Se upp för trappan! Vilken trap p p p p p pa....

Sitter i Vallsta och försöker hålla upp ögonen, e så jäkla trött i dom av någon andledning.

Lojs kom runt elva tolv till mig idag sen har vi inhanladt alkohol och massa annat :) Nu är det inte läng tid kvar innan vi far mot Edsbyn :) Ska bli sjukt roligt att få träffa lite nytt folk!

Duschen nästa !!


Jäkla skit telia!

Blir så jäkla less på telia, jag har ju köpt mobilt bredband och laddade det så jag skulle ha internet en månad, men sen funkade ju inte jäkla skiten så då tog jag och ringde dom och frågade om varför det vart som det är, då säger dom att det antagligen inte vart rätt när jag fyllde på. Hmm jo tänka sig att jag fick ett sms tillbaka där det stod att jag fyllt på! Så jag frågade vad vad jag skulle göra då, för jag har ju redan betalat för en månad och har inte lust att slänga ut mer pengar för samma månad! Men joodå det fick jag visst göra det, tack telia för att ni är så jäkla bra med era kunder -NOT- !



Sitter i kallmyr och väntar på Lojs som borde dyka upp vilken minut som helst, sen blir det till att åka till min far och även Jon ska hälsas på ikväll! Sen får vi se om vi kanske målar lite med, en flickmuus kväll :) Imorgon drar vi till Edsbyn och partajar :) Kanske man får träffa J då om man har tur, vem vet :)


Planer för helgen?

Kakao

Vart varken grå eller vit färg för mig igår, jag köpte istället färgen kakao! Vart i vilket fall som helst himla fint, målade lite prov för att se. Sen avancerade jag och köpte spackel med, så nu är spacklingen nästan klar iaf :)
Funderar på att dra till Bollnäs idag igen för att kolla in Willys, tror aldrig jag vart in på någon Willys-affär förr. Så skickade ett sms till E för ett tag sen men verkar som om hon sover än.
Kanske man skulle kolla om mamma och dom har nå frukost så länge..

Bollnäs

Ska strax åka till Bollnäs och inhandla färg och lite annat smått och gott.

Sitter hemma hos Cillen nu och slår ihjäl lite tid. Vi vaknade klockan ett idag, bad bad! Imorgon blir det väckarklockan som gäller!
Igår när vi skjutsade hem en karl från järnvägs  visade det sig att han bor i huset min lillasyster och hennes familj bodde förr :)


Ska ta en ciggis nu.

Well well well

Hade en fantastisk gårdag så tack alla :)

Madde Lövet du vart fantasktiskt fin i din nya frisyr.


Men nu till det som var mindre roligt, eller ja det bryr mig inte så mkt men vill bara klargöra lite saker för folk som springer runt och skvallrar om mig :)

1. Till er som springer runt och säger att jag knarkar måste jag tyvärr göra besviken och tala om att så är inte fallet.
Inget knark här inte!!!

2. Till Jenni och Viktoria som springer runt och säger att jag legat med Sören för någon helg sen ; Nej jag låg inte med honom!



Så där, sen finns det säkert mycket mer som sägs om mig men vad gör väl det jag kan inte göra alla glad :)








Farbror Jon

grattis-794644.jpg (400×400)
Idag är det din dag, så hoppas den blir helt jäkla underbar :)

Löning

Sitter hemma i sängen nu och lyssnar på Rix fm och väntar på att folk ska vakna till liv så man kan börja fixa fredagen :)
Cillen skjutsade jag på jobbet imorse igen ska hämta henne runt två och innan det ska jag springa in på banken och bolaget :)
Sedan drar vi mot Hudik med Sandra, Emma och hennes barn ;)




Funderar på om jag ska kolla på denna film nu, så tiden går lite fortare.


The Losers





Vad ska du göra ikväll?


Film med Cillen

Är hemma hos Cillen och kollar på Case 39, fast jag vilar nog mest ögat men va gör la det när jag redan sett den en gång idag :)


Ne slänga sig i soffan och kolla klart sen sängen!





Tänja pengar

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Kan inte bli mycket lättare !!!
Vill du ha pengar?
Ja det tror jag nog du vill!
Så bli medlem då!

