GRATTIS

CAROLINE JONSSON PÅ DIN 20ÅRSDAG!


Faddergalan

Kollar på faddergalan ikväll, har precis bakat klart pepparkakorna, ska provsmaka en sen för att se om dom duger. Dricker även ikväll lite glögg, det är ju så fruktansvärt gott :) Imorgon e de en arbetslösdag så då blir det till att julpynta klart, ska nog även kolla igen vilka grejor jag kan sälja/slänga undan.



Idag har det varit jobb jobb, sen åkte jag hem åt lite mat, slängde mig i badet ja och sen hann jag inte mkt mer innan jag började baka.



Du saknas mig fortfarande.

 

 

 

Bye.


Hemma igen.

Ja då var man hemma i boda igen efter en helg i sthlm :/ Vill verkligen tillbaka saknar redan min lilla nanna :)

Hanns även med lite julskyltning när jag kom hem, köpte två julblommor och en till miniblomma även en lott av C&Cs klass :)

Har blit lite glögg och dom där goda snacksen jag lärde mig göra av Hanna ikväll, även julpyntat men det är lite. Ska ta tag i det där på tisdag när jag är ledig.

 

Ne orkar ej skriva något mer, tror jag måste få sömn nu!

 


GRATTIS EMMA 20ÅR.

Bye 


Glögg

Dricker glögg och har slagit in julklappar, nu har vi jäkla inama mys :) Hanna har blivit skvätt galen hon slår in klappar som redan är inslagen :D Jäklarns vad skönt det är att slippa ljusdal :) Kanske skulle stannat kvar ;P

imorgon fyller emma 20 och på måndag fyller caroline 20 :) slipper man springa på boa åt dom små :P


Ne nu ska jag fortsätta mysa <3



Bye

Julklappar.

Har inhandlat julklappar åt mamma&Rolf, pappa, mumsa idag och igår :) Har skapligt ont i tassarna nu men vad sjutton det känns som att det var värt det. Höhö lekte även lite stalkers när vi fick syn på Linda Rosing inne på NK, kanske inte var någon vi hoppats på att se men what a fuck, var lite roligt iaf :) NKs julskyltning var verkligen något extra :)


Sen ska Hanna tydligen göra nå snacks med tunnbröd ädelost och ruccola hmm får ju se om det är något som faller miss andersson i smaken :P Kanske även blir restaurang med men sånt som märks senare..


Bye

sthlm

Sitter hemma hos Hanna nu och är väldigt nyvaken -gäspgäsp-.. Hanna springer runt och donar lite, Eve sitter i sängen och kollar på nyhetsmorgon och pratar i telefon, sj har jag intagit soffan och skulle kunna stanna här några timmar till, den e ju så jäkla skön :)

Var verkligen jättetrevligt igår :) Showen var helt underbar,
bästa nummret var i slutet när en man kom in med sina hästar och körde en otrolig uppvisning av horsemanship av den högsta klassen.  Dom hade även en rodeotjur som Hanna ville rida men tyvärr stod alla mellan 6-10år framför så hon hann ej :P


Idag ska vi iväg och kolla i lite affärer plus att vi ska kolla på NKs julskyltning. Klockan halvtvå åker Eve hem till ljusdal för att gå  på inflytningsfest, tråkigt för har vare jätteroligt att umgåts med henne.
Men nu ska jag ta och rycka upp mig sätta lite fart under fötterna så man kommer någon vart..





Bye

färg.

 

 

 

 

vete sjutton hur jag får tillbaka färgen på kameran..


Mot stockholm..

..med ny hårfärg å allt, är fortfarande väldigt sur över att det inte vart som jag ville hmm!

Håller på poch packar för fulla muggar nu. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Plus att tröjan jag ska ha på mig idag har av någon konstig andledning gått och gömmt sig, kan inte för mitt liv förstå vart den är..
Uscha gruvar mig som satan att sätta mig på tåget, blir ju så lätt rstlös när jag ska göra sådana här resor själv.. Fan att jag inte var lite mer haj då skulle jag ha tagit min bäste vän lilla röda, men eftersom det sist slutade med att jag körde mot mötandes trafiken i stockholm så chansar jag inte på att köra igen....




