Hjärtat fyllt med varm choklad.

Om inte annat kommer väl kroppen känna sig som en ihop rullad snigel idag, seg å slemmig eller ja svettig då.
Tänk som jag hatar när det är varmt i sovrummet när man ska till och slänga igen dom vackra blå. Jag har naturligtvis fönstret öppet en sväng innan jag somnar. Vågar inte ha det helt öppet utifall kattafan skulle få för sig att hoppa ut (Cillas katt gör det, så man vet aldrig), plus att det är några hundar längre bort som skäller mitt i nätterna och då måste ju funderarn ligga och filura på varför dom skäller mitt inatten. Kommer ungefär så långt som till att det är björn, sedan tar det stopp och jag tänker björn, björn, björn, bla bla bla, snark.
Nå väl. Vaknade av att telefonen ringde inatt, var 100% säker på att jag försovit mig, så med sån där nyvaken äcklig röst svarar jag HALLÅ! Men efter att ha förståt att det var HyboTarzan så lugna lillhjärta ner så pass att jag kunde somna om efter samtalet.

Jon min lilla sockertopp, ledig på måndag jag. Dejta med lite kaffe då?

Du ska vi gå på en


Sötnötarna


Bok

Speeddejting? Dildodrinkar? Benmärg till middag? Sarah utesluter inget i sina försök att hitta den rätte.

Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det.

De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda.

De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg.

Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag - att utforska femtio sätt att hitta den rätte.




Men bra-a bokfan!!!
Mina grannar måste trott jag var tokig igår (iofs är väl inte det första gången dom trott nå sådant). Jag skrattade när jag läste denna bok, gång på gång och jäkligt högt, tårarna sprutade ur ögonen på mig och jag ville aldrig lägga ifrån mig den. Vilken underbart rolig bok, tycker verkligen ni borde läsa den!!  Till och med så jag snörvlade lite i slutet. Men så snörvlar jag ju åt allt nu för tiden.



Tant tycker det är varmt.

Sitter och gömmer nere i Henkes rum. Är som en tant i sina bästa år, så fort jag känner lite värme står svetten som en fontän från pannan. Ska iväg och jobba klockan 16.00, ska bli skoj som alltid. Jobbar fyra timmar sedan får jag åka hem till fattigdom och elände igen, eller ja riktigt så är det väl inte men skulle kunna vara.
På lördag är jag ledig :D Tjoho!! Då ska jag tvinga mina bröder att komma hem till mig, en ska få fortsätta med röjningen och en ska få måla eller kanske bära ner fåtöljerna, till det som ska bli min läshörna i tv-rummet. Jaja den som lever får väl se vad det blir.

Todeli som jag längtar tills på måndag!!! Jag hoppas det blir av nu då bara, för tkr verkligen att personen i fråga är värd det :)

Mumsa, Bobba och Lellebubben och en har-bild på mig :D


Sally

Roberts söta Sally :)

Söndag

Ska strax åka iväg och jobba lite. Sedan blir det till att åka hem och fortsätta med tv-bänken, skruvad ihop två lådor till den igår. Gick hur bra som helst bara jag hittade skruvmejseln.

Bjuder på ett kort från igår tur att Cilla ( http://cillbill.blogg.se/ ) är så snabb med kameran och lyckas fånga mig :)

ToKsAkNaR


Plastöga

Skulle vara bra för då slipper jag känna när jag blir trött i ögat. Har ju tydligen fått något fel dom senaste dagarna, tar en powernap när det är ljust och fint, men när jag ska till och sova på kvällarna, ja då funkar det inte.
Har iaf jobbat idag och det har gått väldans bra, fick tårta av Anna :) Synd att hon slutar idag, hade gärna sett henne där resten av sommaren med!
Sitter inne just nu och väntar på kaffet, sen ska jag ta mina små gopluppar och sätta mig ute. Mamma och jag åker till möbeltjänst sen ;)

Kallt kallt kallt

Fy fasiken, när jag kom ner och glåma på termometern imorse visade den +3!! Ska ju vara sommar, viserligen går det upp snabbt men ändå, brr brr.
Uff känns som om vinter redan är på väg.
Nu längtar jag tills vi åker till Thailand som en dåre!!!
inte långt kvar?!

Cecilia

Imorgon ska jag jobba ihop med min underbara vän <3

Det finns tusen vägar att välja mellan och jag är glad att jag äntligen hittat en väg jag är tillfredställd med.
Jag får både glädje och sorg. Styrkan sitter nu mera inom mig och jag kan hoppa över hinder med lätthet istället för att kravla över dom sen en halvdöd ödla. Ni gör mig gott älskade vänner och familj. Jag har mina nätter när jag gråter till sömns men dom är inte alltid på grund av sorg, dom tårar jag fäller idag är även av lycka för att jag tagit mig dit jag är idag.






Blommor

Har köpt blommor idag till mitt sovrum :) Blev även två par krukor, myspys ska det bli!
Har ev. även hittat ny säng, men vet inte riktigt än. Ska kanske åka iväg senare och cheka läget med mamma. Men man märkte ju att Isac gilla den iaf, sen om Sandra och Emma tyckte den var hård var en annan sak, inte fan ska dom få mysa med mig i den inte hehe.

Glassa

foto: Werner

Opera.

