Orkar inte..

.. skriva nå idag, är så jäkla slut.

små kloka ord.

”Vandra inte framför mig, jag kanske inte följer dig.
Och vandra inte bakom mig, jag kanske inte leder dig.
Utan vandra vid min sida, och var min vän.”
Sathya Sai Baba

 


G´natta på er

Nu blir det till att göra sig klar för sängen, måste orkar med skolan imorgon :)



Inte vart man klokare av det inte.


Efterlyst

Undra om man får veta något nytt?! Ganska många spekulationer runt fallet har jag märkt.

Nehene

Vart ingen jäkla bil idag, för trodde jag kunde ta det på räkning men enligt gubben kunde dom inte göra så längre för dom hade ett nytt system eller vad det var, plus att det var några tusen dyrare 15.867 kan vara nån krona mer eller mindre jag kommer inte riktigt ihåg men i runda svängar så stämmer det... !!!



Haha roligast idag var iaf när en tant vrålade åt Henrik att han var en IDIOT medans han stod och sjöng hahahaha gissar på att hon inte gillade när han tog i för kung och fosterland :) Men annars gick det bara bra, nästa vecka ska dom få lyssna på när jag läser lite bok eller typ en novell är det väl..

Imorse hade vi Durewall och måste säga att det var riktigt roligt :)


Ne nu ska jag göra mig i ordning för ikväll är det kurs igen.

En till haha


Hahahaha

Hahahaha hittade denna på Cillas fb-foton nyss och kan fan inte sluta garva haha

Ännu ett G

Japp vart godkända på ännu en gruppredovisning idag, så duktiga vi är :)

Har haft fullt upp idag igen med skola, letat syskon, kollat bilen och städat klart Lars lägenhet och sedan hälsat på i Kallmyr..
Hade ganska så himla roligt åt stackars Lars när han skulle bära ner en av sin bokhyllor iaf, för den ville inte riktigt vara med på noterna hehe :)

Imorgon så ska vi ha durewall mellan nio-tolv, sedan iväg och hämta min kära bil och försöka få K att visa lite intresse av att fixa fronten. Men att få K eller någon annan att göra något är väl lika med noll eller nå, men man kan ju alltid hoppas!! K har ju i vilket fall som helst haft några månader på sig att fixa det där nu..

PEHV och PEHVLB har dragit till sthlm så får väl önska dom en trevlig vistelse där :D När PEHVLB kommit hem så ska vi minnsan ha vår twilight-kväll snarast möjligt, har jag bestämt :D



..


Hojojo

Vad arg jag halvt blir på mig själv, har totalt tappat bort svenska novellen som ska vara läst och skriven om tills imorgon!! Typiskt min tur!

Vi kan ju iaf summera helgen och ett blogg-inlägg jag gjorde för ett tag sen som ett misslyckat försök.. Skulle som förrut skrivit vara nykter en månads tid, men i lördags var jag och Louise till Lars och skulle säga hej men slutade med att jag och Lars drog i oss bra mycket whiskey och vart kalas full. Har tappat bort väskan någonstan på vår färd mellan Ljusdal, efterfesten och Boda, helt otroligt jobbigt för nu är jag telefonlös...



Hemma

Sitter här som vanligt och har precis dragit i mig en varm macka, götta :) Måste ju lyxa till det lite nu när man varit ute och åkt/kört häst med underbara Hanna och älskade Papaja, det måste verkligen göras om :)

Har gått underbart bra att jobba idag, Cillen och jag tog även oss en kopp kaffe på macken, men oturligt nog så höll hela min dag på att raseras när två idioter kom dit. Men efter att ha slängt iväg ett argt sms så hade mina nerver lugnat ner sig :)

Ikväll blir det Idol :)


Vet inte om jag berättat det förr, men ska iaf vara nykter en månad och denna helg blir först ut som hel nykter helg :) Nu återstår det ju bara att se om man klara en hel månad, men det tror jag nog :D

Fredag med jobb och mys.

Så var det snart helg för mig då :) Ska åka och hämta Cillen alldeles strax för sedan ska vi jobba någon timme, slutar runt två skulle jag tro.
Ikväll då ska jag nog bara vara hemma å glåma på en film eller två plus att jag skulle ha pluggat lite, skulle ha behövt lämna in alla ind.uppgifter så att det bara är gruppuppgifterna kvar, för har ju en massa jag ska läsa i BOJ med, men är skönt att ha en massa att göra.


Ha en bra dag :D

En kanon eftermiddag och kväll :)


Tjoho för oss vi fick G på gruppuppgiften :D


Gruppredovisningen idag !