Ne nu måste jag bli klar, ska dumpa en cider hos Emma med. Sen vara nervös att jag missar tåget  och allt som hör till när jag ska på en trip haha :D




Bye, take care


Blond vs Brun

Vette sjutton om jag inte ångrar mig lite över att jag färgat håret :s Fast kan ju vara för att det inte vart som jag hade tänkt mig jäkla skit färg å inte fastna nå bra ! Men men ska slänga i en eller två till bara jag får tid över. Tack och Lov för min ny inköpta pälsmössa så jag kan gömma håret i den :)

Men glöggen var iaf god :) Clementin Glögg blir mer av det framöver.

Har fortfarande inte packat inför imorgon.. Ska alltid vara klar i sista sekund jag, aldrig att jag lär mig.

Längtar efter att vara framme i sthlm nu, ska bli så himla roligt att umgås med Hanna och Eve :) Även träffa Eves kompis Ida :) Globen Horse Show flera år sedan jag var där sist e ju faktiskt jäkla roligt att kolla på :)


 inte längre blond. 





Bye


Glögg

Hann aldrig skriva något igår så tar och gör en liten uppdatering i detta inlägg.

Igår var det löningsdag :) Som jag älskar dom dagarna :) Efter jobbet var jag iväg med Cilla på FiftyFifty och köpte en pälsmössa och halsduk :) Slog även en vurp i det hala och leriga gräset när vi skulle ta ut pengar hehe...
Efter vi handlat skjutsade jag hem Cillivill, hämtade upp Emma och åkte iväg igen på centrumhuset för hon skulle handla lite grejor. Själv köpte jag en ny mascara och hårfärg :) Sen var vi även på matpunkten och handlade lite smått och gott. Efter allt handlande och donande på köpingen skjutsade jag hem Emma. När jag väl kommit hem själv var det bara att göra sig iordning för filmkväll med Laars :) Vi kollade på den bästa film jag sett på länge, Twilight! Vilken jäkla film att vara bra, jag lära även snörvla lite i slutet :) Edward jävla sexbomb han skulle jag lätt kunna bli en vampyr för ;)


Idag tog jag och var lite hurtibumma och började jobba 06.00 :) Vad gör man inte för att få sluta lite tidigar. Har varit hos sandra två gånger idag ena gången på lunch och den andra innan vi skulle iväg och handla lite. Träffade även Johanna hos Sandra hoho har nog aldrig skrattat så mycket på länge som när vi satt och pratade och rökt.

Lyckades även skämma ut Sandra lite på systemet, eftersom jag är lite halv dov och lyssnar bara på det jag vill, så hörde jag henne bara nämna Lill-Babs och päls, så jag nära på vrålar "Vadå Lill-Babs", då börjar Sandra och Johanna garva plus att Sandra springer och gömmer sig, tog för mig ett tag att fatta att Lill-Babs stod i kassan och antagligen hört mig vråla hennes namn och mitt tjat när jag inte fattade varför Sandra sprang iväg :D:D

 

 

Nu ska jag ta och färga håret, värma på lite glögg och packa lite tills imorgon :)

 

 

Bye


hmm..

Skjutsade hem Emma för ett tag sen, hehe och för ovanlighetens skull fick vi soppatorsk vid Lock.. Men hjältarna Cillivill och Gubben fixade det :) Tack mina änglar <3

Är hemma nu och kollar på vänner, funderar på om det snart är dags att sova. Man måste ju vara pigg när man ska iväg och jobba, jobbar ju bara imorgon och på torsdag e ju ledig på fredag för då drar jag till sthlm :)

Är förjäkla sugen på glögg, får nog bli lite sånt någon dag :)


Bye


Arbetslösadagen

Har precis kommit hem från att ha varit i ljusdal och järvsö..

Åkte ner till storhaga och hämtade Emma och skjutsade henne till sin papps, efter jag hade övertalat Henrik att Pajan skulle få vara med han :) Efter jag släppt av Emma åkte jag till Carro och rökte och pratade lite, träffade även Ante och Markel där. Sen for jag vidare till Cilla och Gubben drack lite kaffe och rökte massa cigg och hade allmänt trevligt som jag jämt har med dom två :) Efter det var avklarat så hämtade jag Emma igen och vi for till prix oxh handlade lite kattman, sen vidare till centrumhuset och tittade efter lite kläder. Sen var vi på matpunkten men kom på att det är billigare att handla götta på dollar. Efter vi gjort ljusdal for vi och hämtade Papaja och vart lite sne på Henrik som var snåljåp! Åkte även till pappa och kollade om han var hemma, men det var han ikke och det är ju inte alltför ovanligt. OkQ8 i jarse vart vårt mål där köpte vi cigg, träffade även på Peter och vovven så hälsade lite snabbt på dom innan vi åkte till ica därvi köpte choklad och dip :)