Lyssnar på opera och ska snart ta och koka kaffe och gå ut och känna av vädret. Väntar på att Sandra ska vakna till liv, för vi ska ju som sagt på möbeltjänst men även på rosehills och loppisen uppe vid volvo :)
Jag fryser idag sitter med två filtar idag, är +21 inne brr brr.
Min lilla snäcka kommer på eftermiddagen och dricker kaffe och skvallrar lite ;)
foto: Louises facebook.

Ego


Möbeltjänst

Imorgon ska jag och Sandra till möbeltjäns och glåma efter en ny säng till mig :) Det flyter på nu och jag är som vanligt i mitt lyckorus!
Tycker det är alldeles för länge sedan Sandra körde nu, så hon ska få vara min privat chaufför.

Känns som om jag tar och köper en sån här.


Mattor

Är mattor bra? Jag tror inte jag gillar mattor iaf, tycker dom gör rummen minder och jag fastnar bara i dom när jag går och släpar mina toffelgklädda fötter.

Inredning

Jag är i stort behov av någon som är duktig på att inreda, då jag själv alltid misslyckas. Jag är så himla dålig på att lägga undan saker, så det blir ju hur mycket som helst som står framme och ser ut som en enda röra! Fast jag vill ju inte ha ett hem där man inte vågar röra sig heller, vill ju att det ska synas att det "bor" någon där.
Nå väl blir väl bra till slut hoppas jag, eller jag vet rättare sagt!
Denna dag består av städning och åter städning, fast har ju en del raster med hehe. Har duschat Papaja nyss eftersom har en kärlek till att rulla i döda djur, snuskpuppa där haha. Men vad gör det, finns ju dusch som sagt.
Ska strax fortsätta med städningen på övervåningen. Så har ni lite att göra kan ni ju ta cykeln, bilen, benen och komma hit och hjälpa mig ;P Tvättmaskinen går för fulla muggar den med, håller tummarna för att vädret ska bli bättre så kläderna kan få hänga ut.
Det är en stor fördel att tidigt begå de misstag man kan lära något av.
Winston Churchill (1874-1965)

Äppelmust

är så jäkla gott :)
Nu ska jag strax åka och göra ett pass på Backsippan :)

På mommes vis.

Sockrade jordgubbar i mjölk mumma. Sitter ute på altan och bara njuter av denna sommarkväll och gluffsar i mig.
Vet ni vad som skulle göra min dag imorgon? Förutom att jobba då förstås! Jo det skulle vara att solen lyser stor och gul och färgar min kropp brun, samtidigt som jag sitter i Hölick med flugan och gluffsar jordgubbar med mjölk :)
Sedan när flugan min ska jobba, skulle jag vilja åka och fiska i solnedgången och dricka massvis med kaffe och bara vara. Få känna hur all stress rinner av mig och jag får tillbaka ro i kropp och själ.

Tog mig själv i kragen

Börjar tycka det är väldigt rogivande att måla :) Fint blir det med, har nu målat lite mer på altan. Ska lägga upp kort bara jag tar mig för och knäppa.
Ska snart, eller snart och snart om ett tag åka till Backsippan och jobba fyra timmar!

Nu så..

Har jag äntligen färgat håret, fått bort den hemska utväxten. Funderar även på att ta powernap, känner att dom få timmar jag sovit inatt är för få.. Men men får se vad det blir av den powernapen, hade ju gärna åkt ner och druckit gokaffe med :)
Älskar denna bild på mig och Sandra, nästan lika mycket som jag
älskar henne :)

Frukostgott

Äter färska jordgubbar med crunchy -torkade jordgubbar och till det mjölk mmmmm. Inte ett dugg jävla nyttigt, men så jäkla gott åå :)

Var iväg och fiskade igår, mys för mig själv. Men var skapligt less efter att ha slängt fast mig själv cirkus fem gånger. Plus att jag fick reda på ett tag efter att jag kastade med ett pimpelspö, jag trodde det var sportspö hehe :)

Cascada-Unspoken

Målarna

Är jag och Sandra det. Har idag målat nedre delen av altan eller ja grundat är väl vad vi har gjort. Kan inte förstå hur Sandra kunde vara så snabb med pensel medans jag var som en maxi segpropp! Tjuvtränat skulle jag tro hon gjort.
Jag har även slängt bräderna på släpvagnen idag, jo ni må tro så duktig jag varit idag :) Var till Cilliga Cillen och Werre idag med och fick tårta, naminamnam!
Nu är jag hemma och ska nog bara vara det resten av kvällen med, var så himla länge sedan jag bara var hemma och njöt av vackraste Klösbo.

Har även börjat fyllt karet, håller nu tummarna för att det inte är sönder och att träet sväller som det ska. Vill ju gärna kunna ligga där i och njuta av vintern i år :)

Kallmyr

Sitter i Kallmyr, endast jag och mumsmums vakna, eller ja Papaja e ju vaken hon med förstås :) Jag ska snart till Backsippan och Mumsa ska iväg på hopptävling i Söderhamn.. Papaja får stanna i Kallmyr med bröderna.
Ne nu ska jag ta min kopp kaffe med mig ut och sakna solen en skvätt, men varmt ute är det iaf.

Ha en bra lördag

Hölick

Tur Sandra är sådan bra fotograf :)

RSS 2.0