Bröllop

Kungabröllop, så himla fint :)

Helg igen

Jaha, snart är det dags att träda in i Maj. Hur kan det gå så jäkla fort? Jag vill stanna tiden och bara lägga mig ner. Lyssna på bra musik och dricka Loka citron, andas. Njuta av att man faktiskt med nöd och näppe tog sig genom denna vinter. Som vi förövrigt verkar tro är jäkligt svårt från år till år.
Ja idag, blir det till att åka och städa skolan, så friskolebarnen kan komma tillbaka till en fin plats :) Ska även med morfar till sjukhuset, han ska dit och ta blodtrycket som han gör då och då. Ska även städa med Cillen på vårt kära kvällsjobb.
Sen var den Fredagen gjord. Blir nog som alla andra Fredagar när man kommer hem igen. Slänga sig i soffan glåma runt på olika kanaler, eftersom det oftast bara e skit på tv:n på Fredagkvällarna.

Sarah Andersson


Hus Hus


Påskägg

Efter jag skrivit här inatt, så gick jag upp för att lägga mig. Dompade ner röven brevid kudden, kände hur något hårt låg mot ryggen. Drog bort kudden och där under, ska jag tala om låg ett påskägg som påsktuppen vare dit och lagt :D

Ligger i sängen och häver i mig godis. Bilringen njuter och ja jag skiter fullständigt i om den växer i helgen. För det är min bilring och ingen annans :)

Sarah och Sandra

Underbar dag och kväll. Varit på både järnvägs och stads å glåmat :) Måste säga att vatten är bra att dricka på krogen. Roligt att kunna förvåna folk genom att gå ut. Men vem va snubben som fråga hur det gick med h*n ?? Både jag och Sandra satt med underläppen i golvet och funderade.
God natt ni underbara <3

http://www.papegojforum.se/veta-att-det-bar.mp3


Långfredag

Sitter hemma hos Jon och lyssnar på när Sandra pratar om sur kossor och musar som luktar fisk :)
Men har iaf fått världens godaste glass :D

SkärTorsdag

Fick ett påskägg av påskharen Andreas Kastman :)


Var till Boda med Sandra och inhandlade blommor


Blomma min fina blomma


Kom hem å tappa öga


Skrotnissa


Brak och knak


Nån som vill ha te kasa




Lilla parabolen


Så älskad mitt hjärta


Papaja myslurv <3

Låter som ett monster med en groda i halsen.

Fick sova med tre täcken inatt, frös jag så jag nästan bröt ihop och började gråta. Så jäkla jobbigt. Idag ska jag gå på alvedon hela dagen. Funderar hur man ska orka åka till Jarse för lite jobb. Tack och lov är det bara 1,5h.
Sen måste man handla idag med :/ Hua en massa götta iaf, för jag läre väl inte lämna hemmet på fyra dagar eller nå.


Glad påsk




100%

Snellman har målat på bra idag. Slet även ner halva bron åt mig :) Man var ju lite nervös att allt skulle rasa samman men det gick fint.  Mamma kom med glass och godis, bjöd henne på kaffe som tack hehe. Älskade mammi <3

Kan klockan snabba på.

Vill att klockan ska vara runt fem! Då kommer min älskade mamma med götta. För sånt måste man äta när man e sjuk. Glass är bra för halsen och godis ja det får helt enkelt vara bra för bilringen :)

Ska strax åka ner med nycklar till Ljusdal, för tack och lov slipper jag jobba idag. Underbara Cilla tar vårat ställe själv <3 Ska nog springa in på colorama och hämta färg till elementen med.

Febrig natt

Hojojoj, vart en riktig barkförkylning detta. Haft feber frossa hela natten lång. Fick klä på mig extra kläder för jag frös som en dåre. Nu sitter jag och tycker det är varmt.
Känns som jag stoppat bomull i skallen för att få den ja typ rundare eller nå.
Men måste ner på ljusdal för lite jobb sen, känns ju inge vidare.

Tisdag


Grill grill

Har grillat med pappa idag och gött som satan vart det! Pappa har även fixat med äppelträden så nu är dom mycket mindre än dom varit innan :)
Snellman har även varit här och målat lite tak, ska lägga upp lite kort om en stund.

Gyllene timme

Nu börjar humöret återvända. Städa lite var vad som behövdes. Eller kan det varit alvedon som gjorde mig piggare.