Så nu blir det myskväll, väntar på att Ugly Betty ska börja nu :)















Bye


Några av bilderna








Jag och min Papaja

Kallmyr

Har precis ätit lite lunch med min bror :) Nu sitter vi och kollar på Christine ho ä väl för skoj  ho :) Nu ska det knäppas lite kort, sen drar jag nog mot ljusdal!


Saknar nog dig lite karljäkel, fast vi träffades igår. Men tycker ju det är för himla roligt att umgås med dig :D 
Dig ska jag aldrig släppa, du betyder så himla mycket och du är min bäste killvän! <3


Kallmyr bla.

Idag gick det fort att bada och göra sig redo, men känner mig ju så himla stressad! Ogillar verkligen att sova länge när man är ledig suck..
Nu ska jag åka till Kallmyr och leta reda på Henrik.. Kom ju försjutton på att jag ska hälsa på CilliVill med idag :) Hon coh Coroline har haft nationellaprov i svenska dag, hoppas det gick bra för er :) <3

Ne nu har jag inte tid att sitta här, have a nice day :)

Bye


God Dag

Har nästan nyss vaknat, håller på och tappar upp ett bad :) Baksidan med att aldrig kunna somna är att man blir lite trött i ögat när man vaknar...

Idag blir det kanske lite städning hos pappa, om jag orkar :/ Träffa Madde Larsson om jag har tur :) Knäppa lite kort med Henrik :D Ugly Betty och Desperata :D

NE nu ska jag sjunka ner i badet och njuta..


vänder andra kinden till

Bye


Svårt..

Har så jäkla svårt att bli trött, är fortfarande väldigt pigg. Kom nyss hem från ljusdal var och hälsade på en annan stackare som inte heller kunde sova. Så vi kollade på 2½ men och pratade gamla minnen :) Riktigt trevligt faktiskt. Men nu ska jag se klart filmen jag började på tidigare och sen ska jag väl försöka sova lite..



Just ja fick nya kläder av mamma idag, tackar tackar :D



Nä tack och hej från mig ;)


Måndag.

Denna veckas första arbetsdag har varit riktigt bra :) Men jäklar vad det var halt imorse !

Pratade lite med Carro idag hon har klarat halkbanan, Grattis till henne :) <3

Efter jag jobbat klart var jag å hämtade pajsan sen drog vi och fikade lite med cillivill och hennes gubbe :)

Vill ni testa gå antikrundan någon gång så är det bara att ta ett varv runt Werner :P

Har även kollat på film med Lars och Jon, GoPöjkar det :) Även om Jon valde en jävligt kass film men som tur var så bytte vi :D



cilla & kattungen


gubben men han syns

ej så bra :P

våfflan

inga kommentarer

cillivill.

 

 

 

Nu ska jag ut med Pajsan, sen blir det nog slöa i soffan tills jag blir trött.

 

 

Bye


God natt.

Har precis kollat klart på filmen :) Den är ju för jäkla härlig. Söndags myset är i vilket fall till ända och jag ska ta en natt cigg och sen hoppa ner i sängen, så man blir utvilad till en ny vecka med massa jobb höhö. Hoppas dom första fyra dagarna går fort, för på fredag förmiddag dra jag till el stockholmo för att joina Hanna, Evelina och någon Ida (tror jag det var), vi ska på globen horseshow.. Ska även kolla efter lite julklappar till nära&kära och en klänning till mig, hoppas jag hittar någon fin, i vilket fall som helst måste den vara röd :)


Någon som har lust att hitta på något skoj på tisdagen? Är ju min arbetslösa dag det :/ Och fler av dom kommer det att bli, eftersom jag går ner till 60% 14dec tills i mars suck...




God natt och sov gott.

ut i regnet.


litet sår över läppen är
allt som är kvar sen
vurpan förra fredagen.


hittat något intressant?

 


bökar runt i gräset.


vill inte titta in i
kameran, jäkla pajs :)





Ne nu jäklar blir det äntligen lite film :)


bad mys.

tår :) 
myys 
vänder andra kinden till 
badmys




början på söndags mys


Bara med mig själv.

