Snart

Är det helg och jag längtar är så jäkla trött på arbetet mitt förtillfället och ont i ryggen har jag med!
Ska alldeles strax gå ut och starta bilen så den får gå ett tag innan jag och Pajsan ska ner mot köpingen.

Skönt det var igår att få lite hjälp på jobbet, E var med mig hela dagen. Iofs vart jag jäkligt stressad på slutet, så när vi var på näst sista stället trodde jag en sväng att det skulle börja spruta blod ur min nos.
Fasiken vad snabbt klockan går nu läre jag göra ett avbrott och springa ut ju. Hua så där då var det gjort med :)

Ne nu ska jag ta och göra iordning Pajsan sen ska vi nog ta och åka mot en ny arbetsdag.



Vad händer för er ihelgen, skulle behöva lite förslag!?


Bye


Prinsessa

Jättebra film :) Så glad att jag äntligen fick se den.


Orkar inte mer så säger God Natti :)

Praktikant

Gud som jag jobbade och hade mig igår, drygast var nog att jag inte var klar förre halv sex! Inte konstigt att man blir lagomt trött morgonen ef.
Pratade med mammi igår som berättade att dom hittat en praktikant, låt oss säga så här jag vart inte direkt överförtjust snarare vansinnig! Så kan ju glöma att jag ska vara någon hurtibumma när jag träffar henne, nä jag ska snarare lägga mig på golvet och låtsas få nå anfall. Vill verkligen INTE ha den praktikanten, visst dom är väl folk dom med men dom kan vara folk någon annanstans och inte upp i mig!!!  ARG.
Ska jag vara helt ärlig så kan jag nog börja grina bara för att jag ska måsta ha den där praktikanten, jävla 12jkhfds233211nj.


Gud så gott d kan vara med frulle ibland :) Snart ska man iväg och jobba och ha sig.



Kittys nya frilla är awesome, såg henne igår kanal 5 21.00


Bye

Tisdag

Hade hur trevligt som helst igår hemma hos Hans och Ingríd när vi firade pappa, jätte god mat från Gamla Stan vart det :)

Idag ska man besikta bilen känns mindra roligt, då jag vet säkert att en tvåa kommer jag få men om det blir fler vet jag ej :/ Så någon som har tråkigt till helgen kan ju få låna min bil och besiktningspapperet :P Kanske vid sådana här tillfällen man skulle haft en karl ändå, en händig jävel :)

Ne lite frulle nu och sen jobb


Bye 

Grattis :)

Till min far som fyller femtio idag :D


Ska strax åka på jobbet, efter det så ska jag hem till Hans och Ingrid och äta middag och fira min far.


Bye

Papaja

     

Promenix

                 




Underbart väder att vara ute och promenera med min älskade Papaja :)
Väntar på att köttfärs ska tina nu, för till middag blir det spagetti och köttfärs med ädelost i :D

Söndag.

Detta har verkligen varit en kanon helg :) I fredags efter jobbet åkte jag hem till DiselDoris och väntade på att hon skulle dona i ordning sig, sen vart det bolaget och en flaska La Chasse ett riktigt gott vitt vin! När vi anlänt till boda så kom Elin och hälsade på :) Det var fruktansvärt roligt, pratade gamla minnen och kände på bebismage! När hon hade dragit hoppade jag in i duschen och sen vart det en snabb sminkning plus att min jäkla hårblås gick sönder, tappa dom inte i golvet!!!
Lyssnade på bra musik och drack vin, fick för att hälsa på Fredda en sväng, efter det vart det gubbfest och sedan biljard hemma hos mister P :) Kom hem runt fyra och gjorde spagetti, sen la jag mig och snarka till 10.00


Igår drog jag till Cillivill på kafferep satt och kollade i gamla skolkataloger hahaha Så ni som känner på er att ni är jämngamal med Cillivills göbbe Werner, ni kan vara säker på att vi sett er :)
Sen drog vi till Sandra och fortsatte kafferepet där, skjusade Hanna och Henrik till berget på afterskii en snabbis sen tillbaka till kaffet :) Hämtade H&H på berget runt sex skjutsade dom till Emeline sen så for vi till Gamla Stan igen och parkerade Hannas bil sen hoppade vi in i min och väntade på Sandra som skulle till sin käraste som var hemma hos Mappen på gårdeåsen. Huua så med bil vi åkte men kvällen avrundades hemma hos vackraste Cillivill i soffan med Melodifestivalen på tvn sen skulle vi kolla på film med men jag sov typ hela filmen så runt halv tolv tolv åkte jag hem. Hoppas göbben hade de trevligt han som drog och drack öl :)


Idag har jag inte hunnit med så mycket än men är ju jäkligt skönt att bara ta det lugnt på en söndag med :)



