Bibblan

Är på bibblan med Ida har pluggat inför morgondagens redovisning, men nu blir det hem och bära ved och elda lite innan jobb.


Sthlm

Klockan sju började vi vår resan från Ljusdal mot Stockholm. Största delen av resan bestod av att spela hänga gubbe :) Vi bytta tåg i Gävle och då fick vi sällskap vid vårt bord av en dam och hennes dotter, även dom spelade med oss, så resan ner gick bara bra.
Vi tog tunnelbanan och drog direkt till Globen, där vi shoppade en massa saker på en massa olika affärer, så nu är jag även en kamera rikare (tack Madde för att du glömde din hemma).
Efter att fått mat i magen och Madde hade fått en massa utbrott så drog vi iaf på hästmässan, jag gick runt en sväng och kollad men sen gav jag upp slog läger utanför på golvet, lät Madde fortsätta sin handling på egen hand.
När klockan var 14.25 började vi dra oss mot våra platser där vi skulle sitta, Madde skickade jag iväg för att inhandla popcorn, drick och bilar :)
Efter att ha kollat ett tag på showen så skulle Madde dra och få autografer av Malin och Peter, så jag skulle vara snäll och ta popcornen. Men pappersskålen var lite hall så den far ur mina händer och rakt i ryggen på damen framför mig, popcornen skvätter åt alla håll. Ursäktar mig lite fint, men hon sa att det inte gjorde något så låtsades tro på hennes ord.
Efter showen så åkte vi Skyview :) Det var verkligen en upplevelse, fast nästa gång ska jag åka på sommaren.
På T-centralen fick vi reda på att tåget var försenat. Skulle gå 20:41 men var nu ändrat till 21:22, tjoho tänkte jag och fick en smäre vansinnesutbrott, men när klockan slog 20:53 ändrades helt plötsligt tiden på tavlan med. Tåget skulle precis gå, dom vrålade i högtalarna att man skulle ta plats på tåget. Så med hjärtat i halsgropen och massa kassar och Madde i hälarna skenade jag genom T-centralen som en galning. Tack och lov hann vi, även dom andra som hade kört ett lopp i T-centralen.
Värst av allt med resan var att jag inte hittade någon pälsjacka, VÄLDIGT VÄLDIGT besviken.
Så vet ni någon sida man kan beställa en på så skulle vara tacksam om ni kan dela med av er länken.

take a shower and come to life

Ska skriva lite mer detaljerat om Sthlms-resan senare, t.ex. hur jag inte hittade min päls, fick springa som tokar inne på T-centralen, tappar popcorn i huvudet på en dam m.m.
Men först en dusch och klä på sig lite nya kläder :)

Robert fyller sjutton :)


A day in the capital

Tar ett kort med kameran jag vart tvungen att köpa i sthlm
Satt lugnt och "glatt" å väntade på Madde medan hon skenade
runt inne på hästmässan.





Shopp shopp








Inför hoppningen






Häst







Hopp










Det var en helt fantastisk dag :) Bäst var barbacka hoppningen!
Har även handlat den mysigaste morgonrocken ever och dom skönaste tofflorna!

go to the capital and are looking for a fur

Gud som jag hoppas på att jag hittar en snygg pälsjacka idag, måste bara ha en denna vinter! Förra vinter letade jag som sjutton men hittade aldrig någon päls, men nu jäklar!


Ha en bra dag, själv ska jag ut och starta bilen så den kanske hinner bli lite varm innan vi ska åka :)

I ran past and saw a thousand people on the road

Imorgon klockan 7.OO sitter jag och Madde på tåget som ska ta oss till Stockholm, ska dit och shoppa lite inför julen och ska även se en akt av Globen Horse show efter det så ska vi springa som tokar på häst-mässan, så kan tänka mig att det blir en hel del kassar att släppa på hemvägen..
Denna vecka har min grupp och jag gjort klart 7st redovisningar (ganska så stora redovisningar med om jag får säga det själv), slutade även med 7 G:n, så är sjukt nöjd måste jag säga :)
Var och hämtade ut paket idag från posten, olala som jag älskar min nya klänning och handskarna och sist men inte minst mina helt underbara skor :)

Go and work as usual

Ska dra ner på Ljusdal nu så man får detta avklarat någon gång, är fortfarande jäkla trött och det märks väldigt väl på mitt humör.

