<3

"De bästa och vackraste ting i världen kan inte ses eller röras, utan måste kännas, med ditt hjärta."

Köket


Spray tanning

Imorgon blir det en dusch och hoppas på att det jämnas fint och bra :)

You make me smile. You are a wonderful person.



together we are damn perfect, like stars in the sky sparkles we


sunbeam


Riv å riv å riv


.


Lyrics | Veronica Maggio lyrics - Jag Kommer lyrics

Bra Lördag, jappajapp.

Ny vår jacka och finfina saker från Kardemumma har inhandlats idag. Helt underbart!
En av sakerna var denna underbara kopp!
Emma och jag gjorde med andra ord köpingen idag :) Vi handlade även två saker till underbaraste Isac på Albins :) Toppen förmiddag med Emma och lillhjärta!
Eftermiddagen bjöd på en dörr, mat och trevligt sällskap.
Med andra ord en helt underbar dag :D
Nu ska jag och Papaja kolla på körslaget hehe.



Bjuder på ett par värdelöst knäppta kort.

Fyra härliga månader

Har gått sedan jag tog tag i mitt liv på riktigt. Jag är himla stolt över mig själv. Men skulle aldrig klarat det utan en massa underbara människor och en helt fantastisk vecka i Forsa med bästaste människorna!
<3

Skriver mer om det någon annan dag när jag har mer tid. Nu är jag uppe på övertid så måste bums förflytta mig till sängen.








Happiest of them all

JAA imorgon när jag slutat praktiken ska jag stampa plattan i mattan (som om bilen skulle gå fort för det) och köra som aldrig förr ;) Mina tapeter har kommit till colorama nu!
Ska höra med Snellman när han har tid att fixa upp dom åt mig. Vill helst ha dom på väggen nyss!
Kommer bli så fint, sen är det bara skåpluckorna som ska fixas till och nya vitvaror som ska på plats, fläkt är det en vitvara? Om inte så ska även en ny sådan på plats.  Kommer sen aldrig lämna mitt vackra vackra kök. Ska knäppa en massa kort och lägga in när jag väl fått fingrarna ur min stora röv och köpt batterier till kameran. Fattar ju inte hur man laddar min nya kamera som jag köpte i vintras :/

Ska även knäppa lite profilbilder imorgon och glåma efter vilken som ska få äran att sitta på mitt nya körkort som jag ska fixa :)

Älskar min familj så himla mycket!

haha

Ja nog är det gott med film till frukost ;D

Gick super bra idag på praktiken, är så himla roligt att vara där. Men hade gärna fått varit lite närmre!
Är hemma nu och ska snart göra kväller så man orkar upp samma tid imorgon :) Är ganska mysigt ändå och se solen gå upp när man sitter i bilen på väg till Hudik. MEN hade gärna haft en radio eller något liknande, är lite för tyst för min smak.

Skulle vara duktig idag och pumpa däcken på Statoil när jag och min bror var dit på ef.middagen. Sagt och gjort brummade där ifrån med en känsla av att något inte stod riktigt rätt till. För att citera okq8:a killen "nu slipper det kännas som du åker pansarvagn iaf". Efter jag åkt runt lite så kom jag till insikt att jag behövde uppsöka okq8 för lite koll av mina nypumpade framhjul. Sprang in och bad killen om hjälp och det visade sig att jag i ett däck hade pumpat så det låg på 3.5kg och det andra på lite över 4kg. Han sa att som max skulle man ha 2.5 och att jag haft en skaplig tur att det inte hänt något.
Men nu är det fixat och bilen är tankad ännu en gång.

Film med tunna bananskivor i

Är bästa frukosten som finns. Brrbrr, vad frysen man är på morgonen. Det är -0,1 ute, bra för att vara så här tidigt på morgonen!
Ne nu en kaffe sedan dusch.