Blir bara hemma för mig själv ikväll, ska krypa under filten och kolla på vi hade iaf tur med vädret igen :) Vart bjuden att kolla på film med Lars och Jon men behöver lite ensam tid för mig själv..

Men innan det blir någon film ska jag ta ett varmt bad och läsa lite bok, har precis börjat läsa Svensk Maffia, verkar vara en bra bok.  Plus att jag ska plocka ihop lite här hemma med.






äntligen gav mammsen efter och gav mig sina skor, 
men måste klacka om dom.


Robert Pattinson - I'll be your lover

I'll be your man
I'll understand
I'll do my best
To take good care of you

You'll be my queen
I'll be your king
And I'll be your lover too
Yeah yeah

Yes I will

Derry down green
Color of my dream
A dream that's daily coming true.
And ohhh when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too



Bye


Hemma.

Sitter hemma med Emma, vi har ätit pizza idag :) Orientale jummie så himla gött det. Vi har även varit hemma hos mamma och fått lite bullar och julmust :) Nybakat e så himla gott..

Verkar inte som om mammi hade tid att komma idag, suck.. Glömde bor å ta med dvdn när jag i kallmyr så nu måste ja dit igen höhö..

Ne om man skulle göra något vettigt sen kanske.





Vill kramas.



hahaha jungfrublod, serier är för roliga dom.



Bye


Söndag

huabua, har sovit ganska länge idag med :) Väldigt skönt det tycker jag och för en gång skull var det jag som väckte emma och inte tvärtom :D Ska snart ta och kamma mig, så jag kan åka ner till henne.. Är så jäkla sugen på pizza idag! Hoppas mina bröder vill ge lite syskonkärlek idag höhö....

Senare idag ska mammi komma hit och hjälpa mig städa, bäst jag gömmer bötern då så hon slipper se den iaf :)

Men man är ju lite bortklemad ibland och det trivs jag med!



                 
papaja min kärlek                  syskonkärlek                        egotripp









Bye


Skit.

Sikken jäkla lördag, först blir den förstörd av bakfyllan sen så vart den bara en flopp i vilket fall som helst... det enda som varit trevligt är väl när jag Sandra och Emma åkte lite bil, var och hälsade på i böckhuset där, Fredrik, Björn, Fredholm och Jonas var å drack öl, sen efter det skjutsade jag hem brudarna och åkte hem efter det. Har nu gjort ett försök att kolla på Head of state men somnade bara så satte mig vid internet istället..

Synd att det är så kallt fick sådan jäkla lust att gå ut och lägga mig raklång och kolla på stjärnorna och fundera över livet. Vilket liv man lever igentligen, men borde ju vända även det någon gång.. :)

Fasiken att blåbärs soppan tog slut, var så jäkla g
ott. Måste köpa mer imorgon och lite vaniljglass till det. Ska även få hjälp av mamma att röja upp lite här hemma, byta gardiner och annat tråkigt. Sen ska jag nog sno Roberts dvd så jag kan kolla på Vi hade iaf tur med vädert igen :) För jäkla rolig film det! Även John ska nog komma en sväng och hälsa på imorgon...


Karl du är den enda jag tänker på och ont gör det. Får nog leta mig en cowboy trots allt.

Bye


Lördag.

Sitter hemma framför datan, har kännt mig slö hela dagen, jäkla bakfylla.. Men börjar känna mig skaplig nu :) Väntar på min mor eller rättare sagt segproppen, som ska skjutsa mig ner till ljusdal så jag kan våldgästa Sandra och hämta bilen, om det inte blir lite alkohol hos henne. Men d lutar nog mest åt det nyktra hållet, men kan ju vara jäkligt skönt det med..



Igår hemma hos Sandra smakade vi av lite olika glögg smaker och drack vin och sjöng kareoke :) Sen mötte vi upp Lars och Jakob utanför Sandra, så drog vi till Jon och satt där och pratade strunt... Sen drog vi upp till Palle en sväng men ej långlivad där för Sandra ville hem.. Så då promenerade vi därifrån och lyckades ring mister och prata, så då vart det ju ett litet grinpartaj där en sväng efter jag lagt på. Att jag aldrig LÄR mig, nej då inte jag inte..



