Sommarjobb

Nu har jag skickat in lite ansökningar om sommarjobb :) Bara hoppas på det bästa nu, så håll tummarna för mig!
Var hur länge sedan som helst jag hade sommarjobb, i vanliga fall så brukar man ha en skön semester då. Men icke i år. Det kostar att ligga på topp. Men vill verkligen få sommarjobba inom älderomsorgen, skulle vara hur kul som helst.

Är våren på väg eller inbillar jag mig

Vilka underbara dagar vi haft, helt underbart väder. Jag blir så himla mycket lyckligare när det börjar bli ljusare ute <3
Har precis avnjutit en massa kaffe och cigg på altanen lyssnades till Melissa Horn, vardagslyx till max!
Louise ska komma en sväng och få en släng av vardagslyx hon med, alltid trevligt med lite sällskap :)

Annars har dagen varit helt crazy men blir ju lätt så när man umgås med Ida. Är så glad att hon går i våran klass och att vi lärt känna varandra igen med andra förutsättningar :) Ingen kan ha så sjuk humor som vi.
Förövrigt måste min psykologilärare fundera på om det står helt rätt i skallen på mig. Berättade idag om hur jag ville duellera mot en björn haha. Synd att våran trio inte var hel idag bara, men imorgon då jäklar är Madde med också. Madde och Lars var på ultraljud idag för dom ska ju få en liten bebis <3 Tur att Madde fått lite pli på Lars för han är värd all lycka i världen min älskade "bror" <3

Som jag hade dig förut <3

Huvudet

Jag har lite småont i min skalle, men det kan ha med att göra att jag inte sovit många timmar inatt. Läser ju en bok som jag fastnade i :) Nåväl en tablett och sen går det nog över.

Solsidan

och nudlar :) Ska ta och mysa ner mig i soffan nu och njuta av min nya hårfärg och mitt väl städade hus.

Kär och Galen

Visst fasiken hade väl hon ett tv-program som även hete Kär och Galen?!



Röfräs :)

Sitter med hårfärg i skallen nu, intensiv röd :) Ska bli jäkligt skoj och se hur det blir höhö. Har jag tur så blir det bra och ja blir det dåligt så får det väl bli det då.
Har även städat här hemma så nu är det rent och fint. Sitter även och väntar på att mamma ska komma hit med min älskade Papaja!
Älskade denna låt när jag var liten :)

Till Sandra


Tävling

Jag tävlar inne hos http://edvinsmamma.wordpress.com/
om en brödlåda eller ett tidningsställ från
http://www.frokenlinnea.com/sv/ .
Tävlingen avslutas den 12 mars klockan 21.00.

Lördag

Haft en bra lördag, tack tack !
Var till Hanna och Henrik och fick smörgåstårta idag, god lunch säger jag :) Tur att Henrik fyllde år just idag. Sedan var jag och Hanna och handlade en sväng, gud som jag älskar kardemumma <3 Sen vart det kaffe hemma hos Cillenpillen och Wörnör.
Kvällen har spenderats med Emma, Sara och Ante. Jag och Emma bjöd paret på mat och sedan vart det melodifestivalen.
Nu sitter jag hemma. Har knöla ner mig i soffan och mår bra.

Imorgon blir det till att storstäda hemma, måste ju det så mina nya saker kan få glänsa extra mycket. Så nån snäll själ kan ju få komma och dricka kaffe imorgon så jag får glänsa extra mycket höhö



Jag tar mig tid att somna bredvid, den enda som jag bryr mig om.

Var i Hudik igår och hade det så jäkla bra :) Först var vi ut och handlade nya kläder och sedan vart det donkenmat innan vi skulle på IOGT och lyssna på Jon Wallner som är så grymt jäkla skitbra! Kan inte sluta lyssna på honom är kär i hans låtar och röst. Träffade även min älskade pappa <3 På vägen hem satt gitarrfantasten och berättade över hur grym Jon var på att spela gitarr. En annan som inte kan så himla mycket om gitarrer satt väl mest och höll med.
Ne det var absolut hur mysig fredag som helst. Tack för att vi fick komma och lyssna!

Lördag idag och jag mår så himla bra. Ikväll blir det mysfaktor på hög nivå med :) Kan inte berätta vad vi ska hitta på än men det kommer senare ikväll eller imorgon.