forever together

ÄLSKAR MIN FAMILJ

Just a regular Wednesday

Idag är jag trött som bara den, sitter i älskade Kallmyr som vanligt och försöker hålla mig vaken. Hade svårt att sova i natt, var alldeles på tok upp i varv, typiskt. Ska försöka plugga lite så jag får några uppgifter att lämna in till skolan, meeen vi får se hur det blir med det idag, kanske slänger mig på mumsas säng istället och vilar båda ögonen en sväng.
Ska iväg senare och jobba lite med Cillen och efter det blir det till att hämta Papaja hos morfar :)

inside my heart


I still believe in summer days. The seasons always change and life will find a way.

Sanningen är det att jag är nog rädd för vad som ska hittas.

G G G G G G

Igår fick Ida G på redovisningen och vi andra fick ett snäll G hahaha :) Idag har vi haft två redovisningar på morgonen och då klarade både jag och Ida G TJOHO :) Dom andra två gick det tyvärr inte lika bra för.. :/ Om någon timme ska vi ha två till redovisningar och då hoppas jag på att få G med, så håll tummarna för att vi klarar oss :)



Ha en bra dag :)

sometimes one is just so tired

Baaah, sitter i skolan och ska snart ha den där förbaskade redovisningen. Jag känner att vi är så himla taggade allesammans!?, vi sitter tydligen hellre med facebook och annat än att försöka plugga, karaktär vad e de!?



Pluggis

Har försökt att plugga på till gruppredovisningen imorgon med Emma nu, men efter 33 sidor om inte mer så tycker vi att det är nog. Vi ska ha kunskap om människokroppens uppbyggnad och funktion samt känna till människans normala fysiska utveckling från livets början tills dom dör..
Hur roligt lät inte det hmm...
Nu ska jag åka till morfar och lämna av Papaja och sedan blir det till att åka hem och släppa ner ved så man får det varmt och gött ikväll :) Sedan blir det julstök och film.

everything will fall like the wall in berlin

...

Bebis Papaja :)

Mitt älskade hjärta.

Snart en månad :)

Man ska ju inte njuta av en seger i förskott men det gör jag iaf :) Snart har jag lagt en helt vit månad bakom mig och fler ska det bli :) Är så jäkla skönt och man känner riktigt hur kroppen sakta men säkert börjar svara positivt på detta.


Ska strax åka till Boda på julmarknad med Emma och sedan ska vi plugga inför morgondagens redovisning :/ Bläää

Hudiksvall

Strax ska jag och Emma åka till Hudik för att hälsa på pappa en sväng :)

Ha en fin dag!

Torsdag

Snart är det helg igen :) Helgen kommer att bestå av hemma-mys som även dom två senaste helgerna har gjort, måste säga att det går bättre än jag trodde, man dör faktiskt inte av att sitta hemma och bara vara och det var väl en jäkla tur.



Ska åka ner till Ljusdal om nån timme och göra rätt för mig, sedan blir det hem och elda och in vänta Criminal Minds :)






Like it

oo yes ;D

svarta handskar

Beställd

klänning

Beställd

Skor


Skickades efter nyss  :)

Hjärtslag

Idag har vi lyssnat på Emmas bebis hjärtslag, det var så man fick en tår i ögat. Helt otroligt var det! Kan inte ens föreställa mig hur det måste ha känts för Emma när hon hörde slagen <3 Det är kärlek det där.
Emmas mage :)
I skolan är det fullt upp och känns som jag ligger så jäkla långt efter att det inte finns, nästa vecka vill jag inte ens tänka på för då har vi redovisningar för fulla muggar!!

Kallmyr

Sitter i Kallmyr med gravida Emma och vi väntar på att Henrik ska bli klar :)
Imorgon ska jag iväg och fira världens bästa pappa <3

Dagen innan advent

Jag kollar ut igenom fönstret som så många gånger förr,
snön yr vilt utanför. Jag känner lukten av dom nybakta pepparkakorna som jag precis tagit ut ur ugnen, det är dagen innan första advent och jag vill att allt ska vara perfekt. Julstjärnan hänger i sovrumsfönstret och i dom andra fönstren står adventsljusstakarna och ger ifrån sig ett värmande sken. För första gången på mycket länge känner jag mig lugn och lycklig. Tänk att man kan bli lycklig för så lite, jag kollar ner på sms:et jag fått för en stund sen och läser det igen, det pirrar till i kroppen och jag lämnar fönstret och börjar lägga pepparkakorna i små plastbyttor.