Ne nu ska jag leta upp ett par sockar och skor för mamma ringde precis och talade om att hon var på väg.




Bye bye

Henrik

Sitter och lyssnar på när min bror sjunger, tycker han är så himla duktig :) Modig är han med, inte många 14åriga killar som vågar sjunga som han gör ! Go HenkeBenkeBus , älskar dig.



Har jobbat på riktigt bra idag på jobbet :) Hmm gråtuss på bilmetro tyckte att jag påminde lite om hitler med mitt sår under näsan haha, sikken dåre han är :)

Var till Sandra på lunchen och drack kaffe å snokade lite på facebook.. Hmm kan inte riktigt förstå vad det är hon gillar över farmvill (stava säkert fel med), tycker det verkar så fruktansvärt tråkigt!

Sen efter man hade varit där så var det jobb jobb och ännu mer jobb.

Efter jobbet var jag till Sandra igen, sen for vi och hämtade Papaja sen ralla vi ner till bolaget, för att inhandla oss lite vin tills morgondagen :) LÄNGTAR! Sen var vi på matpunkten och handlade lite matvaror, sen fick Sandra för sig att hon skulle börja jobba, så släppte av henne och stampade gasen i botten och drog hem i den lilla röda :)

Funderade ett tag på att åka till gymnasiet för att kolla på lite folk med bror, men han hade ingen lust så det sket sig! Så det fick bli datan och tvn för mig.





Imorgon smäller det och gäller det :) Längtar tills vi ska haha avsölja vår plan, baah vad glad dom karlarna ska bli ;) Men hur mkt bättre än med vin och karlar kan det bli då ;D Hmm men frågan var ju vad man ska ha på sig..! Är trött på det vanliga gamla slit och släng partii kläderna, vill hmm ha nåt som inte riktigt är mig men ändå är det lite mittemellan (?) ...




Nix Pix nu blir det ut med Pajsan och sen sängen.



Bye you now you love me ;) caching


Bonde söker Fru.

Bra eller dåligt? Enligt mig så är det riktigt bra :) Man blir riktigt road av att se det :) Längtar tills det börjar , sitter just nu och kollar på Biggest Loser, tycker verkligen dom människorna som är med där är så himla duktig. Är så att jag kan få en tår i ögat ibland när jag kollar.



Jobbade idag skönt :) Så man får dagarna att gå, är så jäkla tråkigt att bara gå hemma! Imorgon blir det till att jobba själv hela dagen suck är så himla tråkigt.. Men har ju fyllt på telefon så jag kan ringa och beklaga mig lite -Tack och Lov :) Sen blir det nog även lite kafferep hos Sandra om man har tur :)
Efter jobbet idag skjutsade jag Emma att ta sin svinspruta.. Tror inte att jag ska ta någon, jag är helt övertygad om att den inte är så himla bra.. Men visst är det väl bra att folk tar den så slipper dom smitta mig :)






Bye

Helg

Gud vill ha helg nu, vill dricka vitt vin och snacka dynga med Sandra, helst på Jons ballkong, var så himlans mysigt sist :) Men är som sagt bara några dagar kvar nu iofs måste vi övertala Jon med, men jag låter Sandra flörta lite med sin karl så ordnar det sig nog :)




Ett år går så jäkla fort har jag märkt, har även kommit på mig själv med att vara en drömmare. Som när inser sanningen istället börjar drömma om hur det skulle kunna vara.. Jag vill inte se idag, jag vill vara fast i min dröm för där är det du och jag, bara du och jag... Baaah hur svårt ska det va? Ja hur svårt ska det igentligen vara?


Min vän säger "men skit i honom, du ser ju hur han beter sig och han verkar ju inte bry sig om hur han sårar dig"..
Men vad ska jag göra jag försöker ju men det går bara INTE.    Jag tycker ju så fruktansvärt synd om honom, vill bara få hjälpa honom att må bra igen.. Men vad ska en flicka göra när hon inte kan hjälpa....? ÅÅÅÅÅÅÅÅ suck.




Nä nu får det vara nog så är det bara.

Ska snart ta och lägga mig och läsa lite sen blir det sova, så man orkar upp till jobbet imorgon med ett leénde på läpparna :)



Bye


Desperata :)

Jajemensan, för ugly betty med glass och choklad och nu börjar desperata hur bra är inte tisdags kvällar :)

Tisdagar med slemhelga dom är toppen bra dom :)




Var ju till hudik idag, riktigt trevligt.. först sjukhuset sen handlade vi lite på Ö&B och sen käkade vi på Frasses :)



Bye.


