så jag gick upp hämta vick och tog den längre internetkabeln så jag skulle kunna ligga i sängen hela förmiddagen, smörjde mitt stackars öra med vick men det hjälpt ju inte alls :/ Emma ringde för ett tag sen, ska igentligen vara hos henne om ca 10min men hon får vänta ett tag för jag har ej vågat mig upp ur sängen än. Är fortfarande iskallt här hemma och om jag ska tro min termometer så är det 15 grader inne hos mig, inte undra på då att man fryser lurvipuppa av sig när man ska tassa på toa!



Ne nu ska jag ta å kliva upp! Väcka Papaja med som ligger i sängen och snarkar, Elvis däremot har nog tröttnat på att vi ligger så länge för han har sprungit mellan köket å sovrummet minst 50ggr.

Nu blir det att åka förbi pappa kolla om han har lämnat nyckeln hemma så jag å Emma kommer in sen när vi ska Jul-städa åt honom. Men först ska ja kirra pengar så ja kan åka på finess å käka frulle :)


Bye


iiiiiiskaaaallt

Sitter hemma i boda i världens kallaste lägenhet! Jag sitter med jacka,filt och täcke FV sitter med mössa, jacka och filt. GE OSS VÄRME NU -tack.



         Ja vi har det kallt!

 

Idag har det varit riktigt kallt hela dagen jag och helena har skakat som två asplöv! Denna dag gick iaf fort och det var ju bra, hann träffa Hanna en sväng iaf (:

Ne usch får skriva mer senare mina fingrar värker :/

Bye


sjuk.

fan fan fan, har öronvärk och halsen där känns det som något petat ner bomull under natt ihop om att ja ska dö eller iaf få jäkligt svårt att andas!!! Sitter i soffan nu och fryser, ska fasiken gå å hämta filten som fick följa med till sängen  inatt. Så där nu sitter man under sin älskade fårfilt. Jämt när jag blir sjuk, så är det ett jäkla ömkande iaf, när jag har någon hemma hos mig på jobbet är det inte lika farligt, men i vilket fall som helst ska fv få ta hand om mig ikväll, känns som det får bli soppa till middag om jag ska kunna äta iaf och det läre hon ju iaf kunna laga tycker jag (: Älsklings Elvis kom precis och la sig i mitt knä, gud som jag älskar den katten -my true love, så nu lyssnar vi på radio och myser framför datan. Papaja står och äter lite frukost knepigt att hon redan är vaken den lilla sjusovaren.

Blä vill bara vara hemma och tycka synd om mig sj idag, få ligga med en bomullstuss med massa vicks på, tryckt mot örat :( Momme brukade allt låta mig ha det när jag var liten och hade öronvärk, e ju ett så kallat öronbarn :/





http://www.tradera.com/ballongklanning-auktion_104191568





bye


internet-dejting

hmm, funderar på om jag kanske ska ta och göra lite forskning kring detta. Praktiskt forskning såklart. Med hjälp av Sandra vare sig hon vill eller ej, ska vi nog ta och testa på detta och se om det verkligen är så bra med dejting över nätet eller ej. För våra förhoppningar på karlarna här i kommun är som bortblåsta så då kan man lika gärna prova på något nytt :)


Har rast en säng nu innan OP-betong ska få det fint, Cilla bjuder på kaffe å fikabröd -yummie (:







Bye

heldag

jobbar heldag idag -skönt som satan :) sitter hemma hos Sandra nu och har lite lunch.

Fy satan vad jag var trött imorse råkade försova mig till klockan 7.05, tur att man inte skulle lämpa av papajsan hos morfar :)

Idag tror jag det blir lite ensam tid för mig själv och lyssna på julmusik och fixa å trixa hemma, fv får nog hitta på något själv idag, hon kan ju alltid tvinga minman att skotta hemma hos dom, för är så drygt att plumsa snö!
Pappa ringde även för en stund sen så ska dit och städa på lördag när han är iväg och fiskar, ska nog även ta och leta en gran då och ta in lite granris åt pappi :) Ska bli så fint hemma hos han, någon som har lust att hjälpa till så är det bara att hojta till.
Imorgon ska Sandra till birsta så då blir det lunch på jobbet med Helena och kanske Hanna eftersom hon hoppar in imorgon och jobbar lite, ska bli riktigt skoj.