Spy galla

Ibland vill jag spy galla. Jättmycket. Vill linda in mig i täcket och bara få tycka synd om mig själv. Aldrig mer kliva upp, skaffa en betjänt som kan komma med dricka åt mig. Man vill ju inte törsta ihjäl.
Ne men seriöst, jag orkar inte hela tiden le och se glad ut och verka som att inget kan få mig på fall. Det kan mycket väl tänkas att folk tycker jag har det ganska förslappat.
Bara så himla less på att inte få berättat för mig vart vissa står och varför dom kanske lämnade någon bakom sig snabbare än jag hinner göra av med en hundring.

Ska grilla med pappa idag, så något bra blir det ju av denna dag med :)

Men va fasik

Nu har man dragit på sig en förkylning med. Ååå jag orkar inte.
Idag är det "tycka synd om sarah"dagen. Vill hem till mamma, gud som jag saknar henne nu.
Pappa kom hem för ett tag sedan med en släpvagn, så ska väl masa mig upp ur sängen och det sköna grep. Något måste ju bli gjort idag. Annars sitter jag hela tiden och plågar mig med en massa funderingar.
Tror jag måste fälla en tår innan jag går upp ändå. Gud som man blivit känslig.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! så där ska jag få be och tala om att det känns.

Törstig, svettig och äcklig

Förstår inte hur man kan bli så överhettad när man ska gå och lägga sig. Visst nu är det ju jäkligt varmt här uppe med, men det är ju en jäkla konst om man ska elda och inte lyckas göra så det är stekhet på övervåningen resten av natten. Men nu är fönstret öppet och benen ligger utan för täcket. Även det att jag envisas med att ha täcke, varför inte bara ta ett lakan eller något. Nej nej duntäcke ska det vara och det hela året runt.
Fick springa ner och hämta Lokan nyss, kändes som jag skulle dö törstningsdöden. Så nu vet jag hur min natt kommer se ut iaf. Vakna en massa gånger och ha saharaöken som påhälsning i mun. Fattar inte att jag kan bli så himla törstig på nätterna? Nästan varje natt är det så. Förr var det bara så när Emma brukade sova över. Då fick jag smyga som en elefant in i tvrummet och sno drickan som vi hade. Vatten klarar jag inte av, om det inte är citronvatten vill säga. Men ofta jag som är latmasken själv, orkar ställa mig och vänta på att vattnet ska bli tillräckligt kallt. När allt jag vill är att bara kunna ta flaska/glas och fly till sängen, häva i mig minst 40cl och sedan somna om.

För övrigt har jag ju glömt helt bort att tala om att jag äntligen vart in på Colorama och hämta en massa färg och slippapper! OOO snart snart är hallen klar. Funderar och funderar över vilket av rummen vi ska börja med sedan. Nu kommer allt och rulla på i rasande fart! Kanske för fort, jag kanske inte hinner med själv?! Ja jag vet inte jag.
Sen åt jag och pappa middag med Emma och Isac, det var trevligt det med :) När jag skjutsade hem Emma passade jag på och träffa Sandra på hennes jobb. Väl hemma igen eller ja typ för inte allt för länge sedan bestämde jag mig för att vara ett plåster. Inte vilket plåster som helst utan ett muppigt! H*n måste tro jag är totalt skadad i huvudet. Eller åtminstonde tycka jag är väldigt dryg. Men jag kan bara inte rå för det. Är ju liksom inte mitt fel, eller jo det är det väl.
Ääää nu blir det bara massa flams, ska nog hålla mig till att dricka Loka och fläkta med benen resten av natten. Inte många timmar kvar till morgon nu! Jag längtar, hoppas på en fin dag.



Ida och jag vi är goda vänner.


påskkärring

men är det söndag får man se ut hur man vill :)

Klösbo




Coconut Tree


Mä varst ä solen?

Kommsi kommsi, vill sitte ute och mysa med en bok nu! Eller mysa med psykologiboken blir det, har ju prov imorgon :/
Inatt har man sovit toppen! Papaja sov hos morfar, så slapp allt jäkla skällande hon börjat köra på nätterna! Men ska snart åka å hämta gullhöna, så vi kan ut och gå och dona.
Till veckan så sätts det i gång på riktikg i hallen, listerna är klar. Taket, dörrar ska målas sen kan tapeten få komma upp! Iiii lyckliga jag :)

Min pappa är väldigt duktig och jag är himla stolt över honom <3

27 Dresses


Theos dop :)


Dop imorgon

Ska iväg till Växbo på dop imorgon. Lilla Theo ska döpas :) Kommer bli extremt mysigt!

Det ferrar i mitt ben så jag håller på å blir tokig!!!!