Förövrigt så älskar jag min familj och mina vänner <3

Fick ett bra tips av en gokompis :)

Cheka in det här :)




http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx

Klockan 7.45

Börjar hunden att skälla, jag tror i min dumma tanke att hon bara skäller på katterna. Fast jag skulle ju om jag kunde tänka lite längre, förståt att det var någon på bron. För som det stampades och rördes där ute. En annan stod ju i lugnan ror inne i duschen. Knackeliknack jo vem står där om inte sotaren. Typiskt mig och glömma bort saker. Så iförd handduk släpper jag in han i hemmet. Han går in i köket och jag kilar upp fort som attan till sovrummet och häver på mig kläder. Så här sitter jag nu i vardagsrummet och väntar på att han ska bli klar, så en annan kan dra till skolan :)

Fredag imorgon.

Jag längtar som en tok, kommer troligvis bli en av dom bästa :)
Snart en MILF !

Över till något som gör mig så jäkla tokig

Det är människor som inte har trafikvett för femöre! Man kan se hur folk gör omkörningar som är helt vidriga och dom kör som dårar efter vägarna! Jag har ingen lust att sätta mitt liv för att dom ska köra som vettvillingar och jag tror inte att andra människor vill det heller. Vill dom köra som tokar, ja men gör det på en jävla åker då, där ingen utom dom själv kan komma till skada. Sen att folk ha mage när dom har andra människor i bilen att köra som en biltjyv, hur faan tänker dom?
TÄNK FÖR FAN PÅ HUR NI KÖR I TRAFIKEN! DET ÄR INGEN SOM VILL SÄTTA LIVET TILL FÖR ATT NI VILL KÖRA SÅ FORT SOM DET BARA GÅR.

Billiga bilen

Har hämtat min bil idag från OKQ8:as verkstad! Snacka om att jag höll på att tappa både öron och haka när jag fick höra priset!!! 200:- för lagningen, HUR JÄKLA BILLIGT ÄR INTE DET DÅ!!!!!! Jag har aldrig blivit så paff, eller jo när jag fått lagat andra bilen för en 15-16tusen då höhö. Så nu ligger OKQ8 på topp fem listan iaf :D
Gick iaf hur bra som helst för Ida idag när hon var och körde :) Måste säga att jag blev impad som sjutton. Fast vart lite rädd när hon började skrika haha!

Varför..

..måste det vara så himla kallt för hela tiden. Jag blir så himla besviken på denna kyla, skulle kunna fälla en tår för det känns så jobbigt när det är så här kallt.
Sitter och lyssnar på pulvermostjej nu, så himla bra <3
Ska snart åka ner till Ljusdal, först blir det till att följa med Ida. Sen får det bli till att prata med folket över projketet :) Hoppas Hoppas säger jag bara.

Det är omöjligt, säger Tvivlet. Det är farligt, säger Rädslan. Det är onödigt, säger Förnuftet.
Prova ändå... viskar Hjärtat... ♥

Trodelio

Imorgon ska jag följa med Ida när hon ska övningsköra med körskolan för första gången, det ska verkligen bli en spännande upplevelse hehe :)
Ska ta hand om tvätten nu och sen blir det sova för fulla muggar, e sket trött.

Snart helg helg helg

Jag, Sandra och Emma funderar på att dra till Hudik på fredag :) Fast Sandra drar väl någon timme innan oss andra, så hon hinner gå i butikerna lite längre, än in ut klart slut :)
Sedan på lördag är det melodifestivalen så då blir det väl gomiddag och mys!
Ikväll ska jag jobba med denna donna :)

Glänste

På metodövningen idag :) Jag var gladast av alla!
Nu vet jag vad jag vill!

mat

Måste säga att jag är grym i köket, har precis ätit en god middag i min ensamhet.
Om några dagar ska jag följa med Ida på körskolan, för hon ska då köra med dom för första gången. Föjer givetvis med som stöd och ska absolut inte tracka henne efteråt :) Nerå, hon är säkert duktig! På fredag ska vi även skicka in ansökan om att jag ska bli hennes handledare, så är väl bäst man är jäkligt snäll annars får hon väl för sig att krocka min bil. Imorgon ska jag för den delen lämna in min "nya" bil på verkstan så dom kan glåma vad det är för fel. Roligt roligt, tur man är van att ha bil på lagning.