Tapeter

Har beställt tapeter till fondväggen i köket idag, det blev två rullar från Cole and son -Geisha- :) Så himla underbart vacker! Var även in med mamma och kollade på tapeter till hallen, men med två starka viljor är det rätt så svårt, men lutar åt en jättefin rosa nyans :) Tjejig och fint. Sedan kom vi även fram till att  vi tar och tapetserar om alla rum. Me like det skitmycket! Men att mamma vill vara med och bestämma känns inte helt okej haha.

Snart är det sovdags för mig. Är jäkligt trött och ska upp 04.00!

Jag undrar jag..

Ska strax åka ner till Ljusdal med tapetkatalgorena, ska iväg och cheka en sak, sen skolan med Cillen. Hoppas hon kommer upp i bra tid annars får jag åka dit själv :P För har ingen lust med att missa Kerstin.

Underbart väder

Helt underbart väder. Ska åka iväg till Hudik om någon timme, för mer praktik :)

Braig Dag

Idag har det varit jättebra på praktiken, längtar till och med tills imorgon när jag ska dit igen :)

Har ätit en brakmiddag så är totalt proppmätt nu iaf. Tur det är många timmar kvar tills körslaget. Då det är sommarbär, grädde och glass som gäller haha. SvUlLfAn.
Undra om man skulle slänga sig i soffan och läsa lite.

Skulle någon förövrigt ha tråkigt senare, får ni gärna komma på en eller fler koppar kaffe i mina nya kaffekoppar ;)

Godmorgon, så underbart att "gå" upp i tid denna lördag.

Är faktiskt skapligt pigg, det trodde jag verkligen inte att jag skulle vara. Nu vankas kaffe i en av mina nya kaffekoppar från älskade kardemumma! ÅÅ jag är helt förälskad i dom, fick även fat till! Japp och ni har säkert redan listat ut att jag fått dom av älskade mamma, fick även en skjorta, leggins och en kjol, ett ljus och ljusfat! <3

..

Soffan väntar. Ska glåma på lite tv innan jag går och gör kväller. Blir en tidig sådan. Väckarklockan står imorgon på 4.30. Måste upp i tid och ha min morgonprocedur innan  jag brummar till Hudik och lite praktik. Jippie!

Kaffe och NRJ

Sitter i köket och ska till och dricka lite kaffe. Har fyllt på mat åt fåglarna som håller mig sällskap, fast på andra sidan fönstret då.
En timme kvar innan karl kommer. Hade tänk på mig en halv sovmorgon idag, men det funkade inte. Vaknade flera gånger med start klockan halv sju. Så himla typiskt!

Älskade älskade kök

Jag trivs så jäkla bra i mitt älskade kök. Har även slitit in "stolen för två". Vackert, undra om man skulle måla allt vitt?
Imorgon kl. 11.00 ska det komma en karl hit och kolla på grunden och badrummet. Den stora frågan jag ställer mig nu är "vad sjutton kommer han att säga". Men ett års gratis försäkring sitter ju liksom inte helt fel, bra erbjudande dom har försäkringsbolaget.
Även Snellman skulle komma en sväng imorgon för att kolla in hallen och det där. Måste tvinga han att kolla på alla tapeter jag vill ha. Tror jag är kär i varenda en, eller ja dom som är fin iaf!

Det är marknad i helgen med! Hoppas jag hinner gå. Ska försöka hinna med en tur där. Praktik i helgen igen.
http://www.skastra.nu

Tapet

Gud vad fina tapeter det finns! Hur ska man lyckas välja ut vad man vill ha :O Men har hittat en jättefin blå tapet med fåglar på av Cola and Son (Frontier). Men måste kolla igenom dom några gånger till! Längtar tills dagen då den tapet jag väljer sitter där den ska!


Nu vankas middag och mer koll av tapeter :)

Hemma hos Emma

Sitter och har bebisjunta hemma oss Emma med henne, Isac, Cilla och Sandra. Hur kan det komma sig att när folk kommer runt en bebis så blir alla som mesar hehe :)

Nu ska jag strax åka och kolla på lite tapeter :) Ohoo nice nice!