P3 sänder radio live på kanal 2, riktigt bra gjort av dom att ha insamling till barn som drabbats av malaria eller till malaria i huvudtaget, samarbete med röda korset. Det kostar 5:- att rädda ett barn och när man då skänker 50:- så räddar man 10 ungar (om jag minns rätt). Skänk pengar gott folk!!!!



     nu blir det lite mer kaffe.


Bye


tack och lov

hade jag inte riktigt koll på vilken dag Glee är, men tur man har tvplaneten Emma för hon informerade att det är ju imorgon :) Vart ingen coca-cola de var passionsfrukt istället, men gick lika bra det :)

Roger i bonde söker fru verkar ju vara en redans karl för Emma d :P Hon skulle behöva komma ut på landet och ta hand om lite kor hon hahaha... Ne nu ska jag återgå till att kolla bonde och retas med Slemhelga :)

Bye


E M M A vs P A P A J A

Emma drog stackars papaja i tassen och vägrar säga FÖRLÅT! Fan ska nog dra ner henne på golvet och sparka på henne och sen göra som alla andra spotta henne i ansiktet.

ÄR SÅ JÄKLA SUGEN PÅ COCA-COLA, fan ska nog krypa runt på golvet och kolla efter småmynt.

Snart börjar bonde söker fru och denna onsdag är de fan ingen filmkväll så nu kan jag se det :) Vi får ju inte glömma att det även är Glee ooo, i´m a singing star :)


Bye


trött...

Fyfasiken va skönt det skulle vara att få sova någon extra timme, ligga i sängen någon minut längre när väckarklockan ringer mmm.

Sov i sängen inatt å skönt var det, har endast i nedre delen av ryggen nu så man kan ju hoppas att det är på väg och ge med sig.
Ne ska väl ta och klä på sig och göra sig iordning för lite arbete, ska stäga GB`s, Sjukis och en hemstädning sen ska jag till Delsbo med Hanna (:




Ha en bra dag :D

Bye

koskos

Japp idag har emma tjänat lite extra koskos, tack för hjälpen bruden !





Idag har jag inte gjort så jäkla mycket, varit på ams och upp på a-kassan, sen vart den en fika med mamma på finess, räkmackan där gillas extrem mycket! Sen for jag å snackade lite med Emma på tempo, köpte mig även en trocadero och ett level där.. Hade tänkt tagit en kaffe med Cilla men var tvungen att fixa fågelpapper till pappsen. Var även hos Sandra en sväng idag, sikken skräll :P Hanna såg man en sväng av idag med, imorgon ska vi åka till hennes mormor i delsbo så fort jag jobbat klart! Hanna du har alltid varit min stjärna <3

Emma och jag skulle göra potatisgratäng idag men efter lite bråk på affären vart det hembakad pizza istället, men var ju lika gött d :) Imorgon blir det korvstroganoff med ris till bonde söker fru :D:D


ca 4 månader kvar i boda är det med, eller tre skulle man kunna säga eftersom sista månaden kommer mest bestå av städning och packning, val av vad som ska vara kvar och vad som ska bort! Tjoho :D Undra hur mkt man kan lura på Snellman upp till han och Jennys stuga, ska nog ta han i armen någon dag så ska han få välja och vraka.. pengar yummie :D


Ne nu ska jag slita tag i tvn och flytta den så jag kan slappa i sängen å glo på film och dricka is-vatten (:


Livet leker och jag mår kanon                  



Bye


Hojojoj

Vilken lördag plus söndag det har varit..

Skulle som sagt vara nykter ihelgen men ett telefonsamtal från Sandra runt halv åtta på lördagkväll var planerna ändrade och siktet inställt på järnvägs :) Hade riktigt trevligt vart inte för full eller något, men vem har sagt att man måste vara plakat för att något ska gå snett. Herr E fick sig en örfil och enligt mig så har han säkert gjort något i sitt liv så han förtjänade den! I vilket fall som helst kommer jag aldrig be om ursäkt för den så d så! Spelar mig ingen roll om du säger att jag måste det för i så fall ska du be om ursäkt hela ditt liv för att du inte litar på mig och fått mig att framstå som ett fån, en sådan där som hindrar andra från att våga vara sig själv och gå sin egen väg, hur rädd är du för mig? Riktigt så hemsk kan jag väl ändå inte vara??