Skola

Sitter med dunbollarna nu och väntar på psykologin. Längtar tills imorgon för då är det metodövningar inför praktiken :D

Det ska jag ta och tala om för er..

..att imorgon är det äntligen måndag igen!! Då får jag umgås med mina pinglor under en hel dag :) Ska bli jäkligt skoj, kan inte få mycket bättre början på veckan.

Sarah Andersson och Louise Mårtensson vet att vägen är lång att vandra men att den kan vara värd det.

Tillsammans är vi starka och vet att det ibland kan vara värt att vänta istället för att ta första bästa alternativet.

Hemma med Emma

Ja och även pappa.
Har varit lite på ljusdal tidigare idag och handlat och glåmat. Ska ner om ett tag igen och hämta upp en som kommer med bussen efter tre.
Louise jag ger dig styrka <3

Kommer ni ihåg när jag såg ut som en oxe?

Påsk 2010

Facebook

är väl ett jävla ställe det med om man tänker efter.

Vilken dag

Hur glad var inte jag idag när bilen startade imorse, -19 minus å allt. Redovisningen av Hamlet gick väl också bra. Så glad ihågen för att bilen startade igen efter jag och Madde varit klart på skolan. Brummade vi (jag&madde) ner till OKQ8 för att tanka. Tant i kassan undrade vilken pump ja tankat på, så jag pekar och svarar där den fula bilen står. Höhöhö det har du rätt i att det är en ful bil, tänkte väl hon. Nåväl betalar iaf och promenixar ut för att åka därifrån. Då med min vanliga jävla otursfaan så vägrar bilen starta! Madde och jag går in på macken igen och frågar om dom har starthjälp, vart iväg skickad till verkstaden bredvid. Fick iaf hjälp och kom iväg. Sen så var det ju kört bilen vägrade starta nå mer om jag stängde av den. I vilket fall som helst så körde jag gröningen efter jobbet för att handla och blablabla, kom tillbaka till jobbet, använde startkablar för att starta min bil. Nåväl nu ska jag väl ändå kunna komma hem och byta bil, tänkte jag. Jo tjena mittbena, börjar brumma iväg (denna gång var Emma med), känner att det liksom går trögt, säger till Emma att det måste vara handbromsen som frysit. Så kör i på bussfickan vid kyrkan, hoppar ur och ska sparka lite på bilen, för det måste ju funka. Går runt bilen och glåmar ner på bakdäcket. Fan helvetes jävlar och en massa andra svärdomar kommer ur min mun för vad ser jag där, jo världens punktering. Hoppar in till Emma och berättar läget. Skiter i punkteringen och kör tillbaka till jobbet och parkerar bilen.

Att vara eller icke vara, det är frågan;


Månn´ ädlare att lida och fördraga
Ett bittert ödes styng och pilar eller
Att ta till vapen mot ett hav av kval
Och göra slut på dem med ens. – Att dö –
Att sova – intet vidare – och veta
Att uti sömnen domna hjärtekvalen
Och alla dessa tusental av marter,
Som äro köttets arvedel – det vore
En nåd att stilla bedja om. – Att dö,
Att sova! – Att dö,
Att sova, sova! Kanske också drömma?
Se, däri ligger knuten! – Ty i döden –
Vad drömmar i den sömnen månde komma,
När stoftets tunga skrud vi kastat av,
Det tål att tänka på. Den tanke skapar
Vårt hela långa levernes elände;
Ty vem fördroge tidens spe och gissel,
Förtryckets vrånghet, övermodets hån;
Föraktad kärleks kval, senfärdig lag,
Närgången ämbets-högfärd och de sparkar
Odågan ger den tåliga förtjänsten,
Om själv man kunde giva sig kvittens
Med en tum stål? – Vem gick och släpade
I svett och möda under levnadsoket,
Om fasan ej för något efter döden,
Det oupptäckta landet, varifrån
Man icke återvänder, skrämde viljan
Att hellre bära våra vanda plågor
Än fly till andra, dem vi icke känna?
Så gör oss samvet till pultoner alla;
Så går beslutsamhetens friska hy
I eftertankens kranka blekhet över,
Och företag av märg och eftertryck
Vid denna tanke slinta ur sin bana
Och mista namnet h a n d l i n g . – Stilla, stilla!
Den sköna Ofelia! – Nymf, i dina böner
Slut alla mina synder in!