Bye  

:D

Äntligen fredag, vart ingen halv dag idag men jobbar förhoppningsvis inte hela dagen iaf. Nog för att jag tycker om att få jobba övertid men det kan faktiskt vara skönt å få vila lite med för kroppen blir bra sliten av att gå å städa. Just ja vi ska snart få praktikanter och jag har tränat lite på hur jag ska hälsa på dom, tänkte köra något i denna stil, sträcker fram handen ståtligt rak i rygg "Sarah Andersson 5år i branschen, välkommen ombord". Sen måste man ju ha lite pondus i rösten när man säger det med, jag tror faktiskt att praktikanten kanske blir lite -nämen wow, hon måste verkligen veta hur man moppar-


Kunde ha förlorat allt vett igår! Klockan börjar närma sig 23.00 och Fringde går mot sitt slut för denna torsdag då som en blixt från klar sky kommer en vettig granne på att man kanske skulle ta och skotta!!!!! Jag vart tokig inte nog med att fringde hade slutat nu och jag knäppt av tv för att sova eftersom jag ska upp tidigt, näää då ska dom börja skotta Hallå jag fattar inte vitsen med att skotta runt elva på kvällen, är man arg och behöver take a break eller vad är det frågan om, för det finns inget logiskt i att skotta så sent! För vill det sig så kan det ju börja snö som fan på natten och då är ju skottningen lika med noll! Jaja smsade iaf DiselDoris för att klaga och det hjälpte lite grann.



Nu frulle sen jobb, ha en bra dag :)


Bye

Smärta

Gaa har väldigt ont i ryggen, drygt som sjutton eftersom den blir värre efter man suttit en stund! Men det som inte dödar det...


Funderar på att laga middag men är ju så jäkla tråkigt att laga när det bara är en man ska laga åt, gillar känslan av att få laga mat till andra, kan bero på att jag tycker att jag är så jävla duktig på det iofs!


Jobbade med bästa Hanna idag på efm, tycker vi utgör ett förjäkla bra team :) Min lilla rompanissa!
Mina skor måste vara totalt värdelös, faan man får gå runt och vara blöt i strumporna från morgon till de att man kommer hem och slänger dom åt helvete, skor ska ju skydda inte bli dyng sur så fort du råkar trappa i "lite" snö!


Neä nu ska jag kolla efter nåt att äta suck.

Bye


God morgon :)

Igår kväll tog jag och slog på stort, innan klockan slog 21.15 låg jag i sängen och försökte somna och till min stora förvåning så somnade jag ganska snabbt iofs vaknade jag några gånger under natten men det gör jag ju i vanliga fall med -drygt.

Idag ska jag börja min arbetsdag på sågen, sen blir det förhoppningsvis kafferep hemma hos DiselDoris innan man fortsätter jobba. Imorgon hoppas jag på att få jobba halvdag, älskar att jobba halvdag på fredag!


Ne nu ska jag ta och göra lite frulle och sen måste jag väcka Papaja så hon blir lite pigg tills vi ska åka :)


Ha en bra dag!


Bye

Pyffpyff

Papaja sitter och kollar på Elvis och låter pyffpyff, undra om Elivs inte är så leksugen som hon är...


Efter denna dags hårda arbete hämtade jag Henrik och vi åkte hem till mig och kollade på film, så snäll som jag är bjöd jag även honom på middag :) Lång promenaden blev det ingen av men en promenix vart d iaf.
Har upptäckt att det bara är skit på tv ikväll och värsta programet är Lyxfällan!


Jag gillar inte:

att jag snart ska börja packa
att man måste gå upp tidigt mån-fred
att det snöar hela tiden
att jag är så himla "jag ska bara"


Baah kanske jag saknar dig min vän.


Bye

Tillbaka

Grymt uppehåll man haft, internet har ej varit min bäste vän på senare tid eller är det kanske bara så att E har tagit upp all tid vid datan, vem vet.


Har iaf klarat av januari månad nästan galant med små missöden i slutet men det spelar mig igen roll eftersom jag ändå (om man ska räkna helt riktigt) skulle kunna räkna från 25december wihoo :)
Men nu har jag iaf kört ett "pass" och funderar på hur sjutton folk verkligen kan vara utan det?!


Köpte en ny tröja igår, i love it förrutom att den sticks! Hur i sjutton lyckas jag av alla kläder jag tittade på igår lyckas köpa en som STICKS??! Aja den var ju fin och vintrig iaf. Haha när jag och E kom hem till boda drog jag på mig tröja och skulle leka prinsessa men vete sjutton om inte Werre har rätt, jag ser nog ut som en ryss hehe :D 
Haha skulle ju göra en snygg pose för E men en annan är ju lite för dålig på det så E började skratta och bad mig ta bort ankbenet :)


                  
mycket ankben                     lite ankben







Hua ska snart åka iväg och jobba, efter jobbet blir det en lång promenad med bror kanske. Ska åka direkt till Jarse nu på morgonen så då kan man vara hemma lite längre än vanligt och det gillas skarp.




Bye 

RSS 2.0