Väggdekor

Beställt hem lite väggdekorer. Någon som är bra på att tapetsera förresten, skulle haft hallen ner, upp efter trappen och hallen uppe fixad?!






Isac



Emmas underbara fina son :) Han hade jäkla bråttom ut han och Emma var världens starkaste!

Är väldigt väldigt trött idag. Igår var jag på praktiken i hudik, sedan när jag kom hem var jag och hämtade upp Emma. Vi var iväg och handlade och donade. När jag kom hem efter lämnat av henne hos sig fick jag ett sms "Vattnet har gått". Mjaha var bara att hoppa in i bilen och köra hem till Emma igen :) Vart till att dra iväg till Hudik där Isac kom ut med racerfart :D Kom hem runt 02.00, tog en powernap till 05.00. Sen var det bara att bege sig till Hudik igen för ännu mer praktik. Så nu är jag jäkligt trött. Glad jag är ledig imorgon!

Emma och Isac <3








Bra bra


Hudik Hudik Hudik

Flög upp ur sängen imorse, tvärsäker på att jag försovit mig. Men det hade jag tack och lov inte! Var 40min kvar innan  väckarklockan skulle gjort sitt jobb till och med.
Ska åka till hudik om ja cirkus en timme. Är min första dag som praktikant. Är lite nervös må jag säga. Är så jäkla rädd för att typ råka ta tag i en ställning (som sitter t.ex i foten eller benet) och ja bara råka bryta bort den eller nå.
Men det jag längtar till är att få ta blodprov, hoppas hoppas jag glänser lika mkt då som på metodövningen :D In your face Ida, hade jag vela vrålat då!

Nu kaffe och en ciggi.

???

TROR NI HAN VINNER EUROVISION SONG CONTEST 2011?
TROR NI HAN VINNER EUROVISION SONG CONTEST 2011?




Glömde ju

Sockerkakan vart hyfsad kan inte bestämma mig om den är jättegod eller inte. Delade den och hävde på sylt mellan halvorna också..

Nu tar det sig sa, ja ni vet

Emma har skaffat sig en blogg :)  http://preciouspearl.bloggplatsen.se/

Sockerkaks woman

Det är nog jag det. Har bestämt mig för att bli en hejar på att göra sockerkaka! Har nu en som är smaksatt med drottningsylt, ska bli jäkla spännande och se om den faktiskt blir god :) Jag vet jag är lite av en tant, men det gillar jag hur mycket som helst.

Kom bebis kom

Hur skulle det vara om Emma tog å klämde ut sin bebe. Väntar på att hon ska höra av sig nu, för vi skulle kanske åka till barnmorskan och cheka läget. Det svider i magen på Emma, hoppas det är ett tecken.


Har precis klämt i mig en kopp kakao. Japp jag vet "är det inte lite mycket kakao nu". Men jag ska bli bättre på att inte bara häva i mig "gör mig gärna tjock mat".
Ne nu kaffe och en ciggi.

Always kiss me goodnight

Är med och tävlar om denna fina väggdekor hos Linnea (http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/march/tavling-vinn-en-fin-vaggdekor.html)

En liten mysigare kväll

Varm kakao och en bit sockerkaka till Pretty Woman. Vem har sagt att man inte kan mysa till det helt själv <3

Hemma igen

Var inte bara lite och städa åt den där karl inte, tog oss två timmar. Men så fint det blev sen :)
Nu är jag hemma och ska göra lite pannkaka, ska bli skoj. Har nog aldrig lagat pannkaka förr hehe. Men det är ju så jäkla gott

Sockerkaka

Har dammsugit här hemma har även slängt in en sockerkakssmet i ugnen idag med.
Bara sockerkakan blivit klar, ska jag åka och hämta Emma, lämna Papaja till morfar och sedan åker vi iväg och städar åt en stackars karl hehe.