Trötter

Hoa gick upp 6.30 idag för att skjutsa bästa Cillen till sitt jobb sen åkte jag hem och hämtade datorn innan jag for till Kallmyr, kan lova att det börja kännas att man gick upp lite för tidigt när man inte är van det!


Tralala gick precis in på internetbanken och vad upptäcker jag, jo att jag har för fasiken över trehundra på e-kontot, jäkla va nice så här en dag före löning!!!

Cilli

Sitter framför datan hemma hos Cillen och myser med underbar musik.
Hehe vaknade imorse av att jag fick för mig att Cillen slog mig två gånger i låret, så hör mig själv fråga henne varför i fridens dar hon slår mig i låret, hon är ungefär ännu nyvaknare än mig och fattar absolut inte vad jag svamlar i :)

Fick tillbaka min mobil igår av underbaraste och snällast Jon! Helt underbart att ha den igen.
Satt i över fyra timmar hemma hos Madde igår och hade hur trevligt som helst, tiden bara flög fram. Tycker för övrigt att hon är hur modig som helst! En människa man kan titta upp till det är du de, Madde Löfgren!


Ja undra vad man ska hitta på en dag som denna då, skulle behöva åka hem och städa det där förbaskade huset suck. Inte någon som vill klippa gräset och tjäna lite pengar ;)? 


Färila

japp idag ska jag och E åka till Färila får att skutta omkring på marknaden och kolla på karnevalen, jag hade ju absolut inte velat legat på en badstrand iställer haha :P Hur varmt som helst här hemma! Ska snart skjutsa ner min bror till Ljusdal, men först ska jag slänga mig duschen och sen måste vi åka förbi mig och hämta upp ett par shorts!

Ikväll hoppas jag på att det blir Delsbo och festa lite med världens bästaste Farbror Jon :P

Längtar tills på Tisdag ;) hohoo lite lätt nervös är jag :D





Fredag

Och jag har ingen aning om vad som händer ikväll?!

Jag och E bestämde oss för att börja måla igår, tänker inte skriva vad för det ska bli en överrasking åt far min, men i vilket fall som helst kan jag ge er ett gott råd och det är att inte anlita oss om ni vill att det ska bli ett bra resultat. Inte för att vi är färdiga än men känns lite hopplöst just nu men men.


Ska strax åka ner och hämta E sen blir det bolaget med Louise och sedan ska jag åka och lämna pengar till pappa, oopps nu hölll jag på att glömma bort att jag ska även åka och kolla på H&Hs husbygge med :)


Har ni något förslag för helgen?

Bilder från helgen


Bilder från dagen jag följde Robban och jobba :P



sommar och sol

och jag sitter framför datan i bikin, väntar på min underbara vän solen med Emma.

Har inte haft så himla mycket tid till uppdateringar då jag har legat i solen eller haft fullt upp med annat. Men ska bättra mig.


Nu är kameran hemma så ikväll blir det kort!


Vad har ni för väder idag?


lyan

Imorse vid fem när jag och Louise skulle åka till Arbrå vräkte det ner regn plus att det åskade och blixtrade som tusan här i Vallsta, men efter en sväng till Gävle fram och tillbaks så var vädret på topp när vi kom hem igen. Så 9.00 drog vi till Simeå-badet och slängde oss ner för att inta solposition, vi somnade båda två men vaknade när jag lära rusa ner i vattnet och svalka av mig, min rygg vart överhettad och jag kunde ha dött solvärmedöden.

Kom hem för cirka 30min sen och nu är det halv städat hemma hos Louise bara golven kvar.




Snor två bilder av Lojs :)

      


Tack mammi

Har fått gardiner till köket av mammi idag :) Underbart, nu börjar det äntligen hända något.. Skulle varit in på Hagmans med och kolla på färg till skåpluckorna, men som alltid "glömmer" jag bort det hehe.

Ska slänga i mig lite pytt med ketchup och gräddfil med fetaost i nu, sen ska jag gasa ner till ljusdal och skjutsa E till unik på nå muppmöte. Sen hjälpa morfar.


Vad har ni för er idag då?

Vill..

..du får mer besökare till din sida?

Klicka på länken här nedan för.