Ja i vilket fall som helst så från klockan ca 3.00 på söndagmorgon till 24.00-01.00 spydde jag konstant, suck. Henrik kom på kvällen en sväng och fick höra på mitt självömk, stackarn. Men ska veta att han var Guld Värd :) Har idag så jäkla ont i kroppen, värre än träningsvärk. Nå väl jag förtjänar det säkert..


Vad då förstöra mellan er, din idiot !!!? Nog för att jag är en redelig satmara ibland, men lilla gubben du behöver inte oroa dig! Kan hända att jag kanske hade en svart tanke där bak, men allt eftersom jag fått smärtan och avta så har även min besvikelse lagt sig..


Lek inte med mina flickors hjärtan för då spelar det ingen roll hur mycket du som människa betyder för mig!
I will hunt you down and break your bones.



Bye


Cecilia

Sitter hemma hos cillivill å göbben, har inte så mycket att göra det är mest slöa på verkar det som. Kanske man skulle tagit sig en tur till marknaden i färila då?! Emma slutar klockan tre så får väl se om vi kanske hittar på något eller om jag åker hem till boda innan och gör lite pepparkakor :)


Ha iaf bestämt mig för hemma myys ikväll :) är det någon som för tråkigt kan ni ju svänga förbi och säga hej.


Bye


pusselipuss

Vilken morgon har båda hunnit med frulle och promenad, underbart. Nu ska jag sätta lite fart tänkte hinna med att åka förbi pappi innan jag ska till köpingen, måste tigga lite pengar känns det som. Verkar som om alla vi som var "på" järnvägs igår droppar av en efter en, vart e partypinglorna i oss månne har dom rymmt kanske?! Men känns jäkla skönt med en nykter helg, fast man skulle ju kanske mysa ner sig och dricka lite glögg istället ikväll, Blossa glöggen står ju så fint i fönstret och väntar på att få värmas :)

Bye


Löööördamorron

Som vanligt kan man inte sova när man får, jag blir galen aah :) Fast är ju ändå ganska så skönt att komma upp i tid med :) Ska ta Papaja och gå ut en sväng nu, sen ska jag åka och köpa cigg och säga hej till Emma. Hmm vete sjutton hur jag ska göra idag, är ju 16kr på järnvägs för mat öl grogg ja allt mellan 16.00-22.00, ska jag orka gå eller ska jag skita i det och vara nykter istället ?!

Ne nu ska jag ta och göra lite nytta :)


Bye


idol-09

Sitter hemma med Emma och väntar på att få se vem som vinner idol :) För att citera min goda vän Madde "Det kvittar vem som vinner, båda är grym! Erik har en röst som inte är av denna jord men Calle är tveklöst den som utvecklats mest!" Jag håller en extra tumme för Calle.

Idag efter jobbet for jag till Sandra en sväng gagade lite och drack kaffe och rökte medans jag väntade på slememma.. När väl Emma slutat for vi och inhandlade middag, var även in till miniman och hälsade på den token ett tag. Efter mycket om och men hamnade vi iaf till slut där vi fortfarande sitter och det är så klart i min soffa och kolla på IDOL -09.

Fick precis syn på Agnes linne!! Ge mig det nu!


Ooo nu blir det spännande :D


Bye

Nulla dies sine linea

Äntligen fredag :) Ska bli så himla skönt att förhoppningsvis få sig mycket mer sömn, har vaknat mitt i natten flera gånger hela denne vecka :/ Igår och idag har det varit skitsegt att komma upp :/  Så hoppas hoppas jag kan få sova länge imorgon, skulle vara fruktansvärt skönt :)

Ikväll blir det myys med denna underbara kvinna :)




Men först jobba jobba.. Ha en underbar fredag :)


Bye


Semper idem

Eftermiddagens jobb gick fortare än jag trodde tack och lov för det puuh :D Var en sväng på boa innan jag åkte och hämtade Pajsan idag, sen åkte jag och tog en kaffe med Cillivill och åt lite av Göbbens godis :) Till middag blev det kebab med Emma på Rio -Göttans-. Hade sedan lite stor städning här hemma, skönt att det blev gjort iaf. Man fick ju skämmas ögan ur sig när Mister P fick gå in i en rövarkula haha tack och lov var jag ej hemma då :D

Blir nog inget Irland för min del, har allt nog hittat mitt "kall" i Australien känns det som, hoppas hoppas hoppas. Sandra din jäkel om du bangar, då får nog fröken Sarah ett utbrott :P Skulle varit till Kallmyr idag och diskuterat med mamma, men allt drog ut på tiden så det får bli morgondagens uppgift.