Ikväll är det älskade Solsidan, så ska nog ta och mysa till det riktigt denna söndag, för till veckan börjar praktiken i Hudik och då kommer det nog inte bli mycket mys här hemma. Då kommer det mer bli praktik praktik, jobb jobb, sova sova.. Men ska bli så himla kul att få vara i Hudik på praktiken. Men kommer nog svida på pengafronten, för det drar ju lite soppa när man pendlar och den är ju även hutlös DYR!!

Växthus

Japp jag kanske ska få ett alldeles eget växthus :) Tjoho vad glad jag blir, kan riktigt se framför mig allt jag ska plantera där. Lycka.

Ska iväg och städa om en stund, ska även dra ett ärevarv här med dammsugarn.

För en minut var du min.

Är det bara jag och Sandra som tycker att Marie hånar Eric lite grann haha

Vid tiden 01.40 menar jag

Kajvall

Nybakt sockerkaka, saft, varm kakao. Japp det kommer bli underbart i Kajvall med familjen Olsson/Woxlin och Emma :)
Ska packa ner resten som ska med, sen drar jag.
Ha en bra dag!

Lördag

Vart väckt halvåtta idag men inte gör det något, skönt att komma upp i tid. Allafall om man kom i säng i skaplig tid :) Sitter och dricker lite kaffe nu, har satt igång ugnen för här ska göras sockerkaka. Då min andra vart misslyckad känner jag att jag måste ta mig i kragen och fixa till en ny.

Maaat

Har just gjort i ordningen en sallad till middag, så himla god blev den! Tomat, fetaost, gurka och vanlig lök, sedan lite av kryddan Forrest Blend över. Snart har spagettin kokat klart med då ska jag tömma av vattnet, sedan får dom kokas med lite mjölk, till det små korvbitar med kryddmixen Chili explosion över :D Hur götta kommer inte det att bli!

Piggöga

Japp idag känner jag mig löjligt pigg :) Men ser inte framemot att åka till Färila själv och jobba. Men denna dag kommer nog och gå fort. Sen är det helg helg helg och även jag har då förtjänat helg :) På tisdag klockan 10.00 börjar min praktik i Hudik!

Piggöga

Japp idag känner jag mig löjligt pigg :) Men ser inte framemot att åka till Färila själv och jobba. Men denna dag kommer nog och gå fort. Sen är det helg helg helg och även jag har då förtjänat helg :) På tisdag klockan 10.00 börjar min praktik i Hudik!

Tröttöga

Så det bara skriker om det. Känns att man inte är van vid att jobba heldagar längre. Men är satans så skönt att göra något, ist för att bara sitta hemma å glåma. Plus att man ska ju inte klaga finns dom som har det värre.


Mamma kanske skulle komma hit en sväng sedan, hoppas hon lämnar min pärla på en gång, är så jäkla trött på "fettan" nu. Det skramlar och det är enbart tråkigt och fult att åka runt i den.

Godmorgon godmorgon

Sitter nu och väntar på att kaffe ska koka. Papaja är ute och skäller som en galning, Elvis är ute han med. Tarzan är inne, väldigt förvånande måste jag säga.
Sover som en kråka nu för tiden. Jättejobbigt, vaknar ca 5-6ggr varje natt. Bläää måste nog börja ta en tupplur om det ska fortsätta på det här viset.

Likt ett frö växer jag mig starkare.

.

Ingen ta min lycka ifrån mig, för inte ens jag själv vet varför jag är så himla lycklig nu för tiden.













jag tycker om denna låt


"Den människa, som inte med framgång tagit itu med sig själv, skall aldrig med framgång ta itu med någon annan."