Jon Wallner


Vårkänsla

Dra in dofterna genom näsan och njuter. Dom är många men alla doftar lika gott. Doften av vår måste vara den underbaraste. Veta att sommaren är på väg. Din och min sommar.
Sitter på bron lyssnandes till Jons ljuva stämma. Har för ett tag sedan sett han på idol. Påminns om när vi var iväg och lyssnade på han i Hudik.






Se allt med nyktra ögon annars kanske du missar dom små stunder som betyder mest.

Älskade vår.

Vilken hurtig granne jag har! Jag gick upp vid halvåtta och då var hon redan i full färd med att vara i sin trädgård :)
Igår började jag rensa dammen, ska in någon dag på tällebutiken (kommer inte ihåg vad den heter nu) och kolla efter sån där matta man ska ha så inte vattnet rinner bort. Kommer bli så mysigt där. Massa blommor, liten fontän åååå myspys!

Werner fixade dit sommardäcken på min bil igår. Fy vilka tvärsluta vinterdäck jag hade, kneppigt man hållit sig på vägen i vinter :/
Ne nu ska jag göra ett ryck. Jobb jobb.

Just ja, hämtade även ut tapeten till hallen igår :) Mina fina älskade rosa tapeter!

Min älskade Hanna

Har nyss åkt härifrån. Kom in på lite kaffe efter hon varit ute och kört häst.
Min helt egna underbara Hanna, snacka om att vi har mycket minnen tillsammans. Men är väl inte undra på det, ha ju i princip varit vänner ända sen den dag Hanna kom ut. Älskar det förstorade kortet på oss som jag har i mitt barnrum.

Ändrade planer

Snellman kom hit för en liten stund sedan och sitter nu fint på golvet i hallen uppe och skrapar lister. Vilken handyman Jenny har, får nog ta och fråga henne hur man gör för att fånga en :)

Är det någon som vet hur man ska göra om man vill måla påskägg? Ska man tömma dom på innehållet eller ska man koka dom innan man ska måla?







Backsippan

Tjoho :) Lea ringde nu på morgonen och erbjöd mig semestervik! Självklart vrålade jag ja som om jag varit utan mat i fjortondar och precis blivit erbjuden en kebab.
Annars har jag väl iaf fått lite mer blund i ögat. Men tänk att denna jäkla telefon ska gå varm hela dagarna. Jag fattar inte, speciellt tycker folk om man ringa tidigt på morgonen. Nåväl ska väl hoppa upp nu. Kasta in en tvätthög i maskinen. Ta med mig Papaja ut och låta mig själv bara vara för en timme.

Sommardäck. Jag funderar skarpt på att försöka byta dom själv. Tycker bäst om att lämna in till någon verkstad som gör det. Meeen man vill väl liksom "kan själv". Men jag är räddast för att om jag får bort däcken som sitter där nu och får dit dom andra på plats, att jag ska skruva i dom för löst skruvarna, så däcken far iväg åt varsitt håll när jag kör. Förövrigt heter det nog inte skruvar utan mutter/muttrar.

Trött

trött, trött. vad gör jag vaken?

Cillen och Werre

Var här och hälsade på idag :) Kaffe kaffe och en massa skratt. Hoppande snoppar vart det med!
Nu har jag precis varit ute på en promenad med Papaja, skönt.
Ska ta och sätta mig framför tv:n nu och kolla om det är något vettigt på den, annars blir det lite läsning.

Efter mycket mycket letande, hittade jag äntligen det jag sökte :D


Min älskade älskade bror


Bara för att jag och mina hjärtan efter Hudikvägen gillar Totta


En clown i mina kläder.


En som kämpar.

http://johannazoe.devote.se/

Tjoho

Idag när jag kom ner på Ljusdal kände jag att jag började få kontroll över mig själv igen. AA nu är livet bra igen. Starkar som bara den. Har även stora planer på att det är nu mitt sista ciggpaket jag röker. Men får väl se hur det blir med det, kanske ska ta en sak i taget. Har iaf precis kommit hem från en givande promenad. Fick naturligtvis sendrag i vaderna men gick över efter ett tag. Lyssnade på Sandras musik som hon lyssnade på i 14-års ålder. Fick en bild framför mig när hon står i svart kjol svart tröja å sitt svarta hår och rockade loss som en dåre. Skrattet var oundvikligt, så var väl tur ingen körde förbi mig då.
Ska även testa en ny diet eller vad man ska kalla det iaf. Ska bli väldigt roligt att se om den funkar. Alla sätt är bra även dom dåliga, erfarenheter är kanon :)

Jag undra hur länge jag klara mig utan facebook, Sandra satsade iaf på att jag sitter som en nörd där till helgen igen. Vilket i sin tur förhoppningsvis kan göra mig taggad att hålla mig borta ännu längre.