Undra om det är när alla tar och skaffar karl ungar och hus som man börjar förstå att man blir äldre? Om jag skulle ha barn skulle jag nog ändå inte vilja ha det i den åldern jag är nu, för jag har så mycket som jag skulle vilja göra innan man får ta sitt eget liv i andra hand för att ta hand om något så värdefullt. Ne tacka vet jag singel och barnalös, inget ska få stoppa mina drömmar :) Förresten är karlar bara skit ändå, även dom som är så himla underbarast är det nå jävla fel med heeh.. En Lars Baah.


Fredagkväll då jäklar är det Idol finalen som gäller :) Nog för att jag tycker Erik är jäkla bra, så tycker jag nog ändå att Calle ska vinna för han har varit den som "vuxit" mest under programtiden. Från killen som tittade i backen hela tiden till en jäkla star :D Vem tycker ni ska vinna?



Nu blir det sängen så man orkar upp imorgon, God Natt :)


Bye


Lunch..

hos Sandra och vilar från jobbet en sväng :) Tog lite sovmorgon imorse gick upp 6.40 det var väldigt skönt, var så jäkla trött... Vet inte vad men gud va jag har "vill absolut inte jobba" vecka.

Har iaf hittat stället jag vill far till när jag ska iväg nästa år :) Australien är iaf målet, utbilda mig till cowgirl :) Tack och lov så vill Sandra kanske följa med :)

Ska iväg och jobba nu igen.. :/


Bye


....

Har nog lite av en "deppa ihop på kvällarna i min ensamhet" vecka! Känner mig tok deppig, vill helst bara lägga mig i fosterställning och förbli liggandes så tills någon kan ta hand om mig.. Har så många tankar som far omkring i mitt huvud. Tror jag ska dra filten över huvudet ett tag å bara vara.

Jag tror nog jag vill ha en karl som kan hålla om mig för några sekunder.





Nå väl var ju iaf på bio med Cillivill som ni kanske redan läst och måste bara påpeka att New Moon fy satan vilken underbar film! Ååå jag bara ryser i hela kroppen när jag tänker på filmen.

Även min kära mor har sin födelsedag idag :) Bara ett år kvar till 50 haha :D Grattis min älsklings mammi.


Bye


Bio

Ska snart ta mig en dusch och göra mig iordning för en kväll med Cillivill på bion :) Ska bli jäkla kul, kan knappt komma ihåg när jag var på bio sist :s Synd att Carro inte kunde följa med, känns som man aldrig träffar dig längre gumms.

Gud vad denna dag har varit lång, kändes som den aldrig skulle ta slut. Sista jobbet var på skolan och jag kan inte förstå hur man kan lyckas skräpa ner så inihelvete mkt på två dagar ?! Plus att det är elever kvar ja till närmare halv fem på kvällarna är ännu mer knepigt, jag menar när jag gick i skolan ville man ju där ifrån så fort man slutade :O Imorgon då är Helena ledig så då blir jag helt ensam :/ Finns inget drygare, så ja hoppas Sandra har tid för kafferep iaf :D



 

LIVET?!



 

Bye


iiiie

Jobbig jävla natt, har nog vaknat minst en gång i timmen hela natten! Va fasiken gör jag det för?!


Ikväll är det bio och jag längtar :) Sexiga Edward here i come ;P Underbart flickor :) Någonsom har lust att följa med så är det bara att slå en pling.

Ne nu ska jag ta och åka mot jobbet, är ju så jäkla halt efter Bodavägen så man blir vansinig ibland, jag skulle haft en sandhink framför som ja kunde sanda med (: Urk känns inte som en rolig jobbdag detta inte. Tycker onsdagar är lite småjobbiga.


Bye


Bra eftermiddag.

Var väldigt givande att få hjälp på ams idag, träffade även på Madde och Elin när jag gick därifrån. Klappade bebismagar givetvis :) Efter det åkte jag och hämtade Cillivill eftersom vi skulle inta finess och dricka lite kaffe :) Vi bestämde att imorgon blir det New Moon även Carro ska med (: Efter vi fikat så åkte vi hem till henne för hon skulle byta till en t-shirt bara för att hon är så jävla bra och hjälpte mig med städningen hemma hos Mister P :) Jäklarns vad den karln hade varmt inne, såg ut som röda tomater både jag å Cillivill, Mister P bjöd oss även på kaffe när vi var klara :) Skjutsade sedan hem Cillivill til hennes man och katter, hämtade upp Emma på hemvägen eftersom det var ju Desperat tisdag :) Men nu är jag ensam hemma med mina älskade djur.