Tjoho idag är det vår första gruppredovisning, men efter som vi är så jäkla skitbra så kommer vi ju lätt få MVG, jag menar jag hade iaf satt MVG på oss!

Tycker för övrigt att mitt liv börjar gå åt helt rätt håll, jag har bestämt mig för att totalt skita i karlar och ge järnet på skolan, brottsofferjouren, dom äldre på gärdegården, jobbet och sist men inte minst huset och träning.
Hur har jag nu kommit fram till detta?! Jo det ska jag tala om för det är av två faktorer som hänt i mitt liv.
  • Hade en fling med en man. Jag hade kunnat gjort allt för honom men det är svårt när man inte får, men han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
  • Var aldrig kk med en kompis, för det första kan det väldigt lätt uppstå känslor och visst fan gjorde det d för mig! Så man blir bara sårad när man inser att han även "är" med halva kommunen, vilken "springpojke"        -URK- Sedan så förlorar man även kompisen när man slutar ställa upp har jag nyss fått erfara! Hmm som ni märker så hyser jag fortfarande lite aggresivationer mot honom. (när jag ser eller tänker på honom så tänker jag mest "DITT JÄVLA AS")




Nåväl men vad gör väl det när man känner sig så här bra :)


Ha en bra dag.

Papaja som en halv liten bebis. <3

FOTO: SAZZIEGIRL
FOTO: SAZZIEGIRL
MIN ÄLSKADE PAPAJA <3

Ska följas av mig i höst!

Japp japp japp!
Ska bli väldans roligt att se, får nästan lite som Baren eller typ Big brother känsla!

Skånefruar

Sitter med Papaja på ena sidan och Elvis på andra och kollar på Skånefruar, tycker det är ganska intressant.

Gick hur bra på kursen som helst och känner att detta kommer bli helt underbart.



Blir faktiskt sjuk vansinnig på en viss karl! Jag menar hur ini-helvete svårt ska det vara att svara på ett sms?!

VA VA VA VA VA VA VA VA VA VA !!!!!


En liten jäkla alamanacka


Uppe med tuppen

Har precis kommit in på en morgonpromenad med Papaja, innan dess åt vi frukost vart ett glas oboý med daimsmak och en macka med ost :) Är lite knepigt med den där Oboýen för jag kan fasiken inte bestämma mig om jag tycker den är god eller inte.

Ska åka ner till Ljusdal om ett bra tag, då ska Papaja till morfar och jag ska jobba lite sedan vi halv två ska jag iväg på gärdegården för högläsning för dom äldre.

Mågamon

Vart en liten tur 3,5km på måga med Cillen och Papaja, helt okej :)

Sitter bänkad i soffan nu och glåmar på idol :)

Åker ner till Ljusdal

För att dra en runda på Måga eller så runt sjön med Papaja :)

Ikväll blir det idol och sedan en film





.

Papaja

Har fått Elvis-feber så nu är det full fart i huset :) Så himla goo mitt hjärta är!

Nu vankas det matlagning sedan en promenad med bästa Papaja.


Någon som ska kolla på Idol ikväll?

Äntligen

är fröken prupp klar!

Hemma hos slemma.

Har gjort allt som stod på listan för förmiddagen nu :) Att gå runt sjön i högt tempo och i stekande sol var svettig kan jag lova :D  Ska dra en repa till runt sjön ikväll men då får jag sällskap av Cillen :)

Är ny duschad och sitter i sängen/soffan hemma hos Emma och Peter nu, ska snart åka och handla åt morfar igen.

Kyrksjön

Ska åka ner till Ljusdal nu och handla åt morfar efter det blir det en promenad runt kyrksjön.
Papaja kommer hem idag :D Ooo som jag längtar, fast lite rädd är jag ju att hon inte ska tycka om mig lika mycket längre, hon kanske inte ens vill flytta hem ju :O

Nå väl, ha en bra dag för det ska jag ha :D

Veckans blogg.

Är med och tävlar om veckans blogg hos http://enfance.blogg.se/

Godnatt

Nu ger jag upp och går och lägger mig, kan riktigt känner hur ögonlocken åkt ner två hack...


Sov gott

Ryggvärk

Har haft så jäkla ont i ryggen i flera dagar, blir ju tokig! Men har återupptagit promenaden runt kyrksjön nu, så får hoppas det hjälper plus att jag ska ta och ligga lite mer på den där jäkla spikmattan :)

I vilken fall som helst gick det bra på Rosins och jag tyckte det var riktigt givande, efter det åkte jag, Emma, Madde och Ida till bibblan och pluggade en till grupp-uppgift sedan skjutsade jag upp fröknarna till skolan för dom skulle ha matte. Sprang in till Kerstin och fick tillbaka uppgifterna jag lämnat in och hmm ja det var väl inte det roligast, skriva mer skriva mer skriva mer suck suck suck...