.


Snart dags för långfredag med.

Har bestämmt  mig att vara nykter då. Sorry att jag droppar från våran "hitta på något roligt"-lista.

Ja eller Nej?

Nåväl har världens ondaste huvudknopp, gör så ont. Får lust att ta yxan och hugga av mig det.
Finns ingen tablett så långt ögat når heller.


Tog bort FB igår med, får väl se hur länge jag klarar av att vara utan. Lääänge hoppas jag.

Måste bara

skriva att nu känns livet så där bra igen. Nu håller jag hårt i denna känsla och hoppas den inte försvinner.

Just ja..

Ida och jag har skapligt låg humor och kan skratta åt, hmm ja i princip allt vi ser eller gör.
Vi fick iaf syn på denna bok idag inne på bokhandeln och kunde naturligtvis inte behärska oss.

Bra dag, men va faan..

Haft en toppen dag med Ida och även Cillenpillen. Men ändå så är det något som fattas mig. Den där gnistan som jag tände för en lång tid sedan har börjat fladdra. Är den på väg att blåsas ut? Jag vet faktiskt inte. Jag är ju en riktig mespropp egentligen, liten liten vindpust och jag faller som ett korthus. Jag gillar inte att inte ha 100% koll. Jag vill ha makt över mitt liv och veta vilken väg jag ska gå. Men ne, nu står jag här i ett vägskäl och ska välja vilken stig jag ska ta. Den lätta som kommer smärta. Eller den svåra som kan ge smärta eller (men risken känns väldigt liten nu) kanske kanske ge något gott i slutänden. BAAAH MES, långt ut i fingertopparna. Men jag erkänner det mer än gärna :) Det är ju lite synd att min mur just nu verkar ha blivit en ruin, för jag kan verkligen känna alla känslor. Det är som någon tönt sjunger "nu kommer alla känslorna på en och samma gång".

ÄÄÄ nu får jag rycka upp mig. Försöka bli nåt att hänga i julgranen.

my case, each of the past


Vilka jävla idioter det finns!!


Nu du Louise

1. Hur gammal är du om fem år? 30..
2. Vem var den sista du träffade? Cilla
3. Hur lång är du? 163 cm..
4. Vilken var den senaste film du sett? Jag minns ej
5. Vem ringde du senast? Louise
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nix nästa helg" till Sandra
7. Vad är dagens planer? Ska sova om ett tag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Olika
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Idag. <3
11. Vilken ögonfärg har du? Blå..
12. När vaknade du idag? 6.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Hahaha aaa
14. Vilken är din favoritplats? Hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? i ett plan när det får för sig att krascha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ja säg det.
17. Vad skrämde dig som barn?  Vargar
18. Vem fick dig att skratta senast? Cilla
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha hade såna när jag var liten. Rolf hade en massa sådana hemma :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på de
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra
23. Hur många landskap har du bott i? Ett..
24. Har du någon gång spytt på fyllan?Japp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumps
26. Är du social? Ja ibland då
27. Vilken är din favoritglass? Daim med päronsmak
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara höhö
29. Tycker du om Kinamat? Ja ibland
30. Tycker du om kaffe? Att jag gör..
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Ne alla sidor är bra
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa? Myser mest hela tiden jag
35. Är du en beroendemänniska? Mja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja vill jag säkert någon gång det.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kardemumma
42. Äger du dyra smycken? Nej äger knappt nå smycken
43. Har du någon gång testat narkotika? blää
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? ost
45. Vem är den roligaste människan du känner? Werner
46. Välj ett ärr på din kropp? Harry Potter ärret i pannan då.
47. Vad har du för ringsignal? Always here
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Nej, vet inte hur man gör heller.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Ute på gårdsplan
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja
53. Vilken var den senaste bok du läste? Gravidchock!
54. Läser du dagstidningen? Nja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix
56. Dansar du i bilen? Ne men sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nrj
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En blomma
59. När var du i kyrkan senast? Julast
60. Vilka personer utmanar du? Ingen för detta var jobbigt.
1. Hur gammal är du om fem år? 30..

2. Vem var den sista du träffade? Cilla

3. Hur lång är du? 163 cm..

4. Vilken var den senaste film du sett? Jag minns ej

5. Vem ringde du senast? Louise

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nix nästa helg" till Sandra

7. Vad är dagens planer? Ska sova om ett tag.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Olika

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Idag. <3

11. Vilken ögonfärg har du? Blå..

12. När vaknade du idag? 6.00

13. Har du någon gång hittat en katt? Hahaha aaa

14. Vilken är din favoritplats? Hemma

15. Vilken plats föredrar du minst? i ett plan när det får för sig att krascha

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ja säg det.