Efter att ha haft en sådan härlig känsla hela dagen, hur kan man då plötsligt känna sådan rädsla som jag gör nu?!
Bara tanken på att jag ska lämna Boda, jobb,familjen och vännerna om några månader gör mig skräckslagen.
Hmm kan bara göra en Herr E Baah.....



Bye


ams&fika

Sitter just nu i kallmyr har ätit en macka, nu ska jag ta och åka til boda hoppa in i duschen och sen göra mig klar för ams och fika med Cilla :) Sen blir det mer jobb..
Emma smartröven tog lite vila ögat stund imorse, så nu blir det att jobba till halv sju för hennes del SUCK!


Haha man ska inte springa med foppatofflor på nyskurat golv :P Helena hade skurat golvet på järnhuset när det kom en stackare och gjorde en vurpa :)


Kedjesms är nog det drygaste jag vet aj, ändå kan jag ibland inte låta bli att skicka vidare! Men seriöst tror verkligen folk att man får otur i 7år bara för att man inte skickar vidare till 15st på 15min?! En Herr E Baaah :P





Bye

Taggad (:

Ska snart åka och jobba, men först blir det som vanligt lite Melissa Horn-Långa nätter och vanilj yoghurt :)  Ska bli roligt att städa på sågen igen, tack och lov att dom inte lägger ner helt säger jag bara :)

Längtar tills jag ska på ams, tycker det ska bli jätteroligt, har aldrig skrivit cv förr och absolut inte på engelska. Vill så gärna få jobb utomlands, fly landet ett tag och få växa som människa :) Efter det blir det fika med cillivill :)

Gruvar mig lite grann till att städa mister Ps hus, jag menar det är ju inte ett litet hus hehe (:


Suck Elvis har fått ett frispel och ska tydligen ha ner alla grejor som står på bänken. Papaja ligger som en mini gris i sängen och vägrar vakna, hon är en riktig liten sjusovare :) Mig älskar dom som satan <3


Bye- take care



Full fart imorgon

  1. 7.30-14.30 jobba i färila på sågen, panncentarlen och stålis.
  2. 15.00 ams, träffa en jobbcoach som ska hjälpa mig med cv.
  3. städa hemma hos mister P.
  4. fixa klart här hemma.
  5. ugly betty.
  6. desperata hemmfruar.

Hur sjutton ska jag hinna med allt, skulle även ha försökt klämma in en fika med Cilla efter ams.
Usch gillar inte jäktiga dagar, kommer sova som en lillgris imorgonkväll...


Kollar just nu på Silent library, måste ha sjukt dålig humor jag, tycker ju att det är för jäkla roligt. Sitter i soffan och skrattar för mig själv.

 

Bye


Melissa Horn- Hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen






 


http://www.youtube.com/watch?v=aH8MIdVJkSY









Galen

Gardiner är verkligen inget för mig, jag blir vansinig!! Lyckats fått upp två men sen gav jag upp, Emma får fixa resten imorgon, annars klipper jag sönder dom! Jävla skit måndag att vara kass!

Ska gå ut och gå med Paja, njuta av lite friskluft och mörker, synd att jag ska vara så jäkla mörkrädd bara, tror ju att det står en varg bakom varje sten och ska äta upp mig haha...



Cilla fika imorgon? Jag ska vara på ams 15.00 så efter det skulle passa bra om du har lust, call me baby :)



Bye


Lotta Engberg jul på Liseberg

Äntligen lite julstämning infinner sig, ska rycka upp mig själv och sätta igång, annars blir det väl aldrig av :)

Har fixat batterin nu så kommer upp lite kort sen :)


Ha en bra kväll så länge :)



Bye


Kallmyr.

Var och hämtade mumsa i stallet efter jobbet, så nu sitter jag i kallmyr och "passar" henne, men ska snart åka hem. Nu kom henke och vrålade haha han är vansinig för att mumsa inte ställt in disken efter sig..


Var hem till Snellman och Jenny på lunch, drack lite kaffe och rökte en cigg, insåg att jag nog ska gå med i tradera :) Ska sno lite batterier av Henrik så jag kan ta lite foton på prylar jag ska bort med nu :)
Hmm skulle vart med Emma idag men eftersom jag fick förhinder av mumsa så gick ju inte det :/ Kommer antagligen bli en rätt trist kväll med andra ord.