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=sarahandersson


:)


just a littel bit


blåbärspaj

Kom hem till mamma för ett tag sedan, och nu vart man bjuden på blåbärspaj :) Fast var tyvärr inte lika gott som jag förställt mig men ner går det ändå :)

Idag ska jag hem till morfar en sväng och hjälpa han att klippa Kevin sedan skjutsa han på ljusdal en sväng.


Glömde kameran i Vallasta så kort kommer upp när jag hämtat den :P



Tävling

Gör som jag och var med att tävla om kläder för 200:-





Klicka på denna länk och var med att tävla du också !! http://sofiahanden.blogg.se

kalas och bröllop

Sitter i härliga Vallasta i den bästa lägenhet som finns. Har precis kommit hem från båthamn i Vallsta där vi var på kalas.

Fast kalas och kalas, karl till hon som fyllde år tog och friade och vips så var dom även gifta! Ibland går det fort.


Är helt slut i kroppen idag, var ju meningen att vi skulle ut ikväll med men nja blir glass och mys istället :P
kr



 

Igår var en ganska kul kväll, vi drog till Torön men sket i att gå in för det verkade vara lite lite folk där så vi liftade med Lars till Stenegården så vi var där ett tag och traskade runt, Lojs var på surhumör för alla som kom i hennes väg hehe eller ja iaf nästan alla. Men Lojs fick ju sin prins till slut iaf.

När jag kom hem till mig kom jag på att nyklarna in var kvar i Vallsta så bråkade med en stege i hundra år som jag dessutom tappade i skallen ett antal gånger innan jag gav upp och hämtade en solstol som fick vara till mig hjälp när jag skulle kravla in genom fönstert.
Sen låg jag och tyckte synd om mitt öra ett tag och skickade pisamma sms, men vad gör det om hundra år?!



Nu blir det glass i stora lass.


Dagens :)

Hojojoj vilken jobbig dag detta varit, men vi kommer till det lite längre ner..

Igår drog jag och Lojs till Sibylla i Jarse där vi skulle möta upp Sören och Danne, men eftersom dom var så jäkla seg så gömde vi vår alkohol och drog in på Republic och tog en öl med dom, även Kalle och Olis var där :) Sedan skulle dom så klart stänga när vi var på topp men då drog vi till Condis och även där slank det ner en öl. Efter Condis drog vi hem  till Danne och festade fast Lojs svek och drog med sig Wiking hem till Vallsta hehe Kärlek kärlek himmelskalåga !!!
Kalle stod för kvällens underhållning när han lekte aa sån där som springer runt och filmar, men han filmade inte vad som helst ;) hahaha
Vaknade upp i bh och trosor imorse på Dannes soffa, lite panik man fick då! Men nej inte för att jag gjort något snusk utanför att jag hittade ett solarium så låg å stekte eller ja jag slockande i solariumet, vaknade av att jag höll på och dö värmeslags döden..
Vaknade tidigt på mörran och hittade Danne på golvet i köket och Emelie i hans säng, försökte väcka dom men dom var ju såå jäkla tråkig. Drog därifrån och Lojs Tori och fläskade i oss mat, fast fick inte ner så himla mycket för har varit så jäkla dålig hela dagen. När vi kom tillbaka till Vallsta så tog vi en powernap en välbehövlig sådan med.
Försöker få i mig lite middag nu och sedan ska vi åka in till Arbrå och köpa LOKA till vinet :)
Sedan kör vi igen :D


Simon dök upp han med nu :)




sommardrinkar

Sitter i solen och dicker sommardrinkar och cider, helt underbart :)

Om cirka en timme åker vi mot järvsö och torön! Jag och min Louise ska göra stället osäkert i helgen ;)
Det är helt underbart här i Vallsta, det ända som fattas oss är två händiga karlar hoho.