På eftermiddagen vart det lite jobb några timmar, sedan middag och promenad.




Godmorgon :)

Visst är det väl underbart med måndagar :) Veta att hela veckan ligger framför fötterna!
Jag ska iaf strax åke till Cillen och hämta upp Madde även lilla lusen Emma ska med, sedan brummar vi till Rosins begravningsbyrå, ska dit på studiebesök.

Ha en bra dag.

Pappi har nu lämnat hemmet

Pappi åkte alldeles nyss, så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. Undra sa plundra om Emma och Snakehuntern har kommit hem så man skulle kunna dra med dom på affären. Cillen ville att jag skulla spela binolotto med henne och Madde men tror nog inte jag orkar det, jag som kämpat så hårt idag ;P




Trav

Sitter och kollar på trav med pappi förtillfället, han ska väl om ett tag antar jag. Funderar på om man ska hyra en film ikväll å mysa ner sig i soffan..


Kan ju gärna komma med lite filmtips är ni gullig :)

Fredags

Jag hann ju aldrig med att skriva om fredagen i igår så får göra det nu :)

Klockan halv åtta på kvällen gick jag, Hanna, Sandra och Louise på Kick saloon och käkade jättegod mat och hade hur mysigt som helst, sedan gick jag och Louise vidare hem till Madde, där hon, Cillen och CJ väntade på oss :) Vin dracks och alla vart lite rund under fötterna mer eller mindre, måste bara upplysa om att JAG var nyktrast av alla och det är det inte ofta som händer :D Sedan efter att vi varit där och haft trevligt så promenixade vi till Järnvägs och drack någon grogg och cider, dansade och hade hur roligt som helst :) Jag och Louise följde med Cillen hem och sov där, en riktig toppen fredag med andra ord :)


Igår så grillade vi som sagt, sedan åkte vi ner till Ljusdal. Pappa skjutsade vi till sjöbo till en av hans kompisar sedan var jag och Louise ute och surrade lite på köpingen. Pappa ringer och vi hämtar honom, precis då ringer hans bror och talar om  att farfar fått åkt in på sjukhus för han är jättedålig, så åkte hem och träffade farbror här hemma.

När jag pratade med pappa idag så vet dom inte hur illa det är än med farfar, dom ska lungröntga han idag och sen får vi antagligen veta mer :(




Har precis klippt gräset, känner mig hur duktig som helst. Vila någon timme sedan säga hej då till pappi som åker iväg idag igen. Städa och kolla på tv står på schemat ikväll iaf.








Tänker på dig!


Mat.

Grillar för fullt med Louise och pappa tar en powernap medan vi sköter maten :)

Vad gör ni ?

Kaffetime

Nu vrålar Cillen om att det är kaffe så får la gå ner till henne å dricka det då :)

Gårdagen var perfekt till och med pricken över i ett skulle jag vilja säga, så tack så hemskt mycket flickor att ni gick genom eld och vatten för min skull :)

Skriver mer om gårdagen senare.

Tävling

Är med i en tävling på http://millahoman.blogg.se där tävlar jag om att vinna ett presentkort värde 2500:- hos Photowall.se :D

Tackar

Hanna, Sandra och Louise tack för en underbar middag på kick saloon :D Cilla, Madde, CJ och även Louise tack för kvällen vi kommer göra till våran ;D

Krogen väntar på snyggingar, så ha en bra kväll :)

Larm

Starten på jobbet gick ju väldigt galant höö, kom till ett ställe där det är larmat och skulle så av det men tydligen hade dom bytt kod så började tjula och ha sig som tusan, fick springa upp för alla trappor för att få tag på telefon så jag kunde ringa larmcentralen och en som arbeta på stället så jag kunde få riktiga koden!
Nu sitter jag hemma som vanligt hehe ;) Men håller på och städar som en dåre så det ska vara rent och snyggt tills pappi kommer. Väntar även på att den "snabba" Louise ska komma hit så vi kan uträtta lite ärenden.
Vad ska ni göra ikväll då?