Imorgon vart det ingen arbetslösdag för jag ska till färilasågen och sen på två ställen till, sen blir det ams :)


Ne nu måste jag gå och hindra Henrik i mumsa från att starta ett krig.



Bye

Melissa Horn + vanilj yoghurt

Bra musik och god frukost (: Var så jäkla trött imorse men början nu komma igång :) Har ff ont som satan nere i ryggen :/ men får väl hoppas det går över lite senare,är så jäkla drygt att ha on i ryggen.


Jobb 7.30-16.30. Sen ska jag hem och göra köttbullar (: Idag blir det julmyys hemma, synd att snön är borta :/




Bye


Sova

Blä har så jäkla ont i ryggen, så ska gå och sova bort lite smärta nu..

Funderar på om man kanske skulle gått på bio i veckan, vill se New Moon nu :) En fika på finess skulle sitta fint, någon som känner sig pigg på det? Baka pepparkaka med Lars ska även det göras någon dag. Tisdag kl 15.00 blir det ams och skriva cv och leta lite nya jobb.

Tog upp köttfärs tidigare så imorgon blir det till att göra köttbullar, yamie (:

Sängen kallar.




Bye


Slö Söndag

Idag har det verkligen varit en slö dag, jag sov till ca 15.00 sen åkte jag och hämtade Emma, för vi skulle till öje å äta pizza :) Efter det var vi på ica en sväng sen skjutsade jag hem henne. Efter det har jag bara legat i soffan och vila ögat lite och kolla på tv. Tittar just nu på Vägen till lycka, kan inte bestämma mig om jag gillar den eller ej :s

Var på stadt igår med Emma var rätt så skoj där, synd att Sandra svek oss bara. Har lite smått ont i ryggen idag, för jag ramlade baklänges och fick emma över mig när vi stod och dansade hehe. I fredags var jag på järnvägs med Cilla, men vart alldeles för full uscha, men träffade iaf Stefan hemma hos Jea å Micke så det var väl lite roligt, haha han fick även byta byxor till ett par lite tajtare efter en olycka med sin grogg :P Hoppas han kommer hit och hälsar på mer, är alltid roligt att lära känna nya människor :)


Imorgon är det jobb som gäller, suck skulle vilja ha lite semester nu få komma bort lite.


Om månaderna bara kunde gå lite fortare..


Bye


Äntligen..

..som jag har väntat på denna snö :) Nu är jag väldigt glad känner jag :)
Sitter hemma hos cillivill och väntar på att hon ska duscha klart så vi kan drajva vidare. Vi varst inte hos cilla ikväll så blir boda till och börja med..

Jobbet har väl gått ganska så bra idag, men har ändå varit en skapligt seg dag!


Ska sälja en ljuslykta, ska bara knäppa kort på den så kommer den att kunna ses här :)


Bye

Morgon morgon (:

Äntligen fredag :) Nu blir det arbete 7.30-16.30, sen blir det hem en snabbis och fixa lite innan jag ska hem till Cilla :) Ska bli himla kul, jag älskar denna kvinnan något så otroligt mycket :)

Denna låt e så himla bra, http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c&feature=channel.


Bye

Sängen

Hjälp hade ju bestämt att sova tidigt ikväll, hmm jag fattar inte hur jag kan fastna framför internet alla kvällar. Men kan ju ta en lite sovmorgon på lördag :) Imorgon blir man iaf inte ensam på jobbet och det tackar ja för :)


Tjoho glömde berätta tidigare att dom ringde från The Studio idag :D Ska dit den 25:e Januari och bli fotograferad :) Hur ska man tacka dig Hanna :)



Ne nu måste jag gå å lägga mig så jag orkar med vad Fredagen har att erbjuda mig ;)



Bye

Bilder från el stockholmo helgen


Boda.

Åå såg ett kort på cillivill nyss från en sommardag här hemma (: Vilket i sin tur fick mig att komma på att jag inte kommer spendera nästa sommar här :S Jag älskar att bo i boda helt underbar plats och jag har världens bästaste lägenhet, minnen minnen..


Mammas pojkar har nu börjat så..