Trött.

Har så jäkla ont i huvudet, varje morgon samma sak! Börjar fundera om det har något att gör med vurpen i fredags :s I vilket fall som helst känns det som jag lever på alvedon och ipren förtillfället..

Sitter i soffan nu inlindad i min mysfiltoch lyssnar på Taylor Swift. funderar på om det är dags att hoppa in i duschen och sen åka ner mot köpingen göra ett stopp i gamla stan och dra en cigg å kaffe med Sandra, vi ska ju smida planer vi :) Kanske vi ska ha en varsin skåning höhö :P




Gud ska veta att jag saknar dig som en tok, men vet att det är för sent. Det kommer aldrig ... </3




Bye


Ullared

Ullared på tv, är ett ganska ok program höhö.. Skulle ha varit dit någongång och kollat läge..

Var hemma idag har ont som satan i huvudet, och lite hosta å snuva.. Fast ondast har jag i ansiktet, vill att tjockisläppen ska lägga sig nu! Kan ju knappt röra överläppen, jäkla skit fredag.

Lördagen var hmm kanon bra fast lite hmm vad ska man kalla det även lite kaos-aktig.. Älskar Jons ballkong med vin och Sandra och babbelbabbelbabbel, måste göras om snarast..

Bye


ont.

fredag den trettonde, hmm ja nog fasiken var det en oturs dag, drog en vurp och slog upp halva ansiktet suck..


sitter hemma hos Cilla och dricker kaffe med henne och Sandra, blir nog lite vin sen :)

orkar. Bye

Hem.

Å börjar efter tre års tid äntligen bli nöjd med mitt älskade hem :) Är nästan så man inte vill flytta om det nu blir så, måste börja planera detta i detalj nu, så jag är redo. Men man måste ju ta en chans när man får det plus att jag skulle ångra mig grymt mkt om jag inte drar.

Sitter hemma hos Sandra nu och har lunch, sen blir det iväg å jobba några timmar till, sen blir det till morfar och hämta Papaja sen kaffe med Cillivill, sen hem å mysa.

Helgen kommer att bli nykter har massa att göra, ska på fredagen ha filmkväll, lördag blir det bokbytar dag och kolla när Henke tävlar :D:D Helgen kommer med andra ord bestå av MYSPYS :)

Jag står stark kvar.


Bye


Jobb

sitter hemma hos sandra på liten lunch rast, ska snart åka och jobba igen. Har ingen större arbetslust idag, är så jäkla slut efter helgen.

Skit Lördag ! Vart för full att jag aldrig lär mig att sprit är något jag inte tål.. Stackars Lars fick stå ut med att ha mig sovandes i soffan som det vart lite barr i, efter min powernap på en gräsmatta, när benen inte ville lyda mig!

Fredagen var däremot väldigt skoj, iaf tills jag vart utkastad från Järnvägs.. Tackar gudarna för att d stod en trevlig karl på tings som skjutsade hem mig.. Men kan för mitt liv inte komma ihåg vem det var jag pratade med utanför järnvägs suck, men det märks väl kanske...


Idag blir det stor städning hemma, sen mys med massa ljus, kanske man skulle ha bakat lite med :) Längtar som satan tills man ska börja med julbakningen :) Helt underbart med juldofter.

Till helgen blir det nyktert - skönt.

Bye 

Ingen dator.

Är ganska drygt att inte ha någon dator som funkar suck!

Eller allt som inte funkar som det ska är ju drygt.. Sitter hemma hos Sandra och gör inte så himla mkt vettigt, skulle till pappa och städa idag men han hade ej tid.

Vill att klockan ska bli åtta så jag kan krypa ner i soffan och glo på bra TV!

Vet inte om jag om jag vågar ta chansen och flytta och då menar jag inte mupp flytta inom sverige utan utomlands, vill ju sälja allt jag äger dra börja på nytt. Men det skrämmer mig. Vill vill.

Men är inte riktigt redo än att släppa taget, hoppas fortfarande fast jag vet att det är ett ALDRIG.

Drar snart till sthlm till Hanna och Globen :)

Bye


RSS 2.0