Han är för himla duktig


Vart tog inspirationen vägen för mig


Henning Mankell - Danslärarens återkomst

Känner redan nu hur segt det kommer bli att läsa den boken, tur man har till den 14/9 innan man ska diskutera den på svenskan. Vet inte varför men jag ogillar så himla mycket Henning Mankell och hans böcker, tycker dom är skitkass och värdelös!

Nåväl har iaf gjort klart två uppgifter till svenskan och två till vård och omsorg, så nu tar jag ännu en paus och går ut å röker.



Darin

Är väl inte den som gillar Darins musik så himla mycket. MEN denna å, den är riktigt bra den :)

snart kommer bilen hem igen.

Japp var in idag på motorkompaniet och beställde tid (äntligen) åt min bil så den ska bli lagad, det ska bli himla skönt att få tillbaka den men hade ju gärna sluppit betala när den blir klar. Har jag en enorm tur, som jag aldrig har när det gäller bilar, så kan det bli någon hundralapp billigare men annars ligger notan på 14911:-  Hua mig, men ja vad ska man göra åt det.

Har haft svenska idag på schemat och lite grupparbete. För ett tag sedan var jag och Cillen in på Ljusdalstrafikskola och beställde tid åt mig och Sandra på handledarkursen eller va det heter, Cillen slapp gå på den eftersom hon och Werre redan gjort den en gång. Så efter den 21/9 skulle jag hålla mig inne när dom ska ut och övningsköra med mig hahaha :D

Gomörran :D

Sitter i sängen och drar mig för att kliva upp, e så härligt när det är små kyligt inne på morgonen buhuuu. Börjar skolan klockan nio sedan vid elva har vi grupparbete :) Sedan är jag ledig resten av dagen, fast ledig och ledig skulle jag väl inte kalla det eftersom jag ändå läre plugga mina individuella uppgifter då :) Skickade in min första uppgift igår, så lite stolt tycker jag att jag får vara iaf, ska bara hoppas på att jag gjort rätt nu då.



Ha en bra dag och håll tummarna för bättre väder :D

Ut i kylan snart

Uscha vad kallt det har börjat bli på kvällarna, får ju för fasiken ta på sig vinterjacka för att kunna vara ute brrbrr.


Sitter och väntar på att Louise ska ringa nu och efter det får det bli läsning i sängen, har så jäkla tråkigt ikväll.
Jon klart vi läre glåma på film å äta kladdkaka någon kväll, tjoho kan man ha det mycke bättre än när man känner en händig man i sina bästa år och som är grym på att baka?! Har jag iaf hört att han är, för tror nog inte jag har smakat något av hans bakverk någon gång, hmm.. :D


Mjaa ne gonatt på er, nu tar jag nog och gör kväller.

Hurtiga Sarah

Eller så inte :P Men funderar på om det inte är dags att bli lite hurtig igen, Sandra vill ju att vi ska börja på spinning igen kanske man skulle ta sig i kragen och skippa alkoholen och börja träna som en dåre :) Höhö

Kom hem för ett tag sedan, har varit en lång dag med skola och grupparbete om stackars Erik 85år hehe plus att jag jobbade ca: 5h på eftermiddagen.. Vad ska man hitta på ikväll då?! Kanske man skulle göra klart lite uppgifter till skolan, mja vi får se vad jag hittar på.




Tur man hann springa ut med soptunnan

Vaknade av att sopbilen tömde grannens soptunna och tur var väl det så jag hann spring och ställa ut min vid vägkanten!

Idag står skolan och arbete på schemat, ska jobba 10h i veckan, det är ganska nice :) Lite extra pengar och det tackar man ju inte nej till eller?!

Gick inte så bra för mig att kolla på film igår, somnade när halva hade gått på ett ungefär var ganska lagomt trött i ögat redan innan filmen så det var väl kanske inte så knepigt att man somna hehe...


Röksällskapet lyste med sin frånvaro iaf! :/

En stilla dag med mors utbrott

Louise har precis åkt hem och själv sitter jag och blir vansinnig över att elden inte tar sig suck.

Mamma och Madde var hit för ett tag sedan men vart en snabb visit då mamma vart galen och åkte hem, men har jag sagt att jag inte orkar bära sängen ja då gör jag väl inte det heller! Fattar inte hur hon tänker alla gånger.