Min älskade stjärna <3


Jobb jobb

Gud vilken snäll storasyter jag är :) Har idag hjälpt Robert i boda.
När vi kom till boda idag (till dom Robban skulle jobba åt) så bjöd dom på kaffe på en jättemysig altan där solen stekte. Sedan pratade Robert och Mats lite jobb och då förstod vi att det var en aning mycket mer än vi hade tänkt oss, vi hade tänkt oss en timme och Mats hade nog tänkt sig åtminstone halva sommaren verkade det som :P
När Robert satte igång att jobba åkte jag hem och byte bilen mot fyrhjuling med släp och drog till boda igen. När jag kom dit var det bara att börja arbeta och varmt som tusan var det så det vart till att arbeta i shorts och bikiniöverdel :)
Nu blir det fiskpinnar med mos, sen åker jag och hämtar Louise och sedan blir det bolaget och lite annat :)
Vad ska ni göra i helgen ?

Hiss eller Diss

I augusti i år släpps Vampires Suck, som är en parodi på Twilight-filmerna. Tror ni det blir en hiss eller diss?

Förmiddagen

Dags att dra på sig skorna och skjutsa bror min till Boda, sen ska jag sitta där och vänta på honom.
Sen åker jag till Ljusdal och hjälper Hanna och Henrik :)




en kväll i Vallsta


Rio med Henke

Sitter som två fån och kände absolut inte av den kalla blåsten under hela middagen :P

kafferep med S

inga bilder på S eftersom hon hatar att vara med på kort :/

God morgon

Underbart äntligen är fredagen här :)

Ska ta och lägga upp lite bilder så här på morgonkvisten medans jag väntar på att min bror Robert ska masa sig upp ur sängen. Kom till kallmyr för cirka 40minuter sedan, jäklar vilken morgonmänniska jag känner mig som idag :)

Well Well, ska fixa det där med bilderna nu :)

Tjoho

Henrik ringde nyss och han var på väg hem :)

Så nu ska jag åka hem till mig en sväng och sedan åker jag vidare och plockar upp han, sedan åker vi mot Vallsta och min älskade flicka Lojs :)

Så ni får ha en alldeles underbar kväll och sköt om er :)

suck

Har jag någonsin berättat hur mycket jag hatar att vänta! Om inte så kan jag tala om att jag verkligen hatar att vänta på någon. Så nu tar jag ett glas apelsinjuice och väntar ännu mer.
Men något positiv är iaf att antalet läsare ökar för varje dag :)
Bara älskar denna bild på CJ

måste bara säga

Att drottningsylt är sjuk gott !

nu nu nu

Tycker jag att Henrik kan höra av sig så vi kan åka :) Vill till min gumma nu!

Sitter och lyssnar på Eminem och kollar runt på FB och springer fram och tillbaka mellan telefon och datorn!

Nu skickade Henrik med, han skulle mata djuren sen så kan vi nog förhoppningsvis fara :)
Henrik och Lojs ni betyder <3



Vad har ni andra för er ikväll då?


Småstadsliv

Vad gillar ni småstadsliv?

Kallmyr

Sitter i Kallmyr igen.

Var väldig roligt att träffa Jon och dricka lite kaffe med han, träffade även hans kusin Jenny, sen åkte jag till Sandra och drack även lite kaffe med henne :) Kaffe kaffe hela dan.
När jag kom till morfar var Henke där så drog med han på Rio och käkade mat.

Funderar på att åka till Vallsta om ett tag, frågade Henrik om han ville göra mig sällskap men har ej fått svar än, men hoppas han vill :)


Imorgon ska jag ta och lägga ut lite mer bilder :)

Naglarna

fixade :) Lite lila nagellack och dom ser ut som nya ;)  Ska föna håret nu snart så det torkar innan jag ska åka till Jon och dricka kaffe. Sen blir det ärenden som ska uträttas för dom har jag inte kommit någon vart med än, som vanligt när jag ska göra något!




;D

Blir på himla bra humör när jag hör denna :)

Helt underbar

Älskar den så himla mycket!!

Bra eller dålig?