17. Vad skrämde dig som barn?  Vargar

18. Vem fick dig att skratta senast? Cilla

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha hade såna när jag var liten. Rolf hade en massa
sådana hemma :)

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar..

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på de

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra

23. Hur många landskap har du bott i? Ett..

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Japp

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumps

26. Är du social? Ja ibland då

27. Vilken är din favoritglass? Daim med päronsmak

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara höhö

29. Tycker du om Kinamat? Ja ibland

30. Tycker du om kaffe? Att jag gör..

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe

32. Sover du på någon särskild sida? Ne alla sidor är bra

33. Kan du spela poker? Nej.

34. Tycker du om att mysa? Myser mest hela tiden jag

35. Är du en beroendemänniska? Mja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja

37. Vill du ha barn? Ja vill jag säkert någon gång det.

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kardemumma

42. Äger du dyra smycken? Nej äger knappt nå smycken

43. Har du någon gång testat narkotika? blää

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? ost

45. Vem är den roligaste människan du känner? Werner

46. Välj ett ärr på din kropp? Harry Potter ärret i pannan då.

47. Vad har du för ringsignal? Always here

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja

49. Flirtar du mycket? Nej, vet inte hur man gör heller.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Ute på gårdsplan

51. Kan du byta olja på bilen? Nej

52. Har du fått fortkörningsböter? Ja

53. Vilken var den senaste bok du läste? Gravidchock!

54. Läser du dagstidningen? Nja

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix

56. Dansar du i bilen? Ne men sjunger

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nrj

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En blomma

59. När var du i kyrkan senast? Julast

60. Vilka personer utmanar du? Ingen för detta var jobbigt.

Tapeter till hallen är vald :)

Blir en mönstrad tapet som kommer vara på dom få väggar nere i hallen och på ena sidan av trappen. Sedan blir det en enfärgad som kommer sita på andra sidan. Färgen är rosa :) Så himla fina. Men tog nästan en timme att bestämma sig, hua hua. Längtar inte till nästa gång jag ska till Colorama och välja fler tapeter.


Chris Medina

2011 American Idol castoff Chris Medina - the guy who touched everyone's hearts and possibly made us shed a little tear with his heartbreaking love story about his girlfriend who currently suffers from brain injury due to a car accident - is the first example of the new partnership between American Idol and Universal Music Group. Chris Medina has been given the opportunity to release his debut single online. "What Are Words" which hit iTunes on February 24th is a beautiful ballad, inspired in his AI story, written by Rodney "Darkchild" Jerkins.















sakta men säkert

Imorgon då blir det ett besök på Colorama, för att handla diverse saker. Men list och takfärg står på delad första plats :) Mamma ska även följa med. Tillsammans ska vi glåma på tapeter, med andra ord kommer vi nog ut därifrån som två åskmoln :)

ca 15.00 imorgon är det slut.


you touch my heart and I kind like it



Älskar mitt hem <3



Kommer bli så himla fint :)

Härliga måndag

Går en C-tur idag på praktiken, så sitter hemma än och latar mig. Kollar när Snellman målar lister :) Det blir så vackert här hemma. Sovit som en kratta inatt igen :( Men bara bita hop och komma igen.

Söndagsmys


Haft mystime med Werner och Cilla


Städar å städar

Funderar på om man kanske skulle putsa nåt fönster med hmm. Någon annan som ska eller har putsat fönster?

Vad less jag blir!

Hatar mina sömnproblem. Vill så himmelskt gärna få sova en hel natt utan att vakna så fort jag rör mig. Idag har jag ont i ryggen som en tok, är på halvdåligt humör och har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på för att få denna dag att gå.

"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två."


Jag längtar härifrån

Tråkigt jävla väder!  Jag vill ha lyxlördag! Massa götta, så jag kan få svulla och bara va till körslaget ikväll.

Tar fläsket och beger mig mot duschen, sedan mot Gamla Stan. Dejt med Emma och Isac.

This life don't last forever, So tell me what we're waiting for


1 april

Idag ska man luras! Fast jag brukar glömma bort det, så jag kör lurfri dag idag tror jag. Hmm skulle iofs vara rätt roligt att lura en viss person som förtjänar det haha :)
Skulle vart på Ljusdal nu, men har inte tagit mig för att leta reda på ett par strumpor än. Ska åka till Hudik runt ett för att köra en kväll igen. wonderful.

Snellman fyller 30år idag :D Så himla stort grattis till honom.

RSS 2.0