Undra sa plundra vad man ska hitta på ikväll då, kolla på notting hill kanske, fick ju med den när jag köpte cosmopolitan :)

Det är inte över förrens det är över.

Sitter i sängen och ska strax hämta upp Louise som sov i ljusdal i natt den stor-raggarn haha :D

Nu skickar hon tusen sms om att ja läre hämta henne fort fort fort, så får la skriva här sen ist :)

hoppas

du kan försvinna, ORKAR INTE

bada tunna och dricka öl

Så kanske min kväll ser ut om jag har tur, kom ju på det lite sent men annars får jag väl ligga och plaska runt imorgon och ta mig nån öl, hur svårt ska det va ;)
Men medans tunnan fylls ska jag åka på bolaget, och ringa pappa och kolla om jag kan komma imorgon ist för något ikea blir det inte har ingen bil synd nog...



Vad ska ni göra ikväll då?

I wish you love in abundant measure and friends to trust

Är man hemma från ljusdal igen med en bok rikare :) Min bok kom iofs redan igår men varken orkade eller hade tid att hämta den då, Agneta Sjödin-Vändpunkter! Älskar att läsa hennes böcker dom är så jäkla bra!

Sitter i min kära säng nu och funderar på om man kanske skulle vilat öga lite, känner mig små trött, men risken är väl stor att man aldrig somnar ikväll ist då.

Ska troligtvis till Hudik en sväng senare ikväll och hälsa på min far och lämna lite pengar åt honom, ska bli roligt att träffa han var ju hmm lite över en vecka sen sist. Men han gör mig så stolt och för varje dag som går saknar jag han lite mer. Han har blivit min förebild, för sin styrka att hitta tillbaka till livet, älskar dig kära far och jag ska göra dig lika stolt över mig så som jag är över dig <3




Bra eller Dålig, vad tycker ni?


If I Could See You Again.

Funderar på om jag ska skita i och måla tills i efmiddag ist, fick sådan lust att traska runt kyrksjön ist och det kan ju verkligen denna fläskkotlett behöva haha :D

Save tonight


Live Love and Laugh

Vaknar med ryggvärk, helt toppen, suck!

Sitter i sängen och kollar runt på nätet och käkar frukost, ibland måste man få unna sig lite lyx :)


God morgon


.


Jag önskar dig inte en stenfri väg men kraften att vägen gå.

Halv ligger i sängen nu och lyssnar på Prince & The new power generation - nothing compares 2 u. Ska väl snart stänga ögonlocken och vila mina blå.

Morgondagen kommer att börjas med en sovmorgon, sedan upp och måla lite mer innan lunch med brudarna, sen blir det bokhandel och minst hämta ut en bok som jag beställt, sen är det bara till att måla igen :)








It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
I went to the doctor n'guess what he told me
Guess what he told me
He said girl u better try to have fun
No matter what you'll do
But he's a fool
`Cause nothing compares
Nothing compares to you


Klösbo

Har satt syskonen i jobb på övervåningen :) Själv ska frun ta och måla lite luckor, känns så jävla nice att det går framåt och framåt och ännu mer framåt, tror nog min kära far får slag-anfall och dör när han kommer hem, för detta hem är inte det hem han lämnade längre :) Tack till alla som hjälpt mig!


1/9 ska jag på kurs för att läras upp innan arbete med brottsofferjouren, känns så himla bra att få göra något som betyder, plus att jag ska börja läsa för äldre på äldreomsorgen och ut och gå med äldre :) Det är sådana här saker som man gör gratis som betyder något! För oftast arbetar man ju för att man måste ha lönen, men detta gör jag för mig själv och för dom jag ska hjälpa!


Ne nu är det dags att måla.

Lunch

Skolan är över för dagen och nästa skoldag är på måndag :)

Ska iväg och prata med Roger på frivilligcentralen nu sen hem till Emma så hon får duscha, luncha med damerna sen på Kina resturangen, kan inte bli mycket bättre.



Bra bra bra :)


Köket

Nu är det bara skåpluckorna som ska målas sen är köket helt färdigt :) Är riktigt nöjd redan nu.
Imorgon kommer mamma och Madde och såklart Henrik och hjälper mig med två av dom tre rummen uppe :) Himla härligt att ha världens bästa familj ibland. Kort på köket och sovrummet kommer, kanske redan imorgon, synd bara att man inte tog kort innan man satte igång.