Spånar och spånar

Hoppas detta funkar!

Tävling

Är med och tävlar om ett fint hjärta hos http://bankgatansju.blogspot.com/2011/01/tavling.html

Lite gör mycket

Vill ha svar nu så jag kan sätta igång mitt projekt! Lite gör mycket och jag hoppas det blir fler som hänger på.

Kafferep

Haft det bra på gymmet, nu dricker vi kaffe hos Sandra innan jag ska iväg på jobb :)

Gymmet..

..nästa med Cillen.

Frukost Alpin Cilla

Har precis ätit frukost medans jag glåmar på alpint :) Sitter även och väntar på att Cilla ska höra av sig, det märks att hon varit ledig för länge nu, hon bara sover och sover!
Vi ska åka iväg och träna innan jag börjar jobba, skönt skönt. Men har så förbaskat ont i övre ryggen :(

Städ städ

Har precis moppat av golven hä hemma, så nu känns det bra. Snacka om att man vänjer sig snabbt med renlighet, känner mig rent ut sagt äcklad smutsiga golv nu...
Madde frågade om jag ville se Hamlet ikväll, men blev tvungen att tacka nej. Vem vill se Hamlet när det är tisdag, vi har ju Sofias änglar, Den hemlige miljonärer, Cougar Town, ska jag fortsätta :P

Balla balla

Sitter på skolan med mina idioter :D Som vanligt börjar det spårar ur, men fick iaf G på gruppuppgiften

Skolan

Sitter i skolan med puddingarna Madde&Ida :) Snart ska vi gå å sno åt oss lite mat från matsalen, men lätt att vi är värda det!

Brr jävla Brr

-26, jag vill inte ut! Men skolan kallar och det känns ju bra.

Hemskt

http://helahalsingland.se/ljusdal/jarvso/1.2751418-man-avled-i-frontalkrock

Gillar


Kila Cilla

Sitter hemma hos Cillen och Werner och kollar lite på Hans och Hennes, Emma är också här :)



Ikväll blir det mat hemma hos mamma, ska få träffa Henkes flickvän, det ska bli riktigt roligt... Måste nog leta upp hemska kort på han så Joy kan få se :P

Söta Cilla

Cecilia Löfgren :)

BRA FILM!!


Slempropp

Idag har jag varit med Emma, är iofs fortfarande med henne :) Vi sitter i Kallmyr nu med en lite smådryg Rolf och en tussmamma :)
Funderar på om man ska ta å slänga iväg en alla hjärtansdag hälsning till någon kanske, bra sugen.. Rolig grej liksom, tänke mig något i denna stil -Älskade Emma Jervström, vill du gifta dig med mig? Din för alltid Sarah. Men Emma tyckte inte det var lika roligt som mig höhö.
Ikväll blir det nog melodifestivalen hos Sandra, riktig tjejkväll, med henne, Emma och Cillenpillen.

Kaffe, hund, katt

Sitter hemma hos Sandra och dricker kaffe. Papaja och Katla har nu tagit och blivit riktigt bra kompisar, fast tror Papaja tycker Katla är lite löjlig hehe.
Ska iväg och träna om ett tag :)

perfect


Another shot of whiskey, can't stop looking at the door. Wishing you'd come sweeping in the way you did before.

Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.










Don't stop here I've lost my place I'm close behind


blogg

Gud så dålig jag blivit på att blogga. Men det är nog mest för att jag har så jäkla mycket att göra på dagarna.
I förgår så var vi ute med skotern, Robert och Jocke på skotern och jag, Henrik och Simon på släden haha. Gud vilken färd vi ramlade himla många gånger, värst var när jag körde ner hela huvudet i snön så jag vart alldeles snöface :) Vi kom iaf fram till Kajvall efter många om och men, tillbaka vägen gick mycket mycket bättre. Ramlade bara av en gång då hehe. Har fortfarande jäkla träningsvärk i kroppen, det känns verkligen att man lever.

RSS 2.0