Tomatplanta

Är så glad att min tomatplanta växer och frodas. Paprikan kan gott å väl börja växa upp den med nu. Vet att jag kanske är lite tidig, men är så skönt med vårkänslor :)

Trött öga

Börjar bli skapligt trött i ögat. Med all rätt för den delen. Pluggade som nästan besatt med Madde på förmiddagen. Sen lunchade vi med Emma. Vi hämta Cillen vid två, åkte hem till henne och drack kaffe och smakade bulle. Sen hämtade vi Papaja. Släppte av Madde vid dagis. Jag och Emma brummade till Kallmyr en sväng, sen tillbaka till Ljusdal och hämtade en dammsugare. Släppte av Emma hos sig, själv brummade jag hem. Åt middag, rörde ihop pepparkakassmeten. Dammsög. Slängde in kakan i ugnen. 1½timme senare kom jag på att jag hade mitt mästerverk fortfarande i ugnen. Så det blev en knaprig lite bränd "mjuk"pepparkaka. Nu väntar jag på tvättmaskinen ska bli klar. Sen hänger jag upp kläderna lite snabbt, innan jag kastar mig i sängen och drar täcket över huvudet och sover.

som en lapp i ditt lapptäcke.

En bild på min älskade vän Cilla


Madde

Sitter i skolan med Madde, har gjort mer än nog idag. Vi är grymt kreativa!


Det går fort

Ja det gör det verkligen. 15dagar kvar tills det är beräknat att Emma ska få en bebis. Tycker det är helt underbart och konstigt att hon ska få barn. Våran lillEmma liksom.
Jag tror hon kommer att klara det galant, med eller utan pappan till barnet. Det finns så många nu som uppfostrar sina barn själva och klarar det med bravur.
här var magen liten :)

Idag känns det

Ja det känns att det vart två pass igår ett på gymmet och ett på spinningen. Men det är skönt å :)
Ska dricka lite kaffe nu och ta en cigg. Sedan ska jag åka ner till Ljusdal.

Nattinatt

Man borde väl gå och lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Imorgon är det en ny dag med nya möjliheter. Madde och jag ska till skolan och plugga lite inför redovisningen på onsdag. Jag har även skickat in tre uppgifter till Kerstin, puuh skönt att få lite gjort.
Imorgon ska jag även hämta upp älskade Cilla efter hon slutat jobba, för då blir det kaffe och bulle hemma hos henne och Werner. Få se om dom bakat goda bullar.

2011 -Jag lever och jag lär. En dag i taget. Men lyckan består och jag blir starkare för varje dag.






Helt underbart

Det var helt underbart på spinningen. Svetten sprutade i princip från hela min kropp. Nu väntar jag på att kaffe ska koka upp, så jag kan få lite energi. För efter det blir det till att hämta ved :/ Känns mindre kul nu när man är slut i kroppen.
Men sluta deppa och upp med hakan för ikväll är det Ballar av stål :)

Träna träna

Har varit iväg och tränat med Cilla för ett tag sedan. Ska tillbaka dit ikväll för ett spinningpass. Kanon. Sakta men säkert. Hade iofs velat att det skulle gå superfort fram.

Rösta

http://www.mysmatchen.se/bidrag/delicious-3/ gå in på länken och rösta :)

trött trött trött

Jag är så jäkla trött. Vill bara sova. Men snart får jag lugn och ro.

Undra om jag ska hoppa i kläderna och fara till Sandra för en kopp kaffe. Skulle även skickat sms till Cillen så jag vet vilken tid träningen blir.

Nu blir det sängläge och en film.


söndag

Har precis skickat in en skoluppgift. Duktigt Sarah!

Maten hemma hos mamma var väldigt god. Emma och jag vart där ett bra tag, innan vi åkte hem till mig en sväng.

en av dom få "normala" bilder på mig sen i fredags.

Mamma min mamma

Underbara älskade mamma med familj ska bjuda mig och Emma på tacopaj idag. Ska bli förjäkla gott.

Vaknade för ett litet tag sedan. Sovit hur länge som helst. Men säger som Cilla "det förtjänar jag". Men det som Cilla menade att hon förtjänade var att få vara skitfull :) "Jag förtjänar att vara full jag" "Men det är gött" var två av replikerna Sandra kommer ihåg mest från älskade Cillen :)
Ne nu ska väl även jag ta och göra ett ryck.