ZzzZzzZzzZzzZzzZzzZzz

Gud i min himmel vad jag är skit trött idag! Iofs hade jag kunnat sova i minst 45min till, men lika bra att gå upp och börja sin dag. Powernap är ordet, gud som jag ska ta en sådan när jag kommer hem och ska vänta på Louise.
Idag kanske min pappa kommer hem :D Fast bara över helgen då förstås, men ska bli hur kul som helst tycker jag. Äntligen är det kanske dags att få se hans min när han kommer hem.
Detta har hänt sedan pappa åkte:
  1. Köket är renoverat, ny färg på väggarna, ny färg på listerna, ny färg på fönstren, ny färg på skåpluckorna (eller ja dom jag gjort klart hehe), plus en hel hög med massa nya grejer i köket.
  2. Tv-rummet har fått en stor puts och blivit totalt om möblerad. Även här har det kommit en massa nya grejer.
  3. Sovrummet (mitt), har fått en stor höst städning ut med gammalt och in med nytt.
  4. Mitt barnrum (ligger bredvid mitt sovrum) har blivit omgjort till ett plugg/relaxrum, är iofs inte helt färdigt än men små mysigt där ändå.
Sen tror jag faktiskt inte att det är något mer.


Ne nu ska jag göra mig i ordning så jag kan åka och jobba, skulle börjat åtta men kom på den smarta iden att om jag börjar lite förre sju så får jag städa första stället utan en massa folk som jobbar :) Sen efter det får jag väl sätta mig och läsa lite bok eller nå medan jag väntar på att kunna åka till nästa ställe.

Ha en bra dag :)

Älskar, Älskar inte, Älskar

Tjoho, filmen var verkligen så helt underbart bra som jag hoppats på :D
Ni måste bara se den om ni ej gjort det än!

Ne, nu blir det sängen för min del för imorgon är det sex timmars jobb som väntar.



Älskar er <3

Gav dig mitt hjärta men du kastade bort det.

Har nyss kommit hem och Henrik har åkt hem. Ska göra det bekvämt i soffan nu och kolla på Invictus, har ganska stora förväntningar på den så får la hoppas den e kanon :D


Ha en kanon kväll.

Maaaat

Nu efter massa slit och släp åker jag och Henrik och äter MAAAAAAAT

Jäkla kamera

Var man och köpte batterier till kameran idag, sätter i dom och upptäcker att kameran ändå inte vill funka AAAAAAAAAHHHH, blir vansinnig och jag som vill knäppa kort. Hmm undra om man vågar sno broders kamera, fast den ska väl han säkert ha med sig till Turkiet. Är lite smått avundsjuk på resten av familjen som drar dit nu på lördag.. Men ska ju ev. ändå åka dit V44 med Louise :)


Sitter och väntar på att halva familjen annorlunda ska komma nu och hjälpa mig lite :D Tur man slipper släppa och dra i tunga grejer själv, för bli på så förbaskat dåligt humör när det inte går som jag vill.



Bjuder på en bild av vår sköna Louise Mårtensson :)



Alvdesign

http://alvdesign.ebutik.se
Jag tävlar hos http://millahoman.blogg.se/ om dessa fina örhängen.

http://alvdesign.ebutik.se

Lunch med Cillen och nån.

Ska dra ner på Ljusdal nu och lunch med Cillen och kanske någon mer,  medan jag väntar på att diskmaskinen+tvättmaskinen ska bli klar.

Ska köpa batteri till den där jäkla kameran med så ni får se hur köket blev m.m


Precis som du är.


Spikmatta.

Japp köpte en sådan igår när jag var till Bollnäs, hoppas på att den är bra nu då. Någon som använder en sådan och känt någon skillnad?

Ska ta och städa lite nu och dona på här hemma, måste ju fixa lite innan mamma och dom kommer ikväll och hjälper mig att släppa upp grejer till övervåningen :)


Hoppas ni får en fin dag.

Någon har käkat en fågel i sängen..

Jaa, då har man kommit hem efter en lång dag med möten hit och möten dit och även en tur till Bollnäs och en på hälsning i Kallmyr, kommer hem lagomt trött och mör, bara längtar efter sängen och få lägga sig, ni vet det känslan!  Kommer upp till sovrummet och funderar på vad faan som pryder hela sängen, går närmre och inser att det är fågel fjädrar och fågel dun, då har min kära hmm så mycket älskade katt käkat en fågel i sängen. Tack för det din iiiiiidiot. Jaja nu har jag att göra imorgon allafall städa sovrummet och tvätta överkast, lakan, ja hela rubbet. Hädan efter blir det stängd dörr till sovrummet allafall.


Men i vilket fall som helst för att summera resten av dag så var den helt kanon :) Känner att alla möten gått vägen och jag är lycklig på alla plan utom ett och hur jäkla bra är inte det :)


Hoppas ni haft en bra dag med

Nu blir det sova för min del för börjar klockan åtta imorgon i skolan.

Skolan

Sitter på skolan med Emma och väntar på att få ha samtal med Kerstin våran lärare nu. Råkade vila ögat enda till halv nio imorse så lite panik jag fick, typiskt mig när jag hade planerat in Lars såhär på morgonsidan.


Ha en bra en.


RSS 2.0