..Bye


Cilla & Göbben

Sitter hemma hos dom två galningarna nu :) Längtar som satan till imorgon när det blir vin och Buzz och andra spel :D:D Ska hem om ett tag och göra lite fiskpinnar tror jag, gött det :)

Skulle nästan ha flyttat hem till dessa underbara människor jag, jag älskar deras hem :)



Bye

Jobb jobb.

Sitter hemma hos min goa vän Sandra förtillfället och har lite lunch, kaffe och cigg det är grejer d :) Det är fortfarande lite små kyligt ute men som tur är värmer pälsmössan mig (: Vete sjutton vad man ska hitta på idag efter jobbet, ända inplanerat är fika hemma hos Cillivill och göbben, men man kanske skulle ha fått någon ordning på julen hemma och kolla vad man skulle kunna göra sig av med redan nu :)






Bye


Brr..

Uscha kan riktigt känna så kallt det är ute, blir til att dra på sig pälsmössan och en tjocktröja innan man ger sig ut :) Tycker det är synd bara att det inte snöar, jag vill ju ha SNÖ nu!

Jobb jobb blir det snart, ha en underbar dag och var rädd om er (:


Bye

Kom..

.. på en sak, medans jag pratade med cillivill och käka en kall körv med ketchup om jag skulle sätta en bit i halsen och hålla på å kvävas vem fasiken skulle då göra en sådan där blablablamanöver på mig då?! Ne ingen skulle veta av att jag höll på å kvävas så jag skulle nog ramla pinn! Hmm knepiga tankar man kan få ibland! Aja nu blir det sova för nu är jag nog för trött haha. Jon jag bestämmer själv hur mina snipp snapp är :P


God Natt nu önskar vi oss lite snö :)


Bye

FIFA 10 & PES 10

Japp har nästan spöat Lars i det ikväll höhö :D Haft riktigt roligt fast det brukar man ju ha när man umgås med han, jäkla pepparkaksmonster :P


Längtar som en tok till helgen :) Är så himla sugen på vin och buzz ;) Hoppas mammi är snäll och ger mig tröjan lite tidigare än på julafton, vill ju ha den nu jag :)


Ne nu ska jag sova typ...


Bye







vänder andra kinden till en blond sarah

5 månader..

.. kvar, snipp snapp slut sen tar bodasagan slut.



Är med Cilla, har precis kommit hem till boda ska slänga av mig arbetskläderna och bli lite som folk :) Ska ta en macka och sen kanske det blir en sväng till Lars :)




Bye

God mörran (:

Ska snart åka till jobbet och göra lite nytta, känner mig ganska pigg och glad idag (: Ska nog härja lite med Helena hoppas vi jobbar tillsammans idag (: Papaja och Elvis har krig, snart har dom nog vänt upp och ner på halva lägenheten :D



Ska till Lars efter jobbet och äta mina goda pepparkakor (: Skulle nästan ha köpt en deg till honom så kan han baka själv, inga konstigheter det inte :P









Bye


Ibland.

 

Ibland får jag riktigt ont i hjärtat när jag inser vad jag är på väg att göra. Men ibland måste man släppa taget för att glömma. Jag förstår inte hur en känsla kan vara så stark även när du inte matar den. Du kommer alltid ha en speciell plats inom mig, du fick mig att känna mig som en prinsessa, du fick mig att le åt livet och gav mig lusten att vilja leva till fullo.



År 2010 månad 05 då börjar resan utan slut.


8/12 10.00 ska jag på ams och få hjälp med att  skriva ett CV, som sedan skickas utanför dessa gränser, nervöst, hoppas bara det blir fin utgång på det hela.
Har insett att jag inte vill samma sak som herr E. Jag vill inte glida, jag vill jobba, bosätta mig skapa ett nytt kapitel. 






 Fikade med flickorna idag på finess mysigt :) Sen sprang vi runt på olika affärer och kollade :) Kvällen har tillbringats med Emma har ju varit Uglu Betty och Desperata hemmafruar :)
Men nu lockar sängen på mig, så jag säger god natt och sov gott.




Bye


Tisdag

Har kommit upp från sängen för ett tag sen, skönt att sova ut lite så här en veckodag :P

Ska iväg till Kallmyr och hämta ägg så jag kan börja med köttbullarna :) Gjorde pepparkakor igår ju och dom vart perffa :) Skulle ha gjort lussekatter med men svider i hjärtat över hur dyrt saffranet är !!!

SKa även fika med C&C idag på finess :D

Bye


RSS 2.0