Dagen rullar på och jag hinner med att städa och plocka granris som jag sätter i krukor nedanför bron, en stor lykta plockar jag fram från ladan som redan hunnit vara där ett bra tag och placerar den intill en av krukorna. Snön yr runt mig och jag drar ner mössan lite till, kinderna börjar svida lite så jag springer in till värmen som vår kamin sprider runt sig.
"Toppen" tänker jag och tittar ner på det ny-städade golvet i hallen, snön har smält från mina utekläder och lämnar en stor blöt pöl på golvet, men så kommer jag på vad det är jag väntar på och ett leende uppenbarar sig på mitt ansikte. Jag går ut i hallen öppnar städskåpet och drar fram moppstativet och moppen, torkar snabbt upp pölen kläderna lämnat efter sig, ställer sedan undan grejorna igen, innan jag beger mig mot badrummet.

Kläderna ligger i en hög på golvet och det varma vattnet rinner nerför min kropp.

"En hel dag för mig själv, är precis vad jag behöver för att hinna med allt" tänker jag och vrider av kranen och drar bort det röda duschdraperiet och sliter åt mig badrocken. Låter handen glida över spegel och kollar på mig igenom dom små vattenbubblorna som bildades, tar borsten och borstar genom mitt bruna hår några gånger innan jag lägger tillbaka den och går ut ur badrummet, kläderna låter jag ligga kvar. Klockan i köket visar att jag fortfarande har två timmar kvar på min "egen tiden". Slänger in lite ved i kaminen innan jag sätter mig tillrätta i soffan med en kopp choklad och en ostsmörgås, på radion spelar dom julmusik för fulla muggar. Jag njuter av tystnaden och äter min macka långsamt som om jag vill att den aldrig ska ta slut, men det gör den och så även chokladen. Reser mig upp och går iväg med disken till köket, jag går in i badrummet och tar upp kläderna sedan traskar jag nerför trappen till tvättstugan, slänger kläderna i tvättkorgen innan jag traskar upp för trappen igen. Väl uppe i hallen tittar jag mig omkring en stund innan jag traskar upp för nästa trappa, som tar mig upp dit sovrummen ligger. Skjuter garderobsdörren åt sidan och kollar på kläderna, funderar en stund men tar sedan en röd klänning som slutar vid knäet, rotar fram underkläder och ett par svarta strumpbyxor. Badrocken åker ner på golvet och jag klär på mig, kollar mig i den stora helkropps-spegel med vit träram runt om och känner mig nöjd.
Helt plötsligt kan jag höra att en bil kör upp på gårdsplanen, jag sliter åt mig badrocken och springer ner för trappan, in på badrummet, kletar dit lite brun mascara på ögonfransarna, fortsätter min vansinnesfärd in i köket, drar ut en stol och slänger mig ner och väntar. Dörren öppnas och inrusande kommer min femåriga dotter och efter kommer min älskade man. Jag reser mig upp och tar Livia i famnen, kramar om henne en stund innan jag tittar upp på min man.
- Tack för sms:et idag, jag ler och kysser honom ömt.
- Jag älskar er med, viskar jag i hans öra.

Skolaaa

Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Ska idag läsa upp min novell som jag skrev ner igår. Ska lägga in den med så får ni läsa om ni känner för det.

Ha en bra dag :)

Skolan

Sitter i skolan med Madde och har gjort klart det mesta i svenskan som jag ska vara klar med, har bara novellen kvar nu :)

Ska åka och hämta Papaja snart och sedan dra mig mot Kallmyr för att kolla hästen och sätta mig framför datan och plugga.


Helgen

En lugn och sansad helg har det varit, kvällarna har tillbringats i soffan med popcorn och film :)

min älskade bror Henrik <3


--


tack.

har haft min bästa vecka på väldigt väldigt länge!! Tack min älskade pappa :)
Finns inte så mycket att säga bara att jag är så himla lycklig och har fått en massa härliga vänner <3

RSS 2.0