Funderar stark på om jag ska dundra upp i sovrummet snart och glåma på en film, fast först en cigg och ringa Madde som ringde medan jag fick en halv eldsvåda ur ett uttag, inte bra att pilla med dom medan elen är på!



Fortsättning

Idag fortsätter Henrik med målningen av köket medans jag springer runt och fixar och donar med allt annat, kommer bli så himla fint och jag känner mig lycklig :)

Denna höst ska jag ut på praktik i en månad på älderboende kommer bli himla kul, är så jäkla taggad på skolan! Vi har även delats in i grupper och min grupp består av Madde Löfgren, Emma Jervström, Ida Woxlin och Amanda Larsson, en jäkla bra grupp om jag får säga det själv :)


Ne nu ska jag väl sätta igång igen så Henke inte får spunk på mig!

Tack Henrik :)

Helt underbart, nu är väggarna färdig målade i köket, imorgon ger vi eller rättare sagt Henke ska få ge sig på listerna och måla dom, medans jag börjar röja i det rum som ska bli "bibliotek/plugg" rum ooo har stora förhoppningar på det rummet iaf :) Mitt sovrum är nästan så himla fint så jag inte vill förstöra det genom att sova där höhö : Men ska nog sno med mig Eclipse och se den ikväll igen och tända en massa ljus och ha mys med Elvis och älska mitt sovrum :*
Är ju för jäkla härligt det här med skola, man har tid för så mycket annat, fast kommer nog bli ändring på det med, men det gör mig absolut ingenting ska jag be och få tala om.













I want to feel your lips against mine.






Glödhet blogg

http://www.lindapauline.se/

hahaha

Upptäckte precis att jag inte alls vart ganska klockare i skolan i förrgår men däremot vart jag inte klokare :P

every rose

Ska snart skjutsa Henke och hans roliga moppe till Färila så dom på verkstaden där får laga den för tredje gången denna månad, verkar som han har lika stor tur med sin moppen som jag har med mina bilar :/

Var på bokhandeln idag och beställde böcker till skolan, igår var jag dit och beställde en bok av Agneta Sjödin. Tycker att hon verkligen kan skriva böcker som berör!

.


Skola

Idag var man iväg till skolan på "upprop" eller vad man ska kalla det, men vart väl inte så mycket klockare för det. Men det löser sig nog dessa tre dagar när vi ska introduktion :)

Helgen har vart skapligt bra, kanske vart en aning för berusad i fredags men ja det är väl sånt som händer..
Lördagskvällen spenderades i boda med göbban :P Kanske jag saknar älskade boda lite, men ja klösbo e la bra det med, lite ensamt bara, och nu blir det väl än mer ensamt när man inte har någon bil längre!! Suck!


Sitter hemma i kallmyr nu och är lite små sur för att jag inte tar mig ner till Cillibill ikväll hade verkligen velat se eclipse! Iofs skulle jag ju kunna gå med är nog för lat för det...









En film ni måste se är iaf denna, hur underbart bra som helst!




saknar

aåå vad jag saknar dig, vill ha dig.






Typiskt kollar på telefon och ser att jag inte borde ha skickat det där smset igår, men vad gör det om hundra år och vad gör det idag när den inte ens bryr sig om att svara på sms eller nå längre. Ta ditt pack å pack å stick! Dont jag vill ha dig längre allafall.




Igår var en ganska bra kväll, men funderar på vart mitt sug på alkohol tagit vägen?! måste tappat det någonstan på vägen!

Men full kan man ju bli ändå och det vart jag iaf, kan ju hoppas på att folk hade fullt upp på dansgolvet iaf hmm..
Vart bara jag och Anna kvar till slut på järnvägs, tack vackra människa för sällskapet :)




Ska åka mot ljusdal och hämta E.

. . . . .


älskar


trött trött trött

Första jobb veckan avklarad och jag är hur trött i ögat som helst, typiskt.

Mitt skit internet har  jag inte fixat än så det är därför jag inte har skrivit här på länge...!


Ska åka till min underbart starka far idag med mer grejer till honom.



ORKA

RSS 2.0