Även denna dag blev en dag

Kom hem från Sandra för en stund sedan. Jag, Emma och hon glåmade på melodifestivalen. Efter det svek Emma oss. Men Sandra och jag roade oss själva, vilket vi är jäkligt bra på.
Nu ska det sovas, så man vaknar upp som en ny och förbättrad människa imorgon.

Jag och Karin igår :)

mår som en påse skit och tio gånger värre



vågar du vågar jag


Jag har hört att det kallas tagga

Så det är väl just det jag gör nu. Ska hoppa in i duschen och hoppas på att jag inte flår upp benen när jag ska raka bort lurvpälsen.
Pumorna bör även strax vara på väg hit. Ska ta "fettan" till Boda utifall man råkar somna på Bittes toalett igen.
Jag hoppas på en underbar kväll och att även ni andra får det.

SOMMAR <3

Pubafton

Sitter vid köksbordet. Väntar på att kaffet ska bli klart. Ikväll är det pubafton i Boda. Ska verkligen bli roligt.




Ska åka och jobba någon timme snart. Skönt att jobba in lite pengar.
Ne nu är kaffet klart. Kaffe och Cigg är det som gäller nu.

Äntligen


!!

Någon som kikar på detta ikväll?

Spaghetti, Spagetti

Det vart ingen sallad till middag. Spagetti och bacon vart det, mumma. Tar med en matlåda till morfar imorgon.

NRJ

Lyssnar på radion på TV:n. Sitter i mitt älskade kök, funderar på om jag skulle laga mig någon mat idag eller kanske bara slänga ihop en sallad. Salladen leder just nu, så blir nog en sådan.

Haft en helt underbar dag med mina älskade vänner. Kan inte beskriva i ord hur dom en och en gör mitt liv helt på sina egna små sätt.

Vad skulle jag göra utan dig, mitt lilla monster <3

Dåligt samvete för sovmorgonen

Usch vad jag mår dåligt när jag tagit sovmorgon. Nu känns det som att hela dagen har gått redan.
Ska strax äta frukost som består av ett ägg, mumma eller nå.

Jag vill så gärna ha en gammaldörr så jag kan göra mitt efterlängtade vardagsrumsbord :) Fast ska ju helst vara riktigt gammal. Älder än denna som är på bild ovan.

Vissa har tur dom!


Sol sol sol sol

+7 och solen skiner som aldrig förr :)
Var helt underbart att träna, min nya hobby det.
Kom hem plockade lite björkris som jag satt i en vas på köksbordet. Vill ge mig själv så mycket vårkänslor det bara går. Papaja njuter i fulla drag hon med av solen. Sitter längst upp på en stor snöhög och solar, hon varvar det med lite lek med sin älsklingsleksak.
Ska strax bege mig mot Ljusdal igen, för lite jobb.

Ljusdal

Ska åka ner till Ljusdal nu för att hämta upp Cilla. Därefter åker vi till Färila och gör ett pass på gymmet. Längtar som satan till vi ska på spinningen. Mycket folk som går på det nu, så vi har satt upp oss som reserv på måndagen som kommer. Men den 14:e mars är vi allafall inbokade :)
En gammal bild på mig och Cilla :)
Saknar mitt hår som jag hade där..

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Melissas ljuva stämma höra ur högtalarna. Sitter med en kopp kaffe. Väntar på att få åka och hämta Cilla. Ska iväg till Färila och träna vid 10.00. Ska bli skönt, bra start på dagen skulle jag vilja påstå.

1 mars

Sitter hemma nu men ska snart iväg på storseans med Terry Evans :) Ska bli väldigt skoj, jag och Cillen som ska iväg.
Vart ingen skola idag, undra vart Kerstin tagit vägen. :S Så drog iväg till Färila och tränade med Cilla ist.

RSS 2.0