Vad tycker ni är den bra eller dålig?
Själv tycker jag den är ganska bra ändå :)

:)


vart är du min vän

Solen verkar ha gömts sig idag, gråmulet och blåser lite här hemma idag.
Vaknade runt halv nio i morse och kollade ut genom fönstret upptäckte då att min sol var borta så då vart det sovmorgon till halv tolv haha. Har lite ångest över att halva dagen redan har gått, men vi är ju nu några timmar närmare fredag :)
Som jag längtar efter denna helg :) Festas för hela slanten ska det gör.
Ska strax slänga mig i duschen sen blir det att åka ner till morfar och lämna tillbaka lite pengar, kanske uträtta något ärende till han med. Sen vete tusan om jag skulle ta mig i kragen och börja med en riktig storstädning hemma, slänga ut lite skit, förstår inte hur man kan samla på sig så himla mycket!
Det är väl bara att gratulera Spanien till deras seger igår med :) Jag hejar nästan alltid på det lag som vinner av någon konstig anledning :P

baah

Det blir affären ändå sen åker jag hem och försöker hitta på något.
Kanske man skulle svängt in till Kallmyr och lämna tillbaka kameran till Henke innan han blir tokig på riktigt :P

Fotboll ikväll, vilka vinner? Spanien eller Tyskland?
Själv tror jag att Spanien vinner :)

Sazzygirl

Sitter hemma hos S nu och har blivit bjuden på lite kaffe.

Just nu ligger hon och karl hennes i sängen och retas med varandra, gulligull :)
Funderar på om man skulle åkt in på affären en sväng och handlat lite, men orkar man verkligen hmm.


Vart sjukt sugen på vin för ett tag sen, synd att man kom på det efter att bolaget stäng suck.
Har ni något bra förslag för vad man kan hitta på ikväll?

Följa?

Följ min blogg med bloglovin

..


Bad i nordsjö


fika

Ska slänga ihop lite fika, sen åker vi tydligen till nordsjö och bada.

Hoppas ni andra får en underbar dag :)

Så där jah...

Nu är man på bra humör igen, undra om det kan ha att göra med att man fick lite extra pengar i kassan :P


Funderar på om man skulle våga låna Henriks kamera idag, men det blir väl ramaskri när han upptäcker det sen höhö.. Men man måste dela med sig, det har jag lärt mig.



-känns väldigt långt bort nu

Papaja

Saknar mitt <3

Bada!

Väntar på att folk ska vakna så vi kan fara iväg till stranden! Men dom ska väl hinna sova bort all sol dom.


Känner att jag är så jävla anti allt idag och mest anti är jag mitt jävla äckel jobb! Bara jag tänker på det vill jag spy mest uppretad är jag över att har man tagit ledigt i tre månader så har man!!! Då ska inte någon komma och säga att jag måste börja jobba efter två!!! Jävla skitäckel jävla piss jobb!
Hatar att vara hemma igen med, hatar att solen är skitdryg och skitful, hatar att jag bor i världens fulaste hus, hatar tamefan allt jävla äckelskit som finns!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ blir vansinnig är så jag kan börja böla!


Och tamefan ingen vill hitta på nå roligt heller, nä hemma hemma hemma! Va fan man är hemma största delen av året, hur svårt ska ta va att åka och campa eller nåt?!

Ge tillbaka förra årets roadtrip!!!!!!!



Hatar att vara på hathumör, för nu är hela dagen förstörd!

nog med mys med familjen

Nu ska jag dra vidare hem så jag kan ladda telefonen och byta om till badkläder :)

Måste måste måste bada.


Blää på måndag måste man jobba igen, jag hatar att jobba, jag hatar jobbet. Hit med ett nytt jobb för guds skull!.





Vad händer ikväll för er då?


vill du ha fler läsare till din blogg?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Sarahandersson


Mina <3

bobba
Robert :)
Min bror Henrik
Henrik :)
Madde
Madde :)

fredagsmys

Just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på middag :) Hur underbart är det inte att bli bjuden på mat så här en fredagskväll?!
Blir en nykter fredag med massa mys, ska även hinna med att doppa mig i lungtjärn.

Har jobbar idag några timmar, men vad gör man inte för pengar?


Kollar på My super sweet 16 nu med mina bder, blir så jävla förbannad! Vill väl också få allt jag pekar på.

Vallsta

Ska snart åka ner till ljusdal och hämta upp CJ sen beger vi oss mot macken och köper en kaffe så vi kan stärka oss lite innan vi brumar vidare till Vallsta och hjälper Louise att flytta :)

Fick lite extrajobb idag med :) Känns skapligt bra så här till helgen ;)


Funderar på att byta till devotes bloggsida, min bror har den och den verkar skapligt bra . Någon annan som tycker att devote är bra?